Liberec – Frölunda 2:3 (kon.) | JYP – Tappara 3:1 (kon.) | Malmö Redhawks – Třinec 1:2 (kon.)
Kometa Brno – Zug 4:3 (kon.) | Salzburg – Växjö 2:1 (kon.) | Mannheim – Brynäs 2:3 (kon.)
Zürich – Nottingham 3:1 (kon.) | Bern – Mnichov 2:3 (kon.)
konec
Malmö Redhawks
1:2 (0:0, 1:0, 0:2)
HC Oceláři Třinec
Úterý 31.10.2017, 18:30 • Malmö Arena • Hokejová Liga mistrů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:52:05)
     
    Toto utkání sledovalo 1 662 diváků.
     
    Statistiky utkání

    Střely na branku: 30 – 27
    Zásahy brankářů: 25 – 29
    Vyloučení: 3 – 5
    Vyhrané buly: 33 – 20
    Využití: 0 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    Je dobojováno. Hosté se nakonec radují z výhry, když ve třetím dějství otočili vývoj utkání na svou stranu a své vedení si pak už pohlídali. O branky hostů se postarali Vladimír Svačina a Aron Chmielewski, jenž se trefil necelé tři minuty před koncem a zasloužil se tak o třineckou výhru. Pro odvetu na domácím ledě tak mají rozhodně výhodnější pozici, než jejich švédský soupeř. Domů do Třince tak Oceláři vezou výhru 2:1.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Navíc nyní vyhodili puk šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění a už to vypadá, že si svůj slibný náskok pohlídají.
     
    59:13
    Hosté drží co nejdále kotouč od své branky a zatím nepouštějí domácí celek k powerplay.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
    57:10 Aron CHMIELEWSKI - 1:2
     
    57:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení. ARON CHMIELEWSKI dostal přihrávku do těsné blízkosti Alsenfelta a zblízka ho pak dokázal rychlou střelou překonat – 1:2. Oceláři tak poprvé strhávají vedení na svou stranu a jsou tak blíže k první výhře v tomto osmifinále. Asistence: David Musil a Vladimír Dravecký.
     
    56:25
    Vladimír Dravecký si nabruslil na levou stranu a odtud střelou švihem zaměstnal Alsenfelta, který kotouč vykryl a poslal ho svou holí mezi své spoluhráče.
     
    55:37
    Před Šimonem Hrubcem bylo velmi rušno. Před ním se objevila skrumáž a brankář hostů tak v pádu raději podržel kotouč a hra je znovu přerušena.
     
    55:07
    Série nepřesností na obou stranách, kotouč se nehnul ze středního pásma. Brankáři obou celků tak pro tuto chvíli byli bez práce.
     
    54:49
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    54:23
    V útočném pásmu pak Oceláři přišli o kotouč a musí se rychle vracet zpět. Domácí hráči totiž už míří před jejich branku, kde může být nebezpečno.
     
    53:28
    Bombu od modré čáry vyslal Tuukka Mäntylä, ale ta byla obranou hostů sražena jen nad branku Šimona Hrubce. Hosté si tak berou kotouč a míří s ním dopředu.
     
    52:17
    Martin Adamský se proháčkoval obranou domácích do útočného pásma a před Alsenfeltem vyslal další třineckou střelu, která ale znovu končí v jeho moci.
     
    51:21
    Třinecká lavička si bere oddechový čas.
     
    51:10
    Střelu švihem vyslal z pravé strany na domácí branku Michal Kovařčík, ale brankář Alsenfelt si jeho projektil pohlídal a vykopl puk svým levým betonem do bezpečí.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 22. Hardt (Storm) – 41. Svačina (Adamský, Polanský), 58. Chmielewski (Musil, Dravecký)


    Malmö Redhawks: Alsenfelt (Gidbark) – Warg, Mylläri, Olsson, Arell, Andersson (A), Mäntylä, Lerby, Setkov – Zaar, Händemark (C), Bryggman – Storm, Haudum (TS), Hardt – Olofsson, Rosdahl, Görtz – Lennström, Forsberg, Eklind
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Strmeň) – Doudera, Krajíček (C), Roth, Musil, Linhart, Adámek, Jank – Dravecký, Marcinko, Růžička M. (A) (TS) – Adamský (A), Polanský, Svačina – Rákos, Kovařčík M., Chmielewski – Kofroň, Mikulík, Cienciala

    Rozhodčí: Marc Wiegand, Daniel Stricker – Ludvig Lundgren, Anders Nyqvist

    Diváci: 1 662
    Úterý 07.11.2017
    Třinec - Malmö Redhawks 2:1

    Branky a nahrávky: 7. Marcinko T. (Linhart T., Irgl Z.), 60. Cienciala (M. Kovařčík) – 57. Bryggman (Händemark)

    bahis siteleri