Liberec – Frölunda 2:3 (kon.) | JYP – Tappara 3:1 (kon.) | Malmö Redhawks – Třinec 1:2 (kon.)
Kometa Brno – Zug 4:3 (kon.) | Salzburg – Växjö 2:1 (kon.) | Mannheim – Brynäs 2:3 (kon.)
Zürich – Nottingham 3:1 (kon.) | Bern – Mnichov 2:3 (kon.)
konec
SC Bern
2:3 (1:0, 1:2, 0:1)
EHC Red Bull Mnichov
Úterý 31.10.2017, 19:45 • Postfinance Arena • Hokejová Liga mistrů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání přineslo nesmirně vyrovnanou bitvu, ve které rozhodovali maličkosti. V úvodní třetině byl lepší domácí Bern a dokázal se ujat vedení, které mu vydrželo až konce třetiny. V druhé třetiny hosté z Mnichova nastoupili ve velkém tempu. Hned po minutě srovnali a poté urvali vedení na svou stranu. To jim ale moc dlouho nevydrželo, za tři minuty Bern zareagoval a vyrovnal. V závěrečné dvacetiminutovce hra byla velice opatrná a ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu. Ta ovšem přišla minut před koncem od domácích. Obránci se nedohodli a puk skončil až Maximiliana Kastnera, který si už poradil a zajistil svému celku tři body. (22:03:12)
     
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:20
    Vyloučení v týmu EHC Red Bull Mnichov (Boyle – 2 min., hákování).
    58:21 KASTNER - 2:3
     
    58:21
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Hosté se pár minut před koncem ujímají vedení. Bern špatně rozehrál u své branky a k puku se dostal MAXIMILIAN KASTNER. Zvolil technickou ránu zápěstím, která spadla přesně do pravé šibenice. Brankář Genoni nedokázal reagovat a inkasuje v nejméně vhodnou dobu. Asistence: Mauer.
    57:45
     
    57:45
    Keith Aucoin se řitil do samostatného nájezdu a mohl přidat svou druhou branku v utkání. Střelu mířil mezi betony gólmana,ale Genoni si opět poradil a posléze zlikvidoval i dorážku.
     
    56:40
    Domácí se dostali do tlaku a brankáře Ause den Birkena zaměstnali několika střelami. Jeden z obránců poté puk vyhodil na zakázané uvolnění. Bude se opět vhazovat.
    54:55
     
    54:55
    Bern se dostal do přečíslení. Arcebello nahrával Randegerovi, který měl dostatek času ke střelu. Ránu ovšem uspěchal a kotouč skončil v lapačce brankáře. Bude se vhazovat.
     
    53:40
    Z levé strany se ke koutoči dostal Aucoin. Svou ránu mířil na vzdálenější tyč. To brankář předpovídal a připisuje si zákrok lapačkou.
     
    51:48
    Arcebello nevěděl, co dělat z pukem, tak ho nahodil na brankáře. Ani jeden ze spoluhráčů nereagoval a Mnichov se ujímá rozehrávky.
     
    50:17
    Hosté v plném počtu.
     
    48:30
    Hostům se povedlo vyhodit puk ze svého pásma a Bern bude muset základat novou akci.
     
    48:17
    Vyloučení v týmu EHC Red Bull Mnichov (Macek – 2 min., podražení).
     
    48:00
    Seidenberg si našel ideální střeleckou pozici, ale už fanoušci se už nedozví, zda by ohrozila branku. Jeden z obránců ránu zblokoval a puk končí mimo útočné pásmo Mnichova.
     
    45:37
    Puk skákal v obranném pásmu domácího týmu a ke střele se posléze dostal Daren Boyle. Neváhal a hned z první zvolil ránu zápěstím, ta ovšem letěla daleko nad branku.
     
    45:00
    V závěrečnéé třetině je aktivnější domácí Bern a chce se ukázat před svými fanoušky nejlépe formou vstřelené branky.

    Marek Jašek

    Branky a nahrávky: 14. Ebbet (Noreau, Arcobello), 27. Krueger – 22. Aucoin (Pinizzotto), 24. Eder, 59. Kastner (Mauer)


    SC Bern: Genoni (Caminada) – Blum, Untersander, Ruefenacht, Arcobello, Moser – Burren, Noreau, Bodenmann, Ebbett, Raymond – Kamerzin, Krueger, Kampf, Haas, Scherwey – Heim, Wolf, Hischier, Pyorala, Randegger
    EHC Red Bull Mnichov: Aus den Birken (Leggio) – Joslin, Button, Wolf, Hager, Jaffray – Seidenberg, Lauridsen, Pinizzotto, Aucoin, Macek – Boyle, Abeltshauser, Mauer, Kastner, Mayenschien – Kattemer, Daubner, Eder, Postel
    Úterý 07.11.2017
    Mnichov - Bern 2:5

    Branky a nahrávky: 10. Macek (Pinizzotto, Abeltshauser), 22. Joslin (Kastner, Button) – 10. Scherwey, 27. Moser (Ebbett, Noreau), 46. Hischier (Arcobello, Randegger), 50. Bodenmann (Ebbett, Raymond), 57. Ebbett

    bahis siteleri