Most – Kobra 3:7 (kon.) | David Servis – Mor. Budějovice 0:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 7:4 (kon.)
Písek – Klatovy 8:1 (kon.) | Pelhřimov – Žďár n/S 4:6 (kon.) | Nymburk – Kolín 2:8 (kon.)
Sokolov – Trutnov 5:3 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Děčín 2:5 (kon.) | Bílina – Řisuty 6:4 (kon.)
Nový Jičín – Opava 3:2 (kon.) | Kopřivnice – SHK Hodonín 4:3 (kon.) | Poruba 2011 – Šumperk 4:3 (2:1 po s.n.)
Letňany – Vrchlabí 8:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
7:4 (5:1, 1:0, 1:3)
HC Tábor
Středa 01.11.2017, 18:00 • ZS Kotlina • 2. liga skupina Střed (ČR) • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí vytlačili hosty do středního pásma. Puku se pak ujal PATRIK PŘIDAL, jenž ze středního pásma trefil opuštěnou svatyni Tábora! Bez asistence.
     
    57:39
    Tábor právě vstřelil branku!
    Po střele Tomáše Rouska důrazně natřikrát dorážel kotouč MARCEL DVOŘÁK. Toho nevybíravě odstavil Kryštof Kulhánek, signalizovaný trest se ukládat nebude. Ačkoliv se zdálo, že má Čeněk Novák puk před betonem, rozhodčí uznává gól! Asistence: Tomáš Rousek, Kamil Černý.
     
    52:24
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tak tohle jsem zakřikl. Hosté po nádherné akci v přesilové hře snižují skóre! Josef Urbanec z levé strany přihrál na osu hřiště RADKU SEIDLOVI, jenž po kličce do protipohybu brankáře zametal puk do odkryté části klece a dovršil hattrick! Asistence: Josef Urbanec, Tomáš Rousek.
     
    42:12
    Tábor právě vstřelil branku!
    Přesně s příchodem Patrika Přidala zpátky do hry se hosté podruhé prosazují! Tomáš Rousek poslal puk na levý kruh, odkud vypálil RADEK SEIDL prudce po ledě a puk proklouzl za záda Čeňka Nováka! Asistence: Tomáš Rousek, Kamil Černý.
     
    34:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí využívají další přesilovou hru a dostávají se do pětibrankového vedení! Tomáš Semrád posunul puk na Miroslava Třetinu, jenž se opřel do kotouče na vrcholku pravého kruhu. Do dráhy kotouče ještě vložil hůl PATRIK PŘIDAL a šikovnou tečí pokořil hostujícího brankáře! Asistence: Miroslav Třetina, Tomáš Semrád.
     
    19:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí po svém upozorňují hosty, že první třetina ještě neskončila. Jiří Vašíček mířil za bránu, před první tyčí ale prudce změnil směr a tlačil se do brány. Jeho pokus ještě gólem neskončil, puk ale do sítě dorazil LUKÁŠ ENDÁL, jenž tak dovršil hattrick! Asistence: Jiří Vašíček, Miroslav Třetina.
     
    13:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ale ani Tomáš Klestil čistý štít dlouho neudržel. Jan Milfait chytrou přihrávkou uvolnil LUBOŠE VOŘÍŠKA, jenž se z levé strany natlačil přes obránce až před brankoviště a zasunul puk do sítě! Asistence: Jan Milfait, David Vala.
     
    13:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí využívají druhou přesilovou hru! Jiří Vašíček přihrál mezi kruhy Miroslavu Třetinovi, jenž rozehrál doprava na LUKÁŠE ENDÁLA, jenž se bez přípravy zblízka trefil nad brankářův beton! Asistence: Miroslav Třetina, Jiří Vašíček.
     
    11:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí se po buly osvobodili a soupeře nepouštěli do svého pásma. Naopak Patrik Přidal narušil hostující rozehrávku a poslal do úniku LUKÁŠE ENDÁLA, jenž po dlouhé bekhendové kličce přehodil natažený beton Davida Nováka! Asistence: Patrik Přidal, David Vala.
     
    05:08
    Tábor právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Rostoucí útočná aktivita Tábora nese kýžené ovoce. Jakub Matušík našel zpoza brankové čáry volného RADKA SEIDLA, jenž se zápěstím trefil na Novákovo rameno! Asistence: Jakub Matušík, Kamil Černý.
     
    01:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se velmi brzy díky využité přesilové hře ujímají vedení. Kryštof Kulhánek přenechal puk LUBOŠI VOŘÍŠKOVI, jenž si vybruslil až na modrou čarou, odkud Davida Nováka překvapil střelou zápěstím! Puk zapadl nad brankářovo pravé rameno. Asistence: Kryštof Kulhánek.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 2. Voříšek (Kulhánek), 12. Endál (Přidal, Vala), 14. Endál (Třetina, Vašíček), 14. Voříšek (Milfait, Vala), 20. Endál (Vašíček, Třetina), 35. Přidal (Třetina, T. Semrád), 60. Přidal – 6. Seidl (Matušík, Černý), 43. Seidl (Rousek, Černý), 53. Seidl (Urbanec, Rousek), 58. Dvořák (Rousek, Černý)


    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Marek) – T. Semrád, Vašíček "A", Vala, Kulhánek, Kříž, Balgalvis, M. Semrád – Endál, Třetina "C", Přidal – Michálek, Milfait "A", Voříšek – Cejpek, Ludvík, Kozlík
    HC Tábor: D. Novák (14. Klestil) – Raiterman, Havran, K. Černý "A", Duben, T. Černý, Dvořák, Pípal – Heřman, Pechánek, Pospíchal, Seidl "A", Matušík "C", Urbanec, Blažek, Březina, Syrovátka, Škrdleta, Kadilák, Rousek

    Rozhodčí: Michal Antonín – Jan Vašíček, Henrich Kráľ
    thejrc.org