NY Rangers – Vegas 6:4 (kon.) | Detroit – Arizona 5:3 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 1:2 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
5:3 (2:0, 2:1, 1:2)
Arizona Coyotes
Středa 01.11.2017, 00:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:38 Darren HELM - 5:3
     
    58:38
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hokejisté Detroitu se prosazují střelou do prázdné branky. Zetterberg vyhodil puk do středního pásma, kde do Abdelkader poslal na DARRENA HELMA a ten před modrou čárou zamířil a trefil odkrytou klec. Asistence: Justin Abdelkader a Henrik Zetterberg.
    56:43 Brendan PERLINI - 4:3
     
    56:43
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes se dotahují na rozdíl jediného gólu! Keller nahodil kotouč na branku od modré čáry, před ní puk tečoval BRENDAN PERLINI a Howard nedokázal včas zareagovat. Závěrečné minuty ještě budou dramatické. Asistence: Clayton Keller.
     
    55:44
    Daley zachytil puk na modré čáře a nahodil ho na branku. Střela se ukryla mezi těla hráčů a nakonec skončila na tyčce!
     
    43:59
    Nielsen ujel hostující obraně a uháněl sám na branku. Dánský útočník ale při zakončení nedotáhl kličku do bekhendu do zdárného konce.
    42:00 Nick COUSINS - 4:2
     
    42:00
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes vstoupili do třetí části hodně aktivně a jsou odměněni. Kempe ještě se svým zakončením neuspěl, kotouč se ale odrazil na hůl NICKA COUSINSE, kterému se nadvakrát podařilo procpat puk do branky. Asistence: Mario Kempe.
    39:03 Dylan LARKIN - 4:1
     
    39:03
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings doopravdy před koncem druhé třetiny přidávají čtvrtou branku. DYLAN LARKIN hledal přihrávkou z pravé strany před brankou Manthu, nicméně do přihrávky vložil hůl Scheen a puk si smolně srazil do vlastní sítě. Asistence: Darren Helm.
    33:03 Anthony MANTHA - 3:1
     
    33:03
    Detroit právě vstřelil branku!
    Krásná souhra druhé formace Red Wings končí gólem. Athanasiou z mezikruží vybídl k zakončení ANTHONYHO MANTHU na levé straně brankoviště a urostlý forvard si věděl rady. Asistence: Andreas Athanasiou a Dylan Larkin.
    31:36 Jason DEMERS - 2:1
     
    31:36
    Arizona právě vstřelila branku!
    Red Wings svého optického tlaku k navýšení vedení nevyužili a tak přišel trest. JASON DEMERS vystřelil od modré čáry a jeho tvrdá rána propadla přesně k pravé tyčce Howardovy branky. Asistence: Clayton Keller a Christian Fischer.
     
    18:29
    Tatar se při vhazování dopustil přestupku a Red Wings budou hrát ve čtyřech. Arizona má šanci před koncem třetiny vstřelit kontaktní branku.
     
    11:46
    Kempe trefil holí do obličeje Tatara a je vyloučen na dvě minuty. Přesilovou hru si také zahrají Red Wings.
     
    05:28
    Athanasiou se v útočném pásmu provinil hákováním a je vyloučen na dvě minuty. Arizona si zahraje přesilovou hru.
    02:37 Luke GLENDENING - 2:0
     
    02:37
    Detroit právě vstřelil branku!
    Čtvrtá formace Red Wings se rychle dostala ze svého pásma a posléze si poradila v útoku na jedničku. Frk zavezl puk do pásma, našel LUKEA GLENDENINGA, který z pravého kruhu nasměroval kotouč pod břevno.. Asistence: Martin Frk, Niklas Kronwall.
    01:29 Gustav NYQUIST - 1:0
     
    01:29
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings se velmi brzy dostávají do vedení. GUSTAV NYQUIST zachytil kotouč u pravého mantinelu, najel si více do středu a přesnou střelou zápěstím překonal Wedgewooda. Bez asistence.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 2. Nyquist, 3. Glendening (Frk, Kronwall), 34. Mantha (Athanasiou, D. Larkin), 40. D. Larkin (Helm), 59. Helm (Abdelkader, Zetterberg) – 32. Demers (Keller, Fischer), 42. Cousins (Kempe, Clendening), 57. Perlini (Keller)


    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Daley, Ericsson, Green, Kronwall (A), Jensen, Ouellet – Tatar, Zetterberg (C), Nyquist – Mantha, D. Larkin, Athanasiou – Abdelkader (A), Nielsen, Helm – Frk, Glendening, S. Wilson.
    Arizona Coyotes: Wedgewood (Hill) – Demers, Ekman-Larsson, Clendening, Goligoski, L. Schenn, Connauton – Keller, Stepan, Domi – Rieder, Dvorak, Kempe – Rinaldo, Cousins, Perlini – Fischer, Richardson, Martinook.

    Rozhodčí: McCauley, Pochmara – Cameron, Smith

    Diváci: 19 515
    thejrc.org