HC Plzeň – Kometa Brno 5:1 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
5:1 (1:1, 2:0, 2:0)
HC Kometa Brno
Středa 01.11.2017, 15:00 • Home Monitoring Aréna • DHL Extraliga juniorů • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:57
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Martin Lokajíček – 2 min., nedovolené bránění).
     
    55:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Obrana Komety teď byla trochu v nedbalkách, čehož dokázali domácí perfektně využít a po krásné akci dávají pátý gól! FILIP KOKOŠKA zakončoval pohlednou kombinaci střelou do prázdné branky! Asistence: Vít Reitspies a Vojtěch Kovařík.
     
    51:30
    Vít Reitspies měl v oslabení obrovskou šanci, když v přečíslení pálil do odkryté klece. Holík však na poslední chvíli úžasně zastavil střelu lapačkou!
     
    51:11
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Jakub Pour – 2 min., podražení).
     
    47:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni přesilovou hru bleskově využívají. A gól to byl vskutku parádní! JAKUB POUR dostal přihrávku mezi kruhy a poté se trefil přesně do vinglu!
     
    47:32
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Matěj Novák – 2 min., podražení).
     
    41:41
    Po střele Karla Pláška zazvonila tyč, následně se hostující forvard k dorážce nedostal, protože puk zalehl gólman Kolář!
     
    40:00
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Marek Rubner – 2 min., nedovolené bránění).
     
    37:58
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Matěj Novák – 2 min., sekání).
     
    35:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A indiáni se hned po vhazování v útočné třetině dostávají do vedení o dvě branky! Okamžitě po vyhraném buly se domácí vydali před brankoviště, PETR ERET už se nyní dočkal, když pohotovou ranou prostřelil Holíka. Asistence: Jakub Vavřička.
     
    28:00
    Tak nakonec děje! Hostující hráči se dostali do přečíslení dva na jednoho, které zakončil Petr Krejčí, jeho pokus skvěle lapil Kolář.
     
    22:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni se udrželi v útočném pásmu a vytvořili si velký tlak, který nakonec vyústil v druhou branku Plzně! Opět byl jedním z hlavních hrdinů Jakub Sysel, jenž rychle vystřelil od modré čáry, mezi kruhy jeho pokus krásně pod břevno tečoval DAVID ROUBAL! Asistence: Jakub Sysel a Josef Roubal.
     
    17:04
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Marek Rubner – 2 min., napadení).
     
    13:38
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Jakub Pour – 2 min., podražení).
     
    07:38
    Kometa právě vstřelila branku!
    Na druhé straně však udeřilo! MATĚJ NOVÁK se dostal za obranu Plzně a najížděl sám na Koláře. Svůj samostatný únik zakončil parádně, trefil se přesně mezi betony. Je vyrovnáno! Asistence: Petr Kratochvíl.
     
    03:12
    Dvě velké šance pro Marka Rubnera! Domácí forvard se ocitl úplně sám mezi kruhy, oba jeho pokusy bravurně vyrážečkou zastavil gólman Holík.
     
    00:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Neskutečný začátek ze strany indiánů! Domácí se hned zkraje utkání dostali do útočného pásma, útočníci udrželi kotouč vepředu, poslali ho na modrou čáru, kde stál připravený JAKUB SYSEL, jenž vystřelil z voleje a trefil se neomylně pod břevno! Asistence: Filip Kokoška a Marek Rubner.

    Jan Picka

    Branky a nahrávky: 1. Sysel (Kokoška, Rubner), 23. D. Roubal (Sysel, J. Roubal), 36. Eret (Vavřička), 48. Pour, 56. Kokoška (Reitspies, Kovařík) – 8. Novák (Kratochvíl)


    HC Plzeň 1929: Kolář (Beran) – Lokajíček, Kačena, Štěpánek, Staněk, Váchal, Sysel, Čechura – Reitspies, Hanzlík, Markov, Vavřička, Pour, J. Roubal, Kovařík, Kokoška, Váňa, Eret, Kolda, D. Roubal, Rubner
    HC Kometa Brno: Holík (Šindelka) – Trnka, Slabý, Jurnečka, Kučera, Rafaj, Jeřábek, Kowalczyk – Novák, Süss, Svoboda, Hasoň, Střondala, Čejka, Matula, Mlynář, Ferda, Kratochvíl, Krejčí, Plášek, Nejedlý

    Rozhodčí: R. Svoboda – Malý, Sedláček
    bahis siteleri