Motor ČB – Kadaň 6:3 (kon.) | K. Vary – Kladno 3:2 (kon.) | Prostějov – Benátky n/J 7:2 (kon.)
Havířov – Frýdek-M. 3:1 (kon.) | Slavia – Vsetín 2:3 (1:2 po s.n.) | Litoměřice – Třebíč 4:3 (kon.)
Přerov – Ústí n/L 3:1 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
4:3 (2:0, 2:3, 0:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Pondělí 30.10.2017, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne vše. U dalších online přenosů na počtenou! (20:26:14)
     
    Velmi dramatická třetina, ve které měla obrovskou převahu Horácká Slavia. Díky skvělé práci obrany i Pavla Kantora dokázali udržet bezgólový stav. Samy Litoměřice však příliš důrazu v této sezóně nepředvedly, přesto dokázaly ubránit velmi těsnou výhru.


    Statistické okénko

    Střely na branku: 7:14
    Zblokované střely: 2:3
    Hity: 6:3
    Vhazování: 15:15
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Mohutné ostřelování ze strany Třebíče zakončuje tuto třetinu. Pavel Kantor však excelentně dokáže tomuto náporu vzdorovat.
     
    58:38
    Lukáši Douderovi se podařilo uhájit puk před napadajícím Romanem Eratem. Kotouč poté prošel do středního pásma k Vítězslavu Bílkovi, který už nezvládl projít dále.
     
    58:29
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Radim Zohorna – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    58:29
    Třebíč se vrátila do hry bez gólmana!
     
    58:29
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:48
    Ondřej Smetana svým ideálním postavením zabránil Michalu Vodnému k dorážce z hranice brankoviště. Stadion se poté dostal ke kotouči, který, jako již tradičně, vyslal na zakázané uvolnění.
     
    57:21
    Střelu z mezikruží Michala Vodného Kantor vyrazil mezi Aleše Pavlase a Matyáše Kantnera. Pavlas vzápětí poslal opětovně kotouč na zakázané uvolnění.
     
    57:11
    Oddechový čas pro domácí.
     
    56:20
    Ačkoliv se Stadion snažil narušit rozehrávku Třebíče a na malý moment se mu to i zadařilo, rychlým pohybem převzala Třebíč puk ve středním pásmu. Započala s dalším ostřelováním Kantorovy branky.
     
    55:25
    Stadion se dostal do útočného pásma. Velmi rychle byl sevřen Horáckou Slavií v pravém rohu kluziště, což zapříčinilo další přechod Třebíče do útočného pásma.
     
    54:32
    Luboš Horký se snažil vytvořit vzruch před brankou Kantora. Nenašel však podporu ze strany svých spoluhráčů, proto záhy o kotouč přišel.
     
    54:17
    Hosté v plném počtu.
     
    53:41
    Vojtěch Komárek nedokázal přesně vystihnout timing k převzetí kotouče, který k němu dolétl od Filipa Jiráska. Jen malý kousek chyběl Komárkovi k doražení puku do Svobodovy branky.
     
    53:12
    Dominik Svoboda nyní musel v brance doslova čarovat. Kališníkům se na něj podařilo vyslat velké množství střel z delší i kratší vzdálenosti. Svobodovi se dařilo všechny vykrýt.
     
    52:35
    Litoměřičtí se během své další přesilovky dostali na delší dobu do útočného pásma. Akci, kterou zahájil Ondřej Smetana prudkým nahozením puku od modré směrem k brance, zakončilo postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    52:17
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (David Dolníček – 2 min., podražení).
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 8. Jandus (Strejček, Kantner), 15. Bílek (Pavlas, Hanták), 25. Jeřábek (Miškář), 26. J. Veselý (Pavlas, Bílek) – 22. T. Havránek (Vodný), 28. Kristl (R. Zohorna, Půža), 39. Dolníček (Vodný, Půža)


    HC Stadion Litoměřice: Kantor (Michajlov) – Jeřábek, Pavlas, Smetana, L. Doudera, Strejček, Jandus – Komárek, J. Veselý, Bílek – J. Dvořák, Miškář, Kantner – Helt, Válek, Stříbrný – M. Havelka, Hanták, Jirásek.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (26. Do. Svoboda) – L. Vágner, Nedbal, Půža, Hort, Spurný, Furch – R. Erat, Dolníček, Horký – T. Havránek, Kusko, Vodný – R. Zohorna, Jan Wasserbauer, Kristl – Malec, Tadeáš Král, Paták.

    Rozhodčí: Jechoutek, Kostourek – Hejl, Podrazil

    Diváci: 865
    thejrc.org