Most – Kobra 3:7 (kon.) | David Servis – Mor. Budějovice 0:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 7:4 (kon.)
Písek – Klatovy 8:1 (kon.) | Pelhřimov – Žďár n/S 4:6 (kon.) | Nymburk – Kolín 2:8 (kon.)
Sokolov – Trutnov 5:3 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Děčín 2:5 (kon.) | Bílina – Řisuty 6:4 (kon.)
Nový Jičín – Opava 3:2 (kon.) | Kopřivnice – SHK Hodonín 4:3 (kon.) | Poruba 2011 – Šumperk 4:3 (2:1 po s.n.)
Letňany – Vrchlabí 8:1 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
8:1 (2:1, 3:0, 3:0)
HC Stadion Vrchlabí
Středa 01.11.2017, 18:20 • Ice arena Letňany • 2. liga skupina Západ • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dámy a pánové, ode mne je to z Letňan vše. Mějte se krásně a přežijte následující dva pracovní dny ve zdraví, abyste v sobotu opět mohli zasednout k onlajnům či do ochozů stadionu. Na počtenou se těší Richard Wagner. (20:30:40)
     
    Bezpochyby zatím nejlepší výsledek Letců v rámci druholigové účasti. Velká radost na tribunách mezi domácími fanoušky a ještě větší mezi hráči, kteří tak dovršili svou gradující formu z posledních zápasů. Naopak, hosté, jimž nevyšel závěr druhé třetiny, tak po porážce ve Dvoře Králové přidávají další nepříznivý výsledek na ledě nováčka soutěže.

    Vrchlabským chyběla k lepšímu výsledku druhá branka, o kterou se snažili v prostřední části, kdy byli po většinu času lepším týmem, ale ne a ne vyzrát na navrátilce do letecké branky Davida Pírse. Jejich sebevědomí pak shodil dokončeným hattrickem kapitán Martin Kotyra.
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Závěr zápasu nezvládá Daniel Miškovský, který po ztrátě puku v útočném pásmu hodil holí směrem k vlastní brance a odjel střídat. Inu, vše vypovídající obrázek o dnešním zápase. Hostům to dnes vůbec neklaplo.
     
    59:34
    Puk jest u branky Vrchlabí, na holi jej mají domácí. Ti se přes dobré stínování soupeře ale nedokáží dostat do palebné pozice.
     
    58:30
    Jan Kučera zblízka nepovodil Jakuba Jelínka, který si připsal parádní zákrok betonem po stahovačce domácího forwarda. Následně od modré pálil Josef Saňa. I jeho střela na zadní stala se kořistí Jelínkovou.
     
    57:45
    Zápas se dohrává. Hokejisté ale nevypouštějí žádný souboj a snaží se neustále tvořit. To je sympatické především u Vrchlabí, které prohrává vysokým rozdílem.
     
    56:40
    Hosté se snažili o další čestný zásah, ale přes urputnou obranu domácích se ke střele nakonec ani nedostali, Letňany vyvezly puk do středního pásma.
     
    55:24
    Letňany právě vstřelily branku!
    Ani Jakub Jelínek dnes nebude mít úplně klidné spaní. Již třetí touš tetelí se za jeho zády! V početní převaze sice nejprve museli domácí skousnout vyhození na opačný pól kluziště, ale poté rozjel Lukáš Kučera akci, po níž Josef Saňa nechal puk do tandemu LUKÁŠI ROUSKOVI, který z pravého kruhu pověsil puk pod horní tyč. Asistence: Josef Saňa a Lukáš Kučera.
     
    54:50
    Navíc mají domácí Letci k dispozici přesilovku. Na trestné lavici už oddychuje Tomáš Tržický (VRC), jenž jest vyloučen za sekání.
     
    54:24
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tak to je totální rozklad vrchlabského sebevědomí! Domácí hokejisté střílí již sedmou trefu. Obrana Stadionu si nepohlídala na středu hrací plochy MICHAELA ŠVARCE, který si počkal na pohyb Jakuba Jelínka a poslal mu kotouč přesně do protipohybu! Bez asistence.
     
    53:25
    Tomáš Šťastný dostal nahrávku za obranu a ujížděl sám na Davida Pírse. Kousek před ním zvolil ruský blafák – čili ránu pod břevno. Domácí muž s maskou reflexivně máchl lapačkou a puk vyrazil do rohu!
     
    52:27
    Vrchlabí je kompletní. Závěr oslabení odehrával se před Davidem Pírsem, jelikož strážce Krakonošova revíru nepustili škodnou před Jelínka.
     
    52:17
    Na levý kruh si najel ze středního pásma Martin Kotyra, jenž nabral rychlost geparda, který cítí poraněnou zebru. Jeho střelu z jízdy ale zastavil bryskním švihem lapačkou Jakub Jelínek.
     
    51:25
    Stadion nyní příkladně brání a nepouští svého soupeře do útočného pásma. Jakub Jelínek si tedy může po předchozí náloži práce oddychnout.
     
    50:27
    Defenzivní činnost ale úplně nezvládl David Pojkar (VRC), který je navíc vyloučen za nedovolené bránění.
     
    50:27
    Bratři Prchalové nyní zatopili obraně soupeře, když hned několikrát doráželi. Obránci Vrchlabí zle komunikovali s brankářem, který tak ani nevěděl, kde se nalézá puk. Nakonec ale Jakub Jelínek vše zvládl a zastavil tři dorážky.
     
    49:35
    Spoustu nepřesností bylo vidět nyní v útočném pásmu hostů. Rovnoměrně na obou stranách, takže z toho vzešlo jen několik nepovedených akcí.
     
    48:54
    Ten si hned po buly připsal zákrok. Následně zablokoval Ladislav Kadaně přihrávku na Patrika Maďara, který už už nabíral rychlost na levém křídle.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Vá. Prchal (Voj. Prchal, Beran), 9. Kotyra (Kadaně, Honetschläger), 28. Lojka (Voj. Prchal, Lytvynov), 38. Kotyra (Honetschläger, Kadaně), 40. Kotyra (Rousek), 47. Chvála (Kotyra), 55. Švarc, 56. Rousek (Saňa, L. Kučera) – 6. Bláha (Šimoníček)


    HC Letci Letňany: Pírs (Hamalčík) – Saňa "A", Novák, Gebeš, L. Kučera, Chvála, Lytvynov, Beran – Lojka, Soukup, Honetschläger, Švarc, Havlůj, F. Kučera, Voj. Prchal, Kadaně "A", Vá. Prchal, Rousek, J. Kučera, Kotyra "C".
    Trenér: Aleš Totter.

    HC Stadion Vrchlabí: M. Abrahám (41. Jelínek) – Tržický, L. Abrahám, Hejda, Pojkar, Jirků "A",Chleborád, Havránek, Niko – Oppelt, Miškovský, Maďar, Šimoníček, Urban, Mach, M. Pšurný, Bláha "A", Šťastný.
    Trenér: Petr Srnský.

    Rozhodčí: Jan Jaroš – Ondřej Žídek, František Štěpánek
    thejrc.org