Motor ČB – Kadaň 6:3 (kon.) | K. Vary – Kladno 3:2 (kon.) | Prostějov – Benátky n/J 7:2 (kon.)
Havířov – Frýdek-M. 3:1 (kon.) | Slavia – Vsetín 2:3 (1:2 po s.n.) | Litoměřice – Třebíč 4:3 (kon.)
Přerov – Ústí n/L 3:1 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
6:3 (4:1, 1:2, 1:0)
SK Trhači Kadaň
Pondělí 30.10.2017, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:16
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Václav Cestr – 2 min., podražení).
     
    55:05
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Rychlá přímočará akce Jihočechů slaví úspěch! Přečíslení dva na jednoho vyřešil Vlastimil Dostálek střelou, kterou vyrazil Pavlát betonem pouze k PETERU GALAMBOŠOVI, který neměl těžkou práci. Asistence: Vlastimil Dostálek.
     
    52:40
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Patrik Marcel – 2 min., nedovolené bránění).
     
    43:34
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Miloslav Čermák – 2 min., sekání).
     
    41:13
    V necelé půl minutě měli domácí tři velké příležitosti! Postupně se netrefil dvakrát Dostálek a neprosadil se ani Peter Galamboš střelou mezi kruhy. Stav utkání je tak nadále o dvě branky.
     
    37:28
    Rok Pajič našel pasem přes celé kluziště rozjetého Václava Nedorosta, který postupoval sám na Pavláta. Zkusil střelu na lapačku, ale brankář Trhačů se nenechal nachytat.
     
    36:09
    Na druhé straně se do samostatného úniku dostal Vlastimil Dostálek, navedl si kotouč na forhend, jenže zakončil těsně vedle.
     
    35:35
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kadaň se ani náhodou nevzdává! Od modré natáhl JAKUB CHRPA a někdo z domácích hráčů změnil směr střely tak, že na ni Kváča nedosáhl. Bez asistence.
     
    34:05
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Dobrá přesilová hra Kadaně přináší úspěch. Mezi kruhy šikovně přistrčil kotouč Nicolasu Hlavovi David Šesták a střelu hlavy dokázal tečovat MARTIN KOKEŠ. Asistence: Nicolas Hlava, David Šesták.
     
    31:48
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Martin Heřman – 2 min., faul kolenem).
     
    31:29
    Martin Heřman přebruslil obránce Kadaně a získal puk v rohu kluziště. Zvedl hlavu, našel ideálně Petera Galmboše, jehož projektil dokázal zpracovat střídající Pavlát.
     
    28:34
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Patrik Marcel – 2 min., hákování).
     
    26:53
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Čepice na led, máme tu střelce hattricku! Čtvrtá formace Motoru dnes šlape jako hodinky a slovinský útočník ROK PAJIČ završuje hattrick! Ondřej Šulek našel Pajiče ideálně a ten si pohotovou střelou švihem připisuje třetí branku v zápase. Jako první vhodil na led pokrývku hlavy David Gába, který ze střídačky obětavě zahodil svého kulicha. Asistence: Ondřej Šulek.
     
    20:01
    Střídání v týmu SK Trhači Kadaň: ze hřiště odchází Tadeáš Dvořák, přichází Dominik Pavlát.
     
    18:52
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Radek Prokeš – 2 min., sekání).
     
    18:06
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Čtvrtá branka v síti Kadaně! Po vyhrané buly vyslal Mitch Fillman střelu po ledě, kterou jemně tečoval MARTIN HEŘMAN. Na změnu směru Tadeáš Dvořák nedokázal zareagovat a kapituloval počtvrté v utkání. Asistence: Mitch Fillman.
     
    16:59
    Kadaň právě vstřelila branku!
    A máme sníženo! Obránce Alex Rašner projel do útočného pásma Motoru jako nic, našel před brankou volného JANA DUFKA, který neomylnou střelou do horního růžku pokořil Petra Kváču poprvé v utkání. Asistence: Alex Rašner.
     
    13:49
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Třetí branka Motoru a druhá v přesilové hře! Z pravého kruhu se ke střele odhodlal Vlastimil Dostálek a ještě před Dvořákem dokázal tečovat TIMOTHY CROWDER. Puk kadaňskému brankáři znovu vypadl a kanadský útočník dorazil puk do odkryté sítě. Asistence: Vlastimil Dostálek, Peter Galamboš.
     
    12:43
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Nicolas Hlava – 2 min., napadení).
     
    12:24
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Velký tlak Motoru vyústil k druhé brance. Čtvrtá lajna dlouho tlačila na soupeře, vytvořila si několik střeleckých pokusů a ujala se až střela ROKA PAJIČE. Ondřej Šulek se uvolnil na pravé straně, našel před brankou slovinského útočníka, jehož pokus vypadl Dvořákovi z výstroje a došoural se za brankovou čáru. Asistence: Ondřej Šulek.
     
    10:46
    Velká šance Miloslava Čermáka brankou nekončí! Domácí forvard si zkušeně počkal ve středním pásmu na skákavý kotouč a vyrazil do úniku. První střelu vyrazil Dvořák pouze před sebe, ale gólovou dorážku stejného hráče nádherně zachytil do lapačky.
     
    09:05
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Jakub Trefný – 2 min., hákování).
     
    05:01
    Druhá velká šance Motoru v krátkém sledu. Nejprve zakončoval Nedorost do připraveného Dvořáka. O pár minut později šli domácí do přečíslení tři na dva, které zakončoval Luboš Rob do betonu hostujícího gólmana.
     
    02:28
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Speciální formace Motoru využívá přesilovou hru po pár vteřinách! Přihrávku Václava Nedorosta před branku vyrazil Tadeáš Dvořák pouze k ROKU PAJIČOVI, který přesnou střelou švihem pokořil kadaňského brankáře. Asistence: Václav Nedorost, Luboš Rob.
     
    01:47
    První trest v utkání. Jakub Chrpa odsedí dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
    Marken.cz

    Filip Kortus

    Branky a nahrávky: 3. Pajič (Nedorost, Rob), 13. Pajič (Šulek), 14. Crowder (Dostálek, Galamboš), 19. Heřman (Fillman), 27. Pajič (Šulek), 56. Galamboš (Dostálek) – 17. Dufek (Rašner), 35. Kokeš (Hlava, Šesták), 36. Chrpa


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Gába) – Fillman, Vráblík, Kutlák, Marcel, Pavlin, Pýcha – Čermák, Rob, Nedorost – Dostálek, Galamboš, Heřman – Crowder, Vlček, Prokeš – Šulek, Pajič, Káník.
    SK Trhači Kadaň: Tadeáš Dvořák (21. Pavlát) – Trefný, Cestr, Šesták, Kokeš, Buchtela, Rašner, Kadeřávek – Krejčiřík, Hejcman, Chlouba – Macháček, Szathmáry, Kůs – Hlava, Dufek, Chrpa – J. Müller, Tůma.

    Rozhodčí: Doležal, Kopeček – Jílek, Šperl
    ocianews.com