Motor ČB – Kadaň 6:3 (kon.) | K. Vary – Kladno 3:2 (kon.) | Prostějov – Benátky n/J 7:2 (kon.)
Havířov – Frýdek-M. 3:1 (kon.) | Slavia – Vsetín 2:3 (1:2 po s.n.) | Litoměřice – Třebíč 4:3 (kon.)
Přerov – Ústí n/L 3:1 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
4:3 (2:0, 2:3, 0:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Pondělí 30.10.2017, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne vše. U dalších online přenosů na počtenou! (20:26:14)
     
    Velmi dramatická třetina, ve které měla obrovskou převahu Horácká Slavia. Díky skvělé práci obrany i Pavla Kantora dokázali udržet bezgólový stav. Samy Litoměřice však příliš důrazu v této sezóně nepředvedly, přesto dokázaly ubránit velmi těsnou výhru.


    Statistické okénko

    Střely na branku: 7:14
    Zblokované střely: 2:3
    Hity: 6:3
    Vhazování: 15:15
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Mohutné ostřelování ze strany Třebíče zakončuje tuto třetinu. Pavel Kantor však excelentně dokáže tomuto náporu vzdorovat.
     
    58:38
    Lukáši Douderovi se podařilo uhájit puk před napadajícím Romanem Eratem. Kotouč poté prošel do středního pásma k Vítězslavu Bílkovi, který už nezvládl projít dále.
     
    58:29
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Radim Zohorna – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    58:29
    Třebíč se vrátila do hry bez gólmana!
     
    58:29
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:48
    Ondřej Smetana svým ideálním postavením zabránil Michalu Vodnému k dorážce z hranice brankoviště. Stadion se poté dostal ke kotouči, který, jako již tradičně, vyslal na zakázané uvolnění.
     
    57:21
    Střelu z mezikruží Michala Vodného Kantor vyrazil mezi Aleše Pavlase a Matyáše Kantnera. Pavlas vzápětí poslal opětovně kotouč na zakázané uvolnění.
     
    57:11
    Oddechový čas pro domácí.
     
    56:20
    Ačkoliv se Stadion snažil narušit rozehrávku Třebíče a na malý moment se mu to i zadařilo, rychlým pohybem převzala Třebíč puk ve středním pásmu. Započala s dalším ostřelováním Kantorovy branky.
     
    55:25
    Stadion se dostal do útočného pásma. Velmi rychle byl sevřen Horáckou Slavií v pravém rohu kluziště, což zapříčinilo další přechod Třebíče do útočného pásma.
     
    54:32
    Luboš Horký se snažil vytvořit vzruch před brankou Kantora. Nenašel však podporu ze strany svých spoluhráčů, proto záhy o kotouč přišel.
     
    54:17
    Hosté v plném počtu.
     
    53:41
    Vojtěch Komárek nedokázal přesně vystihnout timing k převzetí kotouče, který k němu dolétl od Filipa Jiráska. Jen malý kousek chyběl Komárkovi k doražení puku do Svobodovy branky.
     
    53:12
    Dominik Svoboda nyní musel v brance doslova čarovat. Kališníkům se na něj podařilo vyslat velké množství střel z delší i kratší vzdálenosti. Svobodovi se dařilo všechny vykrýt.
     
    52:35
    Litoměřičtí se během své další přesilovky dostali na delší dobu do útočného pásma. Akci, kterou zahájil Ondřej Smetana prudkým nahozením puku od modré směrem k brance, zakončilo postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    52:17
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (David Dolníček – 2 min., podražení).
     
    51:45
    Litoměřice v této části hry pouze herně vzdorují soupeři. Málokdy se pustí do kombinační akce směrem k brance Dominika Svobody, spíše pouze vyhazují puky tím směrem.
     
    51:02
    Stadionu se podařilo vyhodit puk z obranné třetiny, kde se na ně až příliš tlačil soupeř. Kotouč však doputoval až na opačný konec ledové plochy, čímž došlo k zakázanému uvolnění.
     
    50:22
    Stadion hledá přihrávkami v útočném pásmu postavení ke střele. Nahození z boku vykryl lapačkou Dominik Svoboda. Došlo tedy k dalšímu vhazování.
     
    49:52
    Domácí v plném počtu.
     
    49:37
    Silvester Kusko projel křižmo až do mezikruží, odkud se pokusil o střelu. Při napřahování jej sevřela dvojice obránců Litoměřic, která mu puk ukradla.
     
    48:46
    Stadionu se povedlo zatlačit Třebíč do rohu poblíž branky Dominika Svobody. Tam se poté rozhořel boj o kotouč, z něhož vyjeli hosté vítězně směrem k dalšímu ostřelování branky Pavla Kantora.
     
    48:07
    Horácká Slavia hledala střelecké postavení, až se ke střele dostal Jan Wasserbauer. S prudkou střelou si Kantor dokázal poradit.
     
    47:52
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Filip Helt – 2 min., sekání).
     
    47:29
    David Kvasnička dlouho držel kotouč na modré čáře, pak jej poslal na Filipa Helta, který vystřelil. Jeho střela však neměla přílišný důraz a k brance ani nedolétla.
     
    46:48
    Od modré čáry se pokusil střelou Kantora překvapit Lukáš Spurný. Domácímu gólmanovi se jej podařilo zastavit sevřením kotouče k tělu.
     
    46:08
    Stadion se po delší době dostal do útočné situace. Střela na branku však nebyla příliš důrazná, Dominik Svoboda s ní neměl příliš problémů.
     
    45:21
    Třebíč si drží obrovskou převahu v útočném pásmu. Málokdy se však dostane ke střelecké příležitosti, ačkoli to stále zkouší.
     
    43:20
    Nahození za branku zachytil Pavel Kantor, který ho poslal po mantinelu směrem k Filipu Hantákovi, jehož přihrávka našla pouze Silvestra Kuska, který vypálil zpět na Kantora.
     
    42:28
    Stadion byl zachycen v ofsajdu, což zapříčinilo vhazování. Po něm se do útočné příležitosti dostala Horácká Slavia, která mohutně ostřeluje Pavla Kantora. Domácí gólman si však dokázal se všemi akcemi poradit.
     
    42:23
    Dnešní utkání sleduje 865 diváků.
     
    41:25
    Pavlu Kantorovi se podařilo vyrazit obrovský pokus Václava Půžy! Obránce Třebíče vypálil z mezikruží, Kantorovi se podařilo vyrazit kotouč lapačkou.
     
    40:39
    Domácí v plném počtu.
     
    40:11
    Patrik Miškář ihned poslal puk po vhazování směrem k Svobodovi, odkud byla zahájena další šance Třebíče.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina se zvrtla v přestřelku mezi oběma celky. Zprvu měli opět převahu domácí hokejisté, následně se na koně dostala Horácká Slavia, které se zadařilo již vícekrát překonat domácího gólmana.


    Statistické okénko

    Střely na branku: 8:14
    Zblokované střely: 2:1
    Hity: 4:5
    Vhazování: 10:13
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:23
    Obrana Litoměřic se snaží rychlými pohyby obrat Třebíč o puk, což se nakonec povedlo Martinu Havelkovi, který poslal puk na druhý konec ledové plochy.
     
    39:12
    Horácká Slavia se usadila v útočném pásmu Stadionu. Pavel Kantor musí čelit enormnímu množství střel ze strany Třebíče, zatím si však s nimi ví rady.
     
    38:39
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Patrik Miškář – 2 min., vysoká hůl).
     
    38:32
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    DAVID DOLNÍČEK převzal puk, který se odrazil od betonu Kantora, za jehož záda ho ihned dokázal poslat. Asistence: Michal Vodný, Václav Půža.
     
    38:17
    Ondřej Smetana namazal ke střele Romanu Eratovi v mezikruží. Pavel Kantor však dokázal puk zastavit.
     
    37:45
    Obdobně jako v závěru první třetiny, i v závěru druhé sevřela Třebíč Litoměřice ve vlastním obranném pásmu. Pavel Kantor však ve spolupráci s obranou zvládá šance Horácké Slavie pokrývat.
     
    36:53
    Patrik Miškář nezvládl zabrzdit puk hokejkou, nechal ho tedy projít až na Michala Vodného, který ihned vypálil z pravého kruhu. Jeho střela nenašla přesný prostor branky Pavla Kantora.
     
    36:25
    Hosté v plném počtu.
     
    36:23
    V samém závěru přesilovky vyhodil Lukáš Hort puk směrem k Pavlu Kantorovi.
     
    35:21
    Aleš Pavlas po dlouhé kombinaci vypálil od modré směrem na Svobodu. Puk se odrazil o brusli jednoho z třebíčských obránců do rohu kluziště.
     
    34:48
    Litoměřice mají znovu šanci o překonání Dominika Svobody. Do šance se dostal Radek Jeřábek. Jeho střela však postrádala důraz, tudíž s ní gólman Třebíče neměl moc problémů.
     
    34:25
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Lukáš Spurný – 2 min., sekání).
     
    32:56
    Oba týmy se snaží dostat do jednoho či druhého útočného pásma. Střídavě tedy drží puk a čekají na chyby v kombinaci soupeře.
     
    31:28
    Hosté v plném počtu.
     
    31:07
    V této přesilovce se Třebíči daří sveřepě bránit. Stadion se nemůže dostat do žádné vážnější příležitosti, neboť je velmi rychle vytlačen do středního pásma.
     
    29:53
    I do této přesilovky vstoupil Stadion aktivně. Snažil se dostat do útočného pásma, ovšem Třebíči se povedlo domácí velmi rychle vytlačit zpět.
     
    29:28
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Roman Erat – 2 min., hákování).
     
    29:26
    Ve středním pásmu se rozhořel boj o puk, ze kterého vyjel vítězně Patrik Miškář. Ten poté nahodil kotouč do útočného pásma.
     
    28:31
    Horácká Slavia se odhodlala k další šanci. Z mezikruží vyslal kotouč na branku Silvester Kusko. Jeho střela však připomínala spíše lehké nahození, které projelo po zemi, těsně vedle Kantorovy branky.
     
    27:09
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč rychle gólově zareagovala! Odražený puk od mantinelu převzal RICHARD KRISTL, který prostřelil puk nad lapačkou Kantora. Asistence: Radim Zohorna, Václav Půža.
     
    25:56
    Střídání v týmu SK Horácká Slavia Třebíč: ze hřiště odchází Pavel Jekel, přichází Dominik Svoboda.
     
    25:56
    Hosté v plném počtu.
     
    25:56
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Třetí využitá přesilovka v tomto zápase, druhá od Litoměřic. Aleš Pavlas vyslal puk od modré čáry na Jekela, který jej pouze vyrazil na JANA VESELÉHO, stojícího před brankovištěm. Veselý ihned poslal puk zpět do branky. Asistence: Aleš Pavlas, Vítězslav Bílek.
     
    25:29
    Ve své další přesilovce se Litoměřice natlačily do útočného pásma, odkud ostřelují branku Jekela.
     
    25:07
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Tadeáš Král – 2 min., sekání).
     
    24:25
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Po chybě obránců se kotouč dostal na pravou stranu k hranici brankoviště. Tam si jej všiml RADEK JEŘÁBEK, který obloučkem poslal puk do zcela volné branky, neboť Jekel byl vsedě po předchozím zákroku. Asistence: Patrik Miškář.
     
    23:53
    Patrik Miškář až na podruhé dokázal obrat o puk Luboše Horkého. Vypíchnutý kotouč se však dostal k Lukáši Vágnerovi, který zahájil další útok Třebíče.
     
    23:21
    Lukáš Válek projel osamocen až k brance. Při pokusu o nahrávku na Filipa Helta, který stál rovněž před brankovištěm, mu však kotouč vypíchl třebíčský obránce.
     
    22:07
    Stadion se snaží zvýšit opět svůj gólový odstup. Několikero střel však dokázala obrana Horácké Slavie zastavit a odrazit se od nich k vlastním útokům.
     
    21:41
    Domácí v plném počtu.
     
    21:41
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Vteřinu před koncem přesilovky se Třebíči podařilo vyrovnat přesilovku. Po kombinaci tečoval puk na branku TOMÁŠ HAVRÁNEK. Kantorovi poté projel kotouč pod betonem. Asistence: Michal Vodný.
     
    20:14
    V úvodu druhé třetiny se snaží Třebíč nadále o využití přesilovky. Jsou však celkem snadno vytlačováni z útočného pásma až k vlastní brance. Do šance se dostat nemohou.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Převážnou část třetiny zcela jasně dominovali domácí hokejisté. Třebíč se jen zmohla k občasným záchvěvům šancí. Stadion toho využil a dokázal za záda Pavla Jekela vyslat dva puky. Třebíč se herně zvedla až v závěru třetiny, kdy si připsala několik slibných šancí.


    Statistické okénko

    Střely na branku: 13:4
    Zblokované střely: 1:4
    Hity: 3:3
    Vhazování: 6:10
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:49
    V závěru třetiny nastalo plno práce pro Pavla Kantora. Otočkou k levé tyčce se ho snažil překvapit Jan Wasserbauer, posléze z dorážky Roman Erat. Oba dva však dokázal Kantor, byť trochu s problémy, pokrýt.
     
    19:41
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Ondřej Smetana – 2 min., držení protihráče).
     
    18:44
    Matyáš Kantner si obhodil dvojici protihráčů zamířením puku směrem k brance. Poté se přes ně prosmýkl a ke kotouči se vydal. Za brankou Jekela však již o něj musel zabojovat s Lukášem Hortem.
     
    17:53
    Silvestr Kusko se dostal do opravdu vážné příležitosti. Pavel Kantor měl co dělat, aby vyrazil ve vzduchu lapačkou jeho střelu z mezikruží. Nakonec mu k tomu dopomohl Jan Strejček, který se však provinil hrou vysokou holí.
     
    17:00
    David Dolníček si najel na branku Kantora spolu s Lubošem Horkým, od něhož čekal přihrávku k zakončení. Ta díky litoměřické obraně nepřišla.
     
    16:46
    Tvrdé ráně od Radka Jeřábka nyní musel Pavel Jekel čelit. Přesto ji dokázal pokrýt mezi betony. Hra byla následně přerušena.
     
    14:32
    Hosté v plném počtu.
     
    14:32
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Karel Nedbal odrazil nepříliš povedenou přihrávku Filipa Hantáka zpět k Hantákovi. Ten už neměl tolik práce najít přes teč VÍTĚZSLAVA BÍLKA. Jeho postavení na hranici brankoviště pak jen dopomohlo k prostrčení puku za brankovou čáru. Asistence: Aleš Pavlas, Filip Hanták.
     
    13:13
    Kališníci i během přesilovky předvádějí obraz hry podobný tomu, jak hrají celý dosavadní průběh hry. Jsou natlačeni v útočném pásmu a čekají na ideální moment pro střelu.
     
    12:50
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Jan Wasserbauer – 2 min., hákování).
     
    12:36
    Josef Stříbrný neprošel přes trojnásobnou přesilu ze strany Třebíče. Přesto dokázali domácí hokejisté rychle získat puk zpět a pokračovat v akci.
     
    11:06
    Do rovného souboje dva na dva se pustili hosté při svém výjezdu do útočného pásma. Roman Erat však držel kotouč na své holi příliš dlouho, Martinu Jandusovi se tedy povedlo celkem snadno mu jej vypíchnout.
     
    10:23
    Jaroslavu Dvořákovi projela pod hokejkou přihrávka z obranného pásma. Puk nezachytil ani Jan Wasserbauer, dolétl tedy až do zóny zakázaného uvolnění.
     
    09:13
    Domácí hokejisté v náporu nepolevují a nadále se tlačí směrem k brance Pavla Jekela. Třebíč se zuby nehty drží, přesto zvládá šance kališnků odrážet. Nikoli však je vytlačovat ze středního pásma.
     
    07:41
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Dlouhodobé ostřelování branky Pavla Jekela se nakonec kališníkům vyplatilo. Několikerou teč dokázal do sítě prostrčit MARTIN JANDUS. Asistence: Jan Strejček, Matyáš Kantner.
     
    06:17
    První vážnější šance hostí! Horácké Slavii se podařilo kombinačně projet napříč ledovou plochou. Tomáš Havránek poté po délce modré čáry vyslal přihrávku na Richarda Kristla, který z první vypálil. Mířil však hodně vedle branky Pavla Kantora.
     
    04:33
    Rychlý výpad Lukáše Patáka přes střední pásmo našel rychlého konce. Paták nenašel správné místo k průniku, neboť se k němu sjeli Jan Strejček s Filipem Hantákem, kteří jej sevřeli a o kotouč obrali.
     
    03:54
    Josef Stříbrný ve středním pásmu objel Davida Dolníčka. Přes Romana Erata však již projít nedokázal a Horácká Slavia se dostala po delší době ke kotouči.
     
    02:35
    Filip Jirásek z rohu kluziště našel Radka Jeřábka, stojícího na modré čáře. Od Jeřábka šla přímá střela na Jekela, kterou se snažil na několikrát do branky dorazit Martin Havelka. Třebíčský gólman ji dokázal vykrýt.
     
    01:44
    Vítězslav Bílek vypálil od modré na Pavla Jekela. Střela se odrazila o nohy obránce Třebíče ještě před doletem k samotné brance. Přesto ji dokázali kališníci zastavit a v útoku několika dalšími střelami pokračovat.
     
    01:12
    Nahození směrem ke Kantorovi vykryl Matyáš Kantner. Stíhán hráčem Třebíče si zabruslil až do mezikruží, odkud otočkou zahájil protiútok.
     
    00:08
    Po úvodním vhazování se kotouč dostal k Aleši Pavlasovi. Ten ho křižmou lehkou tečí poslal až k Jekelovi. Od Třebíčského gólmana byla založena nová akce Horácké Slavie.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Stadion Litoměřice: Kantor (Michajlov) – Jeřábek, Pavlas, Smetana, L. Doudera, Strejček, Jandus – Komárek, J. Veselý, Bílek – J. Dvořák, Miškář, Kantner – Helt, Válek, Stříbrný – M. Havelka, Hanták, Jirásek.

    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – L. Vágner, Nedbal, Půža, Hort, Spurný, Furch – R. Erat, Dolníček, Horký – T. Havránek, Kusko, Vodný – R. Zohorna, Jan Wasserbauer, Kristl – Malec, Tadeáš Král, Paták.

    Rozhodčí: Jechoutek, Kostourek – Hejl, Podrazil.
     
    Předchozí vzájemný zápas

    25.9.2017, 6. kolo: SK Horácká Slavia Třebíč – HC Stadion Litoměřice 2:3

    Branky a nahrávky: 23. Kusko (Zohorna), 24. Wasserbauer (Havránek, Vodný) – 7. Bílek (Jandus, Pavlas), 23. Bílek (Kvasnička, Veselý), 25. Smetana (Pavlas).
    Střely na branku: 35:23
    Zblokované střely: 5:8
    Hity: 19:16
    Vhazování: 47:24
    Sestava Třebíče: Vejmelka – Kaláb, Vágner, Půža, Mikyska, Hort, Čejka – Horký, Dolníček, Erat – Vodný, Havránek, Wasserbauer – Kristl, Zohorna, Kusko – Kratochvíl, Král, Malec.
    Sestava Litoměřic: Rybár – Jeřábek, Pavlas, Smetana, Kvasnička, Jandus, Strejček – Bílek, Veselý, Helt – Chalupa, Kodýtek, Kantner – Jirásek, Miškář, Pilař – Komárek, Hanták, Havelka.
     
    SK Horácká Slavia Třebíč
    (6-1-2-9, 22 bodů, 11. místo)

    Celek z Vysočiny prokládá pravidelně série porážek jednou či dvěma výhrami. Proto se stále nemůže odlepit ze své pozice výše směrem k hranici pro play-off. Třebíč se však vyhýbá debaklu, její porážky jsou maximálně o jednu či dva góly. Nikdy ale nevyhrála více než dva zápasy v řadě. Na osmé Litoměřice zatím ztrácí šest bodů.


    Hráčské statistiky

    Kanadské bodování:
    Roman Erat (3+13)- 16 bodů
    Luboš Horký (7+4) – 11 bodů
    David Dolníček (3+8) – 11 bodů

    Nejlepší střelci:
    Luboš Horký – 7 tref
    Michal Vodný – 4 trefy
    Radim Zohorna – 4 trefy
    Lukáš Paták – 4 trefy
    Silvester Kusko – 4 trefy

    Nejlepší nahrávači:
    Roman Erat – 13 asistencí
    David Dolníček – 8 asistence
    Tomáš Havránek – 7 asistencí

    Nejtrestanější hráči:
    Václav Čejka – 26 TM
    Lukáš Vágner – 20 TM
    Michal Vodný – 18 TM

    Brankářské statistiky:
    Pavel Jekel – 7 záp. | prům. 2,00 | úsp. 92,71%
    Lukáš Dostál – 7 záp. | prům. 2,96 | úsp. 90,28%
    Karel Vejmelka – 4 záp. | prům. 2,47 | úsp. 88,76%


    Týmové statistiky

    Vstřelené góly: 44
    Obdržené góly: 49
    Využití přesilovek: 17,44%
    Ubráněná oslabení: 83,91%
    Průměrná domácí návštěvnost: 1180
     
    HC Stadion Litoměřice
    (6-3-4-5, 28 bodů, 8. místo)

    Kališníci se prakticky od počátku sezóny drží na hranici postupu do vyřazovací části. Se všemi týmy však dokáží sehrát vyrovnané zápasy. I porážka v nich je maximálně o dvě branky. Nezvládají se ale příliš namotivovat k udržení určitě šňůry vítězství, často také o výsledcích rozhoduje až prodloužení, či samostatné nájezdy. Přesto mají Litoměřice docela blízko i na čtvrté místo, ztrácí na něj pouhé tři body.


    Hráčské statistiky

    Kanadské bodování:
    Ondřej Smetana (4+10) – 14 bodů
    Vítězslav Bílek (7+6) – 13 bodů
    Aleš Pavlas (2+10) – 12 bodů

    Nejlepší střelci:
    Vítězslav Bílek – 7 tref
    Jan Veselý – 6 tref
    Matěj Chalupa – 5 tref

    Nejlepší nahrávači:
    Ondřej Smetana – 10 asistencí
    Aleš Pavlas – 10 asistencí
    Vítězslav Bílek – 6 asistencí

    Nejtrestanější hráči:
    Martin Havelka – 43 TM
    Jan Veselý – 24 TM
    Martin Jandus – 22 TM

    Brankářské statistiky:
    Tomáš Král – 6 záp. | prům. 2,11 | úsp. 92,17%
    Martin Michajlov – 6 záp. | prům. 2,31 | úsp. 92,86%
    Milan Klouček – 6 záp. | prům. 3,19 | úsp. 87,92%


    Týmové statistiky

    Vstřelené góly: 49
    Obdržené góly: 49
    Využití přesilovek: 8,00%
    Ubráněná oslabení: 85,26%
    Průměrná domácí návštěvnost: 1019
     
    Zdravím Vás u 19. kola hokejové WSM ligy. V rámci toho se v litoměřické Kalich Areně utkají celky HC Stadion Litoměřice a SK Horácká Slavia Třebíč. Stadion jistě bude chtít napravit nezdar z posledního zápasu ze Vsetína, kdy šest vteřin před koncem přišel o vítězství, načež v samostatných nájezdech i o druhý bod. Zatímco Třebíči se povedlo porazit postupně se tabulkou propadající Přerov a ukončit čtyřzápasovou sérii proher, na což jistě budou chtít navázat. Přeji Vám příjemné hokejové počtení.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 8. Jandus (Strejček, Kantner), 15. Bílek (Pavlas, Hanták), 25. Jeřábek (Miškář), 26. J. Veselý (Pavlas, Bílek) – 22. T. Havránek (Vodný), 28. Kristl (R. Zohorna, Půža), 39. Dolníček (Vodný, Půža)


    HC Stadion Litoměřice: Kantor (Michajlov) – Jeřábek, Pavlas, Smetana, L. Doudera, Strejček, Jandus – Komárek, J. Veselý, Bílek – J. Dvořák, Miškář, Kantner – Helt, Válek, Stříbrný – M. Havelka, Hanták, Jirásek.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (26. Do. Svoboda) – L. Vágner, Nedbal, Půža, Hort, Spurný, Furch – R. Erat, Dolníček, Horký – T. Havránek, Kusko, Vodný – R. Zohorna, Jan Wasserbauer, Kristl – Malec, Tadeáš Král, Paták.

    Rozhodčí: Jechoutek, Kostourek – Hejl, Podrazil

    Diváci: 865
    thejrc.org