Pardubice – Vítkovice 3:4 (kon.) | Třinec – Mountfield HK 0:3 (kon.) | Olomouc – Litvínov 1:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 3:1 (kon.) | Chomutov – Kometa Brno 3:2 (po pr.)
po prodl.
Piráti Chomutov
3:2 (1:1, 1:0, 0:1 - 1:0)
HC Kometa Brno
Neděle 29.10.2017, 17:50 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a někdy u extraligových onlajnů zase nashledanou, (20:15:14)
     
    O bod navíc dnes berou hokejisté Chomutova, kteří byli v utkání spíše šťastnějším celkem. Kometa vedla díky brance Martina Zaťoviče, jenž se prosadil o obránce Tomáše Slováka. Právě Slovák poté vyrovnal, Vojtěch Tomeček následně otočil. Martin Nečas ve třetí části vyrovnal, prodloužení následně rozsekl Jakub Sklenář po necelé minutě.

    Střely na branku: 17:23
    Hvězdy utkání: Ján Laco (21z.) – Martin Nečas (1+0)
     
    Konec zápasu.
    60:39 Jakub SKLENÁŘ - 3:2
     
    60:39
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následná akce domácímu celku ovšem vyšla a Piráti vítězí. Kometě nevyšla akce po pravé straně a přišel protiútok. Michal Vondrka si najel před branku, kde našel volného JAKUBA SKLENÁŘE. Tomu se povedlo zakončit do odkryté branky, přesně pod víko. Asistence: Michal Vondrka a Ivan Huml.
     
    60:14
    Michal Vondrka to po vyhrané buly vzal na sebe a dostal se do pásma. Z levé strany pak zakončoval, ale branku Marka Čiliaka trefit nedokázal.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Závěr třetí třetiny se odehrál v bojovném duchu. Třetí část nabídla jedinou branku, na začátku poslední desetiminutovky vyrovnával parádním pokusem Martin Nečas. Utkání tak dospěje do prodloužení, pro oba celky půjde o druhé nastavení v řadě.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    58:51
    Michal Vondrka se dostal do útočné třetiny, kde byl ale dobře bráněn bránícím hráčem. Ten následně vyhodil kotouč až k brance Jána Laca.
     
    58:14
    Domácí v plném počtu.
     
    57:38
    Leoš Čermák se ocitl v dobré šanci. Mezi kruhy obešel dva bránící hráče a zakončoval. Svým pokusem ale nakonec trefil jen padajícího bránícího hráče.
     
    56:58
    Za brankou Pirátů se ke kotouči dostal obránce Tomáš Slovák, jenž projektil bekhendem vyhodil. Dobrá práce chomutovského defenzivního hráče.
     
    56:26
    Michal Vondrka se prokličkoval zpoza své branky až do zakončení. Z levého kruhu ovšem připraveného Marka Čiliaka nepřekonal!
     
    56:14
    Velká šance pro Kometu. Michal Poletín míří na lavici hanby za naprosto zbytečné a jasné hákování.
     
    55:52
    Kometa kombinuje za svou brankou a chystá akci, která by je dostala do trháku. Uvidíme, zda se to Kometě povede.
     
    55:07
    Ondřej Dlapa nahazoval na branku ze střední třetiny, kotouč nakonec skončil jen na ochranné síti, a to bez nějaké teče. Vhazovat se tak bude ve středovém kruhu.
     
    54:28
    Nahození ze střední třetiny Marek Čiliak ukryl na svých betonech a hned rozehrával. Následně Kometa vyhodila na icing, a tak musí být hostující brankář připraven.
     
    53:45
    Hra je aktuálně hodně bojovná a hrozí oba celky. Uvidíme, zda se dočkáme třetí branky od jednoho celku ještě ve třetí části hry.
     
    53:04
    V rychlé akci domácích přihrával Michal Vondrka najíždějícímu Sklenářovi, jenž ovšem jeho rychlou přihrávku nezachytil a logicky tak nezakončil.
     
    51:58
    Tomáš Svoboda následně unikal po levé straně a již se dostával do zakončení. Juraj Valach mu ovšem padl pod nohy a puk odehrál mimo nebezpečí domácích.
     
    51:19
    Dávid Skokan na druhé straně vybojoval puk a posouval jej mezi kruhy na Vojtěcha Tomečka. Ten zkoušel bránící hráče prohodit, ale úspěšný nebyl.
    50:34 Martin NEČAS - 2:2
     
    50:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nyní se už ale Kometa zaslouženě prosazuje a vyrovnává na 2:2! MARTIN NEČAS se dostal ke kotouči mezi kruhy a milimetrovým zakončení do levé šibenice nedal Lacovi jedinou šanci. Asistence: Jakub Krejčík a Michal Gulaši.
     
    49:56
    Hynek Zohorna v další šanci hostů, nyní zakončoval z levé strany. Ján Laco i nyní ovšem zůstal klidný a zakončení hostujícího útočníka ukryl na svých prsou.
     
    49:08
    Po ofsajdu Komety a icingu Pirátů se bude vhazovat po levici Jána Laca, který je v posledních minutách pořádně zaměstnáván.
     
    48:41
    Před hosty se následně zjevila odkrytá branka. Jeden z hostů tak měl na hokejce vyrovnání, svým zakončením ale trestuhodně napálil pouze brankovou konstrukci!
     
    48:14
    Michal Gulaši se následně dostal do střelecké pozice, Jakub Lauko ale pokus nadzvedl nad branku obětavým zákrokem.
     
    47:45
    Útok domácího celku byl následně zakončen tvrdým projektilem Ondřeje Dlapy. Chomutovský obránce ovšem trefil jen betony připraveného Čiliaka.
     
    46:53
    Tomáš Vincour se na pravém kruhu dostával ke střele a byl v luxusní pozici pro branku. Na poslední chvíli byl ovšem jeho pokus sražen bránícím hráčem nad branku.
     
    46:37
    Ke střele napřahoval Tomáš Bartejs, který ovšem s pukem zajel až do střední třetiny. Pokračuje se tak vhazováním ve středním pásmu.
     
    46:02
    Hraje se bez přerušení i šancí. Oba celky se sice snaží, ale nic z toho prozatím není. Nyní Kometa projela do ofsajdové pozice, pokračovat se bude po pauze.
     
    44:54
    Piráti se následně dostávali po levé straně do útoku, jenž ovšem nakonec zakončen nebyl. O kotouč se poté bojovalo za brankou, nakonec se k němu dostali hosté.
     
    44:04
    Kometa se pokouší něco vymyslet, ale zatím se jí nedaří dostat se do nějaké šance. Hosté jsou každopádně aktivnějším na puku.
     
    43:15
    Nahození Ondřeje Dlapy od modré čáry nakonec minulo branku. Piráti se ovšem do pásma dostali rychle a určitě mohli vytěžit z celé situace více.
     
    42:34
    Martin Dočekal byl dalším, kdo se pokoušel překonat Jána Laca. Jeho pokus od levého mantinelu ovšem nebyl důrazný a slovenský brankář si s ním poradil.
     
    42:12
    Od pravého mantinelu nahazoval do brankoviště hostující Jan Hruška, jenž se pokoušel překonat Jána Laca. Ten ale kotouč viděl a ukryl jej v lapačce.
     
    41:38
    Hned po vhazování zakončoval bekhendem mezi kruhy Hynek Zohorna. Jeho pokus ovšem nebyl důrazný a skončil jen vedle branky Chomutova.
     
    41:30
    Piráti následně zahráli zakázané uvolnění, hra tak bude pokračovat vhazováním před brankou Jána Laca.
     
    41:16
    Petr Koblasa se dostal k dorážce po střele od modré čáry. Marek Čiliak byl ovšem nalepený u své tyčky a střelecký pokus zneškodnil.
     
    40:58
    Aktivně si do pásma najel Jakub Sklenář, kterému se ovšem nepovedlo zakončit. Piráti ovšem i tak pokračují v útočném snažení.
     
    40:21
    Parádní akce hostujícího celku, který se po krásní kombinaci dostal do obrovské šance. Martin Nečas dostal přihrávku před odkrytou branku, kde zakončoval. Laco se ovšem přesunul a puk zachytil!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 19:35.
     
    Druhá třetina je minulostí. Domácí celek byl aktivnějším a lepším celkem, nakonec se mu povedlo vstřelit také vedoucí branku. Zatím rozdílová trefa padla v šestatřicáté minutě, kdy zakončoval ťukec domácího celku Vojtěch Tomeček první trefou v sezoně.

    Střely na branku: 12:14
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:01
    Domácí celek pokračoval v aktivní hře, ale k zakončení již nedošlo. Kometa následně vyhodila na icing a pokračovat se bude před brankou Marka Čiliaka.
     
    38:37
    Hosté v plném počtu.
     
    38:16
    Piráti následně nic nevymysleli a nějakých patnáct sekund se již bojuje o puk za brankou Marka Čiliaka. Toto hosté nejspíše již přežijí.
     
    37:07
    Piráti dlouho kombinovali, ale nakonec nic nevymysleli. Juraj Valach na modré čáře nepřesně nahrával a Piráti přišli o útočné pásmo.
     
    36:37
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Tomáš Malec – 2 min., držení protihráče).
     
    36:33
    Mário Grman následně v luxusní šanci, kdy dostal kotouč na vrcholek kruhů. Slovenský bek zakončoval po ledě, branku ovšem nedokázal trefit.
     
    35:51
    Martin Dočekal nyní ujel po levé straně a zakončoval do betonů Jána Laca. Puk následně poslal do sítě rukavicí, toto platit opravdu nemůže.
     
    35:26
    To bylo rychlé, branka platí a Piráti vedou 2:1.
     
    35:26
    Ale pozor! Rozhodčí bude vše konzultoval na videu.
    35:26 Vojtěch TOMEČEK - 2:1
     
    35:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    A přišla odplata! Parádní akci domácího celku. Mário Grman dostal přihrávku na levý kruh, odkud stříleně přihrával do brankoviště. VOJTĚCH TOMEČEK byl na zadní tyčce sám a puk poslal do branky! Asistence: Mário Grman.
     
    35:11
    Tomáš Malec založil útok Brna atakem na Michala Vondrku. Hynek Zohorna následně na pravé straně zakončoval, Ján Laco si ovšem připsal výborný zákrok!
     
    34:46
    Podobná situace i na straně druhé. Piráti poslali kotouč na icing a hra se tak dostává před Jána Laca.
     
    34:27
    Rozehra zpoza branky brněnské Komety nebyla vůbec přesná. Kotouč skončil až za brankou Pirátů, a tak se píská icing. Vhazování opět před Čiliakem.
     
    33:48
    Následně to od modré zkoušel Michal Poletín. Jeho dělovka ovšem skončila jen na zadnici bránícího hráče, ten následně kotouč vyhodil mimo obranné pásmo.
     
    32:58
    Na druhé straně to z pravého kruhu zkoušel Lukáš Nahodil. Jeho pokus sice Lacovi vypadl, do branky se ovšem kotouč nedostal.
     
    32:19
    Michal Vondrka zakončoval přes bránící hráče hned po přejetí modré čáry. Jeho pokus po ledě Čiliak nejspíše moc neviděl, i tak si ale připsal pohotový zákrok.
     
    32:07
    Dlouho měli Piráti kotouč na vlastních hokejkách za brankou, ale dlouho nic nevymysleli. Vše ukončil Jakub Lauko, jehož ránu od modré musel brankář Čiliak vyrážet nad branku.
     
    30:54
    Marek Tomica na druhé straně nestihl zachytit přihrávku přes více jako polovinu hřiště. Píská se tak icing a hra se přesouvá před Jána Laca.
     
    30:12
    Obrovská šance přišla až nyní! Tomáš Svoboda se zjevil sám před Lacem a pokoušel se jej překonat. Slovenský brankář se ale v brankovišti roztáhl a šanci zneškodnil.
     
    29:43
    Hraje se bojovně na obou stranách a moc šancí k vidění opravdu není. Utkání moc branek nejspíše nenabídne...
     
    28:29
    Jakub Sklenář dával parádní přihrávku před branku na Petra Koblasu, jenž se na zadní tyčce natahoval, ale puk do branky nakonec neposlal.
     
    28:12
    Snažení obou celků nebylo nijak využito. Kometa se následně dostala do ofsajdové pozice, a tak se bude pokračovat po vhazování ve střední třetině.
     
    27:33
    Hráči Komety následně poslali kotouč na svojí střídačku. Pokračovat se bude vhazováním ve střední třetině, vše až po komerční přestávce.
     
    26:49
    Ivan Huml dostal parádní přihrávku od Vojtěcha Tomečka před branku. U pravé tyčky se ale zkušený útočník ke střele nedostal, bránící hráč puk vypíchl.
     
    26:22
    Po sérii dalších nepřesností skončil kotouč na icingu. Hra se tak přesouvá před Jána Laca, vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    25:41
    Piráti se usadili v útočném pásmu a k Brettu Flemmingovi se dostával kotouč. Chomutovský bek mohl zakončovat, puk mu ovšem přeskočil hokejku.
     
    24:45
    V posledních sekundách se hraje opravdu nepřesně a ani jeden celek se do ničeho nedostává. Piráti jsou každopádně i nadále aktivnější na kotouči.
     
    23:48
    Na pravé straně se pokoušel obejít Marek Tomica bránící hráče, úspěšný sice nebyl, ale s kotoučem za branku projel. Tam o něj ovšem promptně přišel.
     
    23:02
    Po chybě v domácí rozehrávce se ke střeleckému pokusu dostal Martin Erat. Ten ovšem mířil jen do lapačky připraveného Jána Laca, který hru přerušil.
     
    22:14
    Ivan Huml následně od pravého mantinelu posílal nepříjemný oblouček, který ovšem v brance Čiliaka nakonec neskončil. Šlo ovšem o nebezpečný pokus.
     
    21:37
    Pár sekund se hrálo ve střední třetině. Vše bylo nakonec ukončeno přihrávkou rukavicí, provinili se hosté. Vhazovat se tak bude blíže jejich brance.
     
    21:08
    Následně se do úniku dostal Marek Tomica, který unikal naprosto sám na Čiliaka. Toho ale střelou nad rukavici nepřekonal, slovenský brankář skvěle zasáhl!
     
    20:53
    Hosté v plném počtu.
     
    20:20
    Piráti vyhráli vhazování a hnali se dopředu. Ivan Huml ovšem neměl rychlost a kotouč na modré čáře ztratil. Kometa se dostal ke kotouči a vyhodila.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Oba celky jsou na ledové ploše, druhá třetina brzy začne. Piráti mají k dispozici necelou minutu z přesilové hry.
     
    Je za námi první třetina, která končí výsledkem 1:1. Hosté se dostali do vedení ve dvanácté minutě, kdy přihrávku Martina Zaťoviče poslal do vlastní branky Tomáš Slovák. Právě slovenský obránce o dvě minuty později ale nahazoval na branku, aby Vladimír Růžička svou tečí vyrovnal na průběžných 1:1.

    Střely na branku: 6:8
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:57
    V posledních sekundách to z pravého kruhu zkoušel Ivan Huml. Jeho pokus ovšem přes dvojici bránících hráčů neprošel, a tak první perioda končí za stavu 1:1.
     
    19:20
    Michal Poletín v rychlém útoku zakončoval do betonů přesouvajícího se Čiliaka. Michal Vondrka dorážel, ale trefil jen tyčku odkryté brněnské branky!
     
    18:54
    Následně přišel faul Tomáše Malce, který držel pronikajícího Dávida Skokana. Piráti si tak zahrají v závěru první třetiny přesilovou hru.
     
    18:44
    Po hře ve střední třetině se píská přihrávka rukou a vhazovat se bude blíže pásma hostujícího celku. To vše v posledních sekundách první třetiny.
     
    17:53
    Vojtěch Němec to zkoušel od levého mantinelu. Nicméně jeho pokus nebyl důrazný, kotouč byl sražen do ochranné sítě a pokračovat se bude vhazováním po pravici Laca.
     
    16:55
    Následně Kometa svírala domácí celek, střelecký pokus ovšem nepřišel. Hosté i nadále ovšem kombinují a snaží se něco vymyslet.
     
    15:47
    Michal Vondrka měl na hokejce vedoucí branku poté, co dostal přihrávku před kruhy. Pokus do levé šibenice ale Čiliak parádně vyrazil nad branku!
     
    15:29
    Opět se Kometě nepovedlo vymyslet útočný výlet, vhazování před Čiliakem se bude opakovat.
     
    15:05
    Hraje se na obě strany, aktivnější je ovšem stále brněnská Kometa. Ta ale nyní vyhodila na icing, a tak se bude pokračovat vhazováním po komerční přestávce.
     
    13:49
    Po přihrávce zpoza branky byl blízko zásahu Tomáš Svoboda, na přední tyčce ovšem Jána Laca nenachytal. Pokračuje se tak útokem domácího celku.
    13:03 Vladimír RŮŽIČKA - 1:1
     
    13:03
    Piráti právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ SLOVÁK nyní vše parádně nahradil a po jeho pokusu je vyrovnáno! Slovenský obránce se odhodlal ke střele, která nakonec skončila v levé šibenici branky Marka Čiliaka! Asistence: Marek Tomica a Jakub Lauko.
     
    12:47
    Následně Piráti pokračovali v útočném snažení. Ondřej Dlapa nahazoval na branku, kde ale nikdo nebyl. Marek Čiliak i tak ale projektil raději udržel ve své rukavici.
     
    12:15
    Do zakončení se pokoušel dostat Jakub Sklenář, jenž zakončoval z pravé strany. Jeho pokus ale nakonec skončil jen na výstroji připraveného bránícího hráče.
    11:37 Martin ZAŤOVIČ - 0:1
     
    11:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nyní se Kometa prosazuje a jde o hodně šťastnou trefu! MARTIN ZAŤOVIČ se pokoušel přihrát před branku, kde si kotouč do branky srazil obránce Tomáš Slovák. Brno tak využívá svou druhou početní výhodu. Bez asistence.
     
    10:57
    Na trestnou lavici míří Petr Koblasa, který je potrestán dvěma minutami za faul za brankou Jána Laca. Inkasuje trest za držení.
     
    10:46
    Kometa stále domácímu celku nepůjčila kotouč, nyní se ovšem snaží ve vlastní třetině. Uvidíme, zda se jí povede něco vymyslet.
     
    10:08
    Kometa má výhodu a tlačí domácí celek. Brankově ani střelecky se zatím ovšem neprosadila.
     
    09:26
    Tomáš Bartejs poslal do ohně na branku nahazovaný kotouč, který Ján Laco neviděl. Puk ovšem nakonec skončil jen nad brankovou konstrukcí.
     
    08:58
    Hosté v plném počtu.
     
    08:16
    Domácím se v početní výhodě zatím nedaří a hraje se spíše ve středu ledové plochy. Přesilovka Pirátů navíc brzy skončí.
     
    07:35
    Domácí v plném počtu.
     
    07:00
    Hned po buly zakončoval do protipohybu Čiliaka chomutovský Jaroslav Mrázek. Slovenský brankář ovšem kotouč viděl a vyrazil jej svým betonem.
     
    06:58
    Vojtěch Němec byl ve slušné akci, kdy dostal kotouč na pravý kruh. Technickým pokusem se hostující útočník neprosadil, následně hákoval za brankou a jde na trestnou lavici.
     
    06:07
    Kombinační hru hostů zakončoval Jakub Krejčík, který se opřel do kotouče na modré čáře. Trefil ovšem jen Dávida Skokana, jenž následně Piráty osvobodil.
     
    05:35
    Vladimír Růžička bude pykat za svůj zbytečný zákrok za brankou Marka Čiliaka. Chomutovský centr první lajny hákoval.
     
    05:23
    Martin Erat se v nabízené výhodě dostal do luxusní akce, byl sám před Lacem, kterého ale střelou nad beton nepřekonal. Parádní zákrok chomutovského brankáře!
     
    04:14
    Následně se Kometa dostala do dobré pozice po parádní akci. Na jejím konci byl aktivní Martin Nečas, jenž ale Jána Laca nepřekonal. Puk skončil na boční síti.
     
    03:50
    Piráti se nadvakrát pokoušeli obalamutit bránící hráče Komety. Nepovedlo se to ovšem Michalu Vondrkovi ani Jakubu Sklenářovi. U kotouče jsou hosté.
     
    03:05
    Následně do pásma vjel chomutovský Jakub Lauko, který hned po přejetí útočné modré zakončoval. Jeho pokus ovšem přesný nebyl a skončil jen nad brankou Marka Čiliaka.
     
    02:32
    Po objetí branky a otočce to z levého kruhu zkoušel Martin Nečas. Hostující útočník ovšem nijak Jána Laca nepřekvapil, slovenský brankář ukryl puk v rukavici.
     
    01:48
    Piráti se pokoušeli dostat do útoku, ve středu ledové plochy se jim ovšem nic vymyslet nepovedlo. Marek Tomica tak jen nahodil a odešel se spoluhráči střídat.
     
    01:05
    Dávid Skokan založil útok domácích, ale pásmo neudržel. Alexandre Mallet se tak dostával do protiútoku, z pravého kruhu ovšem mířil jen vedle vzdálenější tyčky.
     
    00:32
    Do veliké šance se dostal hostující Martin Zaťovič, jenž unikal po levé straně před branku, aby následně zakončoval. Svým pokusem ovšem trefil jen lapačku připraveného Laca!
     
    00:15
    Buly mladíků obou celků vyhrál nad Jakubem Laukem hostující Martin Nečas. Následně ovšem brněnská Kometa vyhodila na zakázané uvolnění.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Krásný večer všem fanouškům extraligového hokeje! Na ledě jsou hokejisté obou celků a utkání osmnáctého kola mezi Chomutovem a Brnem brzy začne.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: J. Laco (Š. Lukeš) – Mrázek, Flemming, Grman, Valach, Dlapa, Slovák, L. Chalupa – Tomica, V. Růžička, Lauko – Poletín, Huml, V. Tomeček – Sklenář, Skokan, Vondrka – Koblasa, Šťovíček, J. Havel.

    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – Štencel, Barinka, J. Krejčík, Gulaši, Bartejs, Malec – M. Erat, Nečas, Zaťovič – Vincour, L. Čermák, T. Svoboda – H. Zohorna, Hruška, Mallet – V. Němec, Nahodil, Dočekal.

    Rozhodčí: Pešina, Pražák – Gerát, Hynek..
     
    POSLEDNÍ VZÁJEMNÉ UTKÁNÍ

    17.9.2017, 5.kolo, DRFG ARÉNA
    HC Kometa Brno 2:3sn. Piráti Chomutov
    6. Mallet (H. Zohorna, Dočekal), 52. Zaťovič (J. Krejčík, T. Svoboda) – 21. Sklenář (V. Růžička), 34. Huml (Sklenář, Vondrka), rozh. náj. Poletín.

    HC Kometa Brno: Čiliak – Krejčík, O. Němec, Gulaši, Štencel, Malec, Bartejs – T. Svoboda, V. Němec, Erat – Zaťovič, Nahodil, Vincour – Mallet, R. Zohorna, H. Zohorna – J. Káňa, Dočekal, Haščák – Střondala.

    Piráti Chomutov: Laco – Rašner, Flemming, Mrázek, Valach, Dlapa, Slovák, Grman – Tomica, Huml, Vondrka – Sklenář, Růžička, Skokan – Poletín, Chlouba, Koblasa – Chrpa, Lauko, Hlava.
     
    HC KOMETA BRNO (3.)

    Obhájce titulu a velký favorit Tipsport extraligy i v letošním ročníku patří mezi to nejlepší, co česká nejvyšší soutěž nabízí. Kometa je aktuálně na třetí pozici, ale má o utkání méně, než ostatní celky. Na první Třinec navíc ztrácí pouhé tři body, které bude chtít ulovit dnes v Chomutově. Brněnský celek naposledy doma nestačil na Zlín, kterému v nájezdech podlehl 2:3. Nejproduktivnějším hráčem je Martin Erat (21 bodů), staronově se Kometa může spolehnout také na Martina Nečase.
     
    PIRÁTI CHOMUTOV (5.)

    Chomutovští hokejisté mají v poslední době opravdu špatnou formu, i přes ní se ovšem drží na špici extraligové tabulky. Ztráta dvanáctého na pátý celek ovšem činí pouhých 6 bodů! Piráti po domácí výhře 3:2 nad Pardubicemi naposledy vedli již 3:0 v Jihlavě, kde ale utkání pokazili a nakonec se tak radovali pouze z bodu jednoho. Nejproduktivnějším hráčem Chomutova je s osmnácti body kapitán Michal Vondrka.
     
    Krásný den všem fanouškům kvalitního extraligového hokeje! V rámci osmnáctého kola Tipsport extraligy budeme sledovat utkání mezi chomutovskými Piráty a brněnskou Kometou. Stručně řečeno – půjde o souboj pátého a třetího celku české nejvyšší soutěže. Začínáme v 17:50!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:50.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 14. Slovák (Tomica, Lauko), 36. V. Tomeček (Grman), 61. Sklenář (Vondrka, Huml) – 12. Zaťovič, 51. Nečas (J. Krejčík, Gulaši)


    Piráti Chomutov: J. Laco (Š. Lukeš) – Mrázek, Flemming, Grman, Valach, Dlapa, Slovák, L. Chalupa – Tomica, V. Růžička, Lauko – Poletín, Huml, V. Tomeček – Sklenář, Skokan, Vondrka – Koblasa, Šťovíček, J. Havel.
    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – Štencel, Barinka, J. Krejčík, Gulaši, Bartejs, Malec – M. Erat, Nečas, Zaťovič – Vincour, L. Čermák, T. Svoboda – H. Zohorna, Hruška, Mallet – V. Němec, Nahodil, Dočekal.

    Rozhodčí: Pešina, Pražák – Gerát, Hynek.
    thejrc.org