Nové Zámky – Košice 5:3 (kon.) | Poprad – Nitra 3:4 (0:1 po s.n.) | Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 2:3 (po pr.)
Zvolen – Trenčín 6:3 (kon.) | Detva – Žilina 1:2 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
HK Poprad
3:4 (2:1, 1:1, 0:1 - 0:0)
HK Nitra
sk Středa 01.11.2017, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Druhý bod teda vybojovali Nitrania po góle Krištofa a domov pod Zobor odchádzajú spod Tatier s dvomi bodmi. Videli sme naozaj vyrovnaný zápas dvoch tabuľkových susedov.
    Ďakujeme za pozornosť. (19:39:56)
     
    Koniec zápasu.
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HK Nitra.
    Rozhodujúci nájazd premenil MICHAL KRIŠTOF.
     
    3. série
    0:1
    Michal Krištof rozhodol! Dostal sa pred bránku a strelou prekonal Ivanova pomedzi nohy.
     
    3. série
    0:0
    Samuel Mlynarovič spomalil pred bránkou, počkal, ale následne napálil iba do lapačky.
     
    2. série
    0:0
    Radoslav Macík bol zatiaľ ku gólu najbližšie. Puk však skončil na ľavej žrdi!
     
    2. série
    0:0
    Juraj Majdan to skúšal strelou pomedzi nohy, Foltán však rýchlo spojil betóny.
     
    1. série
    0:0
    Matej Paulovič svojím blafákom proti Ivanovi tiež neuspel. Puk skončil na betóne.
     
    1. série
    0:0
    Patrik Svitana to skúšal bekhendovým blafákom, no Foltána veľmi nerozhýbal.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    Samostatné nájazdy začnú domáci.
     
    Ani v predĺžení neprišlo rozhodnutie, a tak uvidíme pod Tatrami dnes nájazdy.
     
    65:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    64:35
    Na opačnej strane vyskúšal šťastie Blackwater, ktorý sa pretlačil až ku Ivanovovi, no popradský brankár puk okamžite prikryl.
     
    64:18
    Poprad sa dostal do prečíslenia, Abdul prihral na pravý kruh Lichancovi, ktorý prišiel bližšie k bráne, no zakončil iba do Foltána.
     
    63:53
    Abdula pri mantineli obral o puk Blackwater, bola to trošku sporná situácia, faul sa však nepíska.
     
    62:11
    Davydov strieľal z pravého kruhu, Foltán vyrazil puk pred seba, kde prišiel Lichanec, no z otočky dorážal iba vedľa bránky.
     
    61:30
    Potom sa otvorila možnosť prečíslenia pre kamzíkov. Mlynarovič prihral krížom na ľavý kruh McDowellovi, ktorý strieľal zblízka, no iba do Foltána.
     
    61:11
    McDowell zle prihral, puk získal Macík, no následne namieril iba do Ivanova.
     
    60:46
    Zatiaľ sa hrá veľmi opatrne, iba s rozohrávkami z obranného pásma.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Dramatická a napínavá tretia tretina priniesla jeden gól. V 49. minúte sa presadil Paulovič a potom sme už gól nevideli. Zápas bude pokračovať v predĺžení.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:37
    Mezeiovu strelu od modrej zastavil Lichanec a puk následne z obranného pásma vyhodil Matej Paločko.
     
    58:51
    Nitranom zatiaľ táto presilovka veľmi nevychádza. Fabian získal puk v obrannom pásme a vystrelil ho von cez všetky čiary. Ivanov si zatiaľ veľmi nezachytal.
     
    57:49
    Presilovka pre Nitru a ideálna možnosť na strelenie možného rozhodujúceho gólu. James McDowell dostáva dve minúty za krosček.
     
    57:36
    Csányiho strelu od mantinelu brankár Ivanov vyrazil len pred seba, no nebol tam nik, kto by dokázal dorážať puk do brány.
     
    56:22
    Milam z rohu klziska prihrávkou medzi kruhy našiel Mikúša, ktorý okamžite švihom strieľal na bránku. Ivanov si pripísal úspešný zákrok.
     
    55:31
    Svitana zo stredného pásma iba jemne nahodil puk na bránku. Foltán však pre istotu prikrýval, keďže sa už k bránke blížil Mlynarovič.
     
    54:14
    Paulovič si hľadal miesto na útočnej modrej čiare, pohyb si však veľmi dobre nenačasoval. Prihrávku si spracúval už v ofsajde.
     
    53:14
    Domácim hokejistom teraz rozohrávka veľmi nevyšla. Rozhodcovia vracajú hru pred gólmana Ivanova.
     
    52:13
    Dmitrij Šitikov vyrazil do útoku, zbavil sa nitrianskeho obrancu, podnikol blafák na bekhend, no napokon nezakončil smerom na bránku!
     
    50:03
    Blackwater počas svojej strely spomedzi kruhov stratil aj hokejku a v akcii už pokračovať nemohol. Do útoku vyrazil Svitana, no jeho strela z pravého kruhu letela mimo.
     
    49:48
    Rýgl po modrej čiare posunul puk Ordzovenskékmu, ktorý vystrelil okamžite z prvej. Ivanov vyrazil puk na ochrannú sieť.
     
    48:53
    Nitra dala gól!
    Nitra po zvýšenom tlaku zo začiatku tretej tretiny strieľa vyrovnávajúci gól! Spomínaný MATEJ PAULOVIČ šikovne prenikol cez popradskú defenzívu a zakončil to gólom popod Ivanovov betón!
    Asistencia: Jakub Ručkay.
     
    48:53
    Matej Paulovič podnikol zaujímavý prienik, ktorým sa dostal až k Ivanovov a napokon ho aj dotlačil do brány. Rozhodcovia si túto spornú situáciu idú overiť u videorozhodcu.
     
    47:35
    Blackwater šikovne prenechal puk pri ľavej žrdi, kde sa zdržiaval Mikúš, no akosi si tento puk nevšimol. V rozpakoch bol potom aj Ivanov, keď sa náhle pred ním zjavil puk. Popradčania však situáciu dokázali vyriešiť.
     
    46:42
    Šille nahodil puk do útočného pásma, no nik už za ním nekorčuľoval. Nitrania však nateraz nemusia zúfať, Popradčania sa následne previnili zakázaným uvoľnením.
     
    45:02
    Macíkova strela z ľavého kruhu vyzerala byť nepríjemná pre Ivanova, najmä keď popradský gólman veľa toho nevidel. Puk však bol tečovaný a smeroval mimo bránky.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 017 divákov.
     
    44:31
    Delovka Tomáša Mikúša od modrej čiary smerovala priamo na bránku. Ivanov šiel na kolená a potom puk zachytil do lapačky.
     
    43:57
    Bondra získal puk, aj ho vytiahol von z pásma, no následne prihrával dozadu na obrancov. To mu veľmi nevyšlo a Nitra sa dostala do pásma opäť.
     
    43:26
    Z aktivity hosťujúcich hráčov pramení aj zisk presilovky. Matúš Paločko dostáva dve minúty za držanie hokejky.
     
    42:53
    Korím vystrelil od modrej čiary. Ivanov puk veľmi nevidel, nakoniec sa odrazil od bočnej konštrukcie bránky smerom do rohu klziska.
     
    41:51
    Nitra lepšie vstúpila do tretej tretiny a zatiaľ Popradčanov k svojej bránke nepustila. Domáci iba puky vyhadzujú po mantineloch.
     
    41:14
    Mikúš vysunul po ľavom krídle Blackwatera, ktorý sa dostal k zakončeniu z ľavého kruhu. Jeho strelu Ivanov vyrazil vyrážačkou.
     
    40:50
    Ordzovenský po modrej čiare prihral Milamovi, ktorý skúsil vystreliť, no jeho zakončenie smerovalo mimo bránky.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V prostrednej časti hry sme videli po jednom góle na oboch stranách. V 31. minúte najprv vyrovnal Šille, no následne v 35. minúte prinavrátil vedenie domácim Bondra.
    Tretia tretina sa začne približne o 18:49.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:16
    Macík vybojoval puk v rohu klziska, prihral ho na ľavý kruh Mikúšovi, ktorý okamžite strieľal na bránku. Ivanov našiel puk vo výstroji a hra bola prerušená.
     
    38:40
    Poprad má teraz dobrú pasáž a dokázal si vytvoriť ďalšiu príležitosť. Medzi kruhmi si prenechaný puk prevzal Lichanec, strieľal na bránu, no Foltán zasiahol znovu úspešne.
     
    38:11
    McDowellova strela od modrej bola pre Foltána neveľkým problémom, bezpečne ju vyrazil do rohu a Nitrania mohli dostať puk do stredného pásma.
     
    37:12
    Mlynarovič šikovnou zadovkou od zadného mantinelu našiel pred bránkou Štraucha, ten si však už nestihol pripraviť puk na strelu, a tak ani nevystrelil.
     
    36:17
    Luciani získal puk po zlej rozohrávke od Ježeka, prišiel medzi kruhy a vystrelil. Ivanov pohotovo vytiahol svoj pravý betón a zakročil.
     
    34:59
    Poprad dal gól!
    Domáci získavajú vedenie znovu na svoju stranu! McDowell posunul puk DÁVIDOVI BONDROVI na modrú čiaru, ten prišiel bližšie k bráne, našiel voľné miesto nad Foltánovou vyrážačkou a využil to.
    Asistencia: James McDowell.
     
    34:16
    Abdul perfektne naservíroval pred bránku Majdanovi, no jeho strela z prvej letela mimo bránky. Nitra potom získala puk a oslobodila sa.
     
    33:32
    Popradčanom nevyšli dva pokusy o zisk útočného pásma. Nakoniec sa im to podarilo, po Svitanovej prihrávke pálil od modrej Jáchym, no Foltán jeho strelu vyrazil na ochrannú sieť.
     
    32:32
    Presilová hra pre domáci celok. Miroslav Pupák dostáva dve minúty za držanie.
     
    32:11
    Z pravého kruhu následne na opačnej strane strieľal Karol Csányi, jeho pokus Alexej Ivanov videl bez problémov a tak aj zakročil.
     
    31:45
    Trojica Popradčanov Mlynarovič, Svitana a Štrauch si pekne vymenila puk pred bránkou, zakončiť chcel napokon Štrauch, no nitrianski hráči mu to zmarili.
     
    31:08
    Kutálek vnikol do pásma po pravej strane, dostal sa k strele z kruhu, no jeho pokus smeroval iba mimo bránky. Na opačnej strane skúšal spomedzi kruhov šťastie Svitana, no strelu mu Nitrania zblokovali.
     
    30:17
    Nitra dala gól!
    Nitra vyrovnáva stav stretnutia. Lichanca obral o puk pri mantineli Kutálek, následne si vzal puk TIMOTEJ ŠILLE, kľučkou sa dostal až ku bráne a odtiaľ to napálil Ivanovi pod brvno!
    Bez asistencie.
     
    28:33
    Radoslav Macík to opäť skúšal na brankára Ivanova. Tento raz strieľal spomedzi kruhov, popradský gólman nevedel chvíľu, kde je puk, no potom ho našiel pod svojimi betónmi.
     
    27:34
    Peter Lichanec sa individuálne šikovne prekľučkoval cez viacerých hráčov Nitry, dostal sa až ku bráne a potom zakončoval. Triafal sa však do Foltánovej lapačky. Prienik to však bol pekný.
     
    26:45
    Radoslav Macík získal puk v útočnom pásme a pokračoval v podstate sám na bránku. Ivanov perfektne použil svoj betón. Následne sme videli podobnú situáciu na opačnej strane. Do zakončenia sa dostal Jindřich Abdul, ale zblízka triafal takisto iba do Foltána.
     
    26:13
    Mlynarovič prekorčuľoval útočné pásmo, následne sa mu na pravom kruhu objavil James McDowell, ktorému ponúkol puk a následne sme videli strelu. Tú však zblokoval Milam.
     
    25:36
    Nitrania získali puk v obrannom pásme po vhadzovaní, no prakticky ihneď ho vyhodili cez všetky čiary. Píska sa zakázané uvoľnenie.
     
    25:16
    Jáchym nahodil puk zo stredného pásma, jeho delovka smerovala priamo na Foltána. Hra bola následne prerušená a nasleduje reklamná prestávka.
     
    23:14
    Lichanec posunul v útočnom pásme Matúšovi Paločkovi. Jeho strelu z prvej príklepom gólman Foltán s prehľadom videl a vyrazil ju.
     
    22:20
    Paulovič vykorčuľoval po pravom krídle a dostal sa k strele z kruhu. Jeho delovku Ivanov vyrazil svojím pravým betónom.
     
    21:40
    Domácim hokejistom teraz nevyšla rozohrávka z obranného pásma. McDowellova prihrávka nenašla adresáta a znamená to zakázané uvoľnenie.
     
    20:43
    Popradčania začali druhú tretinu presilovkou a vyšla im aj prvá akcia. Svitana našiel medzi kruhmi Fabiana, jeho pokus Foltán vyrazil. Mlynarovič sa ocitol v dobrej šanci, no mieril mimo bránky.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Úvodná tretina bola vcelku zaujímavá. V 2. minúte hneď otvoril skóre Rzavský, následne o minútu neskôr vyrovnával Paločko. V 14. minúte posielal Poprad do vedenia Heizer a stav sa odvtedy nezmenil.
    Druhá tretina sa začína približne o 17:57.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:54
    Presilovka pre Poprad. Branislav Mezei dostáva dve minúty za krosček.
     
    19:54
    Majdan prihral medzi kruhy Šitikovovi, ktorý strieľal, Foltán puk zachytil. Potom sa tam zrodila menšia potýčka a bude sa vylučovať.
     
    18:46
    Versteegovu strelu od modrej čiary si domáci obranca McDowell stečoval na vlastnú bránku. Ivanov však reagoval okamžite a dokázal ju zachytiť.
     
    18:35
    Z pravého kruhu t skúšal Tomáš Mikúš, no jeho pokus bol zblokovaný a puk skončil na ochrannej sieti.
     
    17:35
    Paulovič zachytil puk medzi kruhmi a posielal ho na bránku. Kutálek sa snažil o teč alebo dorážku, no nebola to dobrá pozícia.
     
    16:34
    Ordzovenského strelu spomedzi kruhov Ivanov našiel vo svojej lapačke a pripísal si ďalší dôležitý zákrok.
     
    15:46
    Macíkovu strelu z ľavého kruhu sa snažil tečovať Blackwater, no puku sa napokon nedotkol. Nitrania ešte ostali chvíľu v pásme, ale nič už potom nevymysleli.
     
    15:07
    Rýglovu delovku od modrej Ivanov vyrazil a následná strela Mezeia od modrej čiary bola blokovaná Majdanom. Nitrania sa pokúšajú o opätovný návrat do pásma.
     
    14:30
    Šille získal puk na modrej čiare, dostal sa na kruh a vystrelil. Krempaský však jeho strelu zastavil korčuľami a následne sa domáci oslobodili.
     
    13:45
    Nitrania sa ocitli po dlhšom čase v útočnom pásme. Z pravého kruhu strieľal Ručkay, no jeho strela bola zblokovaná a skončila na ochrannej sieti.
     
    13:32
    Poprad dal gól!
    Kamzíci idú do vedenia! Svitana vypálil od modrej čiary, puk sa odrazil pred Foltána. Mlynarovič ho nakrátko prenechal RADOMÍROVI HEIZEROVI, ktorý ho bekhendom preniesol do brány!
    Asistencie: Samuel Mlynarovič, Patrik Svitana.
     
    13:07
    Zároveň je tu druhá presilovka pre Poprad. Daniel Rzavský dostáva dve minúty za seknutie.
     
    13:05
    Matúš Paločko pekne vrátil puk z pravého kruhu medzi kruhy Petrovi Lichancovi, ktorý sa ocitol v dobrej šanci, ale Foltán pohotovo vytiahol svoj pravý betón!
     
    12:33
    Popradčania v závere presilovky ešte zakombinovali. Z rohu klziska prihrával Majdan Davydovovi, ktorý vystrelil, no jeho pokus švihom Foltán našiel vo svojej lapačke.
     
    11:53
    Nasledujúca strela McDowella od modrej čiary smerovala tiež na zadný mantinel, odrazila sa, no nik z domácich hráčov už nedokázal dorážať.
     
    10:58
    Poprad to zatiaľ hrá veľmi staticky, väčšinou cez prihrávky. Z pravého kruhu sa snažil páliť Heizer, no z prvej mu to vôbec nesadlo, puk šiel na zadný mantinel.
     
    09:54
    Presilovka pre domáce mužstvo. Martin Rýgl dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    09:11
    Popradčania korčuľovali v prečíslení na bránku. Matej Paločko to napokon z pravého kruhu riešil strelou, ktorá skončila vo Foltánovej lapačke.
     
    08:33
    Jakub Ručkay sa natlačil po pravom krídle, strieľal z kruhu, no strela letela ponad bránku. Zároveň bola svätyňa gólmana Popradu posunutá a hra prerušená.
     
    08:15
    Dinda presunul hru na opačnú stranu k McDowellovi. Ten už chcel vysúvať Vartovníka, no prihrávka bola ofsajdová.
     
    07:19
    Kutálek nabil na modrú čiaru Mezeiovi, ktorý vystrelil okamžite z prvej, no Ivanov jeho strelu dobre videl a vyrazil ju.
     
    07:02
    Luciani šikovnou prihrávkou z rohu klziska našiel medzi kruhmi Daniela Rzavského, ktorý mohol skórovať, no trafil iba priamo do lapačky gólmana Ivanova.
     
    06:10
    Nitrania zatlačili domácich do obranného pásma. Ježek musel urýchlene rozohrávať a neurobil to veľmi umne. Puk vyletel z pásma a skončilo sa to icingom.
     
    04:53
    Mezei potiahol puk do útočného pásma, prihral na pravý kruh Paulovičovi. Jeho strela z tohto priestoru smerovala mimo Ivanovej bránky.
     
    04:21
    Fabian výbornou prihrávkou z obranného pásma našiel na modrej čiare nakorčuľovaného LUKÁŠA VARTOVNÍKA, ktorý šiel skoro sám na bránu. Bekhendom sa však triafal len do Foltána!
     
    02:40
    Poprad dal gól!
    Rýchle vyrovnanie v podaní domácich! Krempaský nahodil puk do rohu klziska, kde si ho pri mantineli spracoval Lichanec. Prakticky naslepo našiel medzi kruhmi voľného MATÚŠA PALOČKA, ktorý šikovnú strelu švihom umiestnil k ľavej žrdi a Foltánov betón bol naozaj prikrátky!
    Asistencia: Peter Lichanec.
     
    02:06
    Nitranom sa podarilo dostať do útočného pásma. Puk si na modrej čiare spracoval Karol Korím a poslal ho okamžite na bránu. Ivanovova lapačka bola v pohotovosti.
     
    01:30
    Nitra dala gól!
    Nitrania sa dostávajú do vedenia v stretnutí! Ručkay potiahol puk po pravom krídle, našiel Lucianiho medzi kruhmi a ten strieľal. Ivanov vyrážal pred seba, kde prišiel uvoľnený DANIEL RZAVSKÝ a puk bekhendom doklepol do brány!
    Asistencie: Anthony Luciani, Jakub Ručkay.
     
    01:11
    Domáci vyhrali buly v útočnom pásme, no streleckú príležitosť si nevytvorili. Po nepresnej prihrávke Jáchyma puk vyletel na nitriansku striedačku.
     
    00:48
    Šitikov zachytil puk v strednom pásme, pokračoval v smere na bránu a aj vystrelil. Strelu však Ordzovenský zblokoval a puk vyletel na ochrannú sieť.
     
    00:10
    Popradčanom hneď v úvode nevyšla prvá rozohrávka. Davydov hľadal po mantineli Heizera, ten však jeho prihrávku nezachytil a je z toho icing.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Na ľadovú plochu už nastupujú oba tímy. Popradčania v modrých dresoch a Nitrania v bielych.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Ivanov (Corbeil) – Ježek, Davydov, Fabian (C), Jáchym, McDowell, Dinda, Krempaský – Šitikov, Heizer, Majdan – Štrauch, Mlynarovič (A), Svitana (A) – Bondra, Vartovník, Abdul – Paločko ml., Lichanec, Paločko

    HK Nitra: Foltán (Glosár) – Mezei (C), Rýgl, Ordzovenský, Milam (A), Mir. Pupák, Versteeg, Korím, Mich. Pupák – Kutálek, Krištof (A), Paulovič – Mikúš, Blackwater, Macík – Luciani, J. Ručkay, Rzavský – Šille, Ondrušek, Csányi

    Rozhodca: Kalina, Lauff – Korba, Gajan.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Prajem vám príjemný sviatočný večer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 17. kola Tipsport ligy. Toto kolo prinesie aj stretnutie dvoch tabuľkových susedov, konkrétne HK Poprad s HK Nitra. Stretnutie sa začína o 17:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    HK Poprad
    Popradskí hokejisti prelomili sériu troch prehier proti Novým Zámkom, Zvolenu, Detve a v poslednom kole sa im podarilo doma zvíťaziť nad Liptovským Mikulášom 2:1. V zápase sa vyznamenal najmä strelec oboch domácich gólov – útočník Lukáš Vartovník. Kamzíci si teda upevnili 5. miesto v tabuľke, kde majú momentálne 30 bodov a skóre 49:48. So štvrtým Zvolenom sa na body zhodujú a pred šiestou Nitrou majú trojbodový náskok. Najproduktívnejším hráčom HK Poprad je stále Patrik Svitana, ktorý má na konte 14 bodov za 7 gólov a 7 asistencií a v celkovej tabuľke produktivity ligy je na 13. mieste.

    HK Nitra
    Nitra mala slabší vstup do sezóny, no zdá sa, že sa vicemajster pomaličky dostáva z najhoršieho a smeruje tabuľkou nahor. Nitrania sa momentálne nachádzajú na 6. mieste so ziskom 27 bodov a trojbodovou stratou práve na dnešného súpera z Popradu. Pred siedmou Žilinou majú len jednobodový náskok, a tak ich je ich jasnou ambíciou pod Tatrami zvíťaziť. Nitra si v poslednom zápase Tipsport ligy poradila s rozbehnutými Košicami výhrou 4:2 a získala tak dôležité tri body pre ďalší vývoj sezóny. Nitrania zapĺňajú hneď trojicou hráčov prvú päťku najproduktívnejších hráčov Tipsport ligy. Ide o Michala Krištofa s 20 bodmi, Judda Blackwatera s 18 bodmi a Mateja Pauloviča so 17. Aj tu sa preukazuje individuálna vyspelosť nitrianskych hokejistov.

    Nitrania budú pod Tatrami určite chcieť odčiniť domácu prehru z 8. kola tohto ročníka, keď doma podľahli kamzíkom 3:4 po nájazdoch. Uvidíme, ako sa bude obom celkom dariť, k sledovaniu prenosu vás srdečne pozývam a prajem pekný športový zážitok!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 3. Paločko (Lichanec), 14. Heizer (Mlynarovič, Svitana), 35. Bondra (McDowell) – 2. Rzavský (Luciani, Ručkay), 31. Šille, 49. Paulovič (Ručkay), rozh. náj. Krištof

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Svitana (POP)
    0:0   Paulovič (NIT)
    2. série:
    0:0   Majdan (POP)
    0:0   Macík (NIT)
    3. série:
    0:0   Mlynarovič (POP)
    0:1   Krištof (NIT)


    HK Poprad: Ivanov (Corbeil) – Ježek, Davydov, Fabian (C), Jáchym, McDowell, Dinda, Krempaský – Šitikov, Heizer, Majdan – Štrauch, Mlynarovič (A), Svitana (A) – Bondra, Vartovník, Abdul – Paločko ml., Lichanec, Paločko
    HK Nitra: Foltán (Glosár) – Mezei (C), Rýgl, Ordzovenský, Milam (A), Mir. Pupák, Versteeg, Korím, Mich. Pupák – Kutálek, Krištof (A), Paulovič – Mikúš, Blackwater, Macík – Luciani, J. Ručkay, Rzavský – Šille, Ondrušek, Csányi

    Rozhodčí: Kalina, Lauff – Korba, Gajan

    Diváci: 1 017
    thejrc.org