Nové Zámky – Košice 5:3 (kon.) | Poprad – Nitra 3:4 (0:1 po s.n.) | Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 2:3 (po pr.)
Zvolen – Trenčín 6:3 (kon.) | Detva – Žilina 1:2 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
HK Poprad
3:4 (2:1, 1:1, 0:1 - 0:0)
HK Nitra
sk Středa 01.11.2017, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HK Nitra.
    Rozhodujúci nájazd premenil MICHAL KRIŠTOF.
     
    57:49
    Presilovka pre Nitru a ideálna možnosť na strelenie možného rozhodujúceho gólu. James McDowell dostáva dve minúty za krosček.
     
    52:13
    Dmitrij Šitikov vyrazil do útoku, zbavil sa nitrianskeho obrancu, podnikol blafák na bekhend, no napokon nezakončil smerom na bránku!
     
    48:53
    Nitra dala gól!
    Nitra po zvýšenom tlaku zo začiatku tretej tretiny strieľa vyrovnávajúci gól! Spomínaný MATEJ PAULOVIČ šikovne prenikol cez popradskú defenzívu a zakončil to gólom popod Ivanovov betón!
    Asistencia: Jakub Ručkay.
     
    48:53
    Matej Paulovič podnikol zaujímavý prienik, ktorým sa dostal až k Ivanovov a napokon ho aj dotlačil do brány. Rozhodcovia si túto spornú situáciu idú overiť u videorozhodcu.
     
    43:26
    Z aktivity hosťujúcich hráčov pramení aj zisk presilovky. Matúš Paločko dostáva dve minúty za držanie hokejky.
     
    34:59
    Poprad dal gól!
    Domáci získavajú vedenie znovu na svoju stranu! McDowell posunul puk DÁVIDOVI BONDROVI na modrú čiaru, ten prišiel bližšie k bráne, našiel voľné miesto nad Foltánovou vyrážačkou a využil to.
    Asistencia: James McDowell.
     
    32:32
    Presilová hra pre domáci celok. Miroslav Pupák dostáva dve minúty za držanie.
     
    30:17
    Nitra dala gól!
    Nitra vyrovnáva stav stretnutia. Lichanca obral o puk pri mantineli Kutálek, následne si vzal puk TIMOTEJ ŠILLE, kľučkou sa dostal až ku bráne a odtiaľ to napálil Ivanovi pod brvno!
    Bez asistencie.
     
    26:45
    Radoslav Macík získal puk v útočnom pásme a pokračoval v podstate sám na bránku. Ivanov perfektne použil svoj betón. Následne sme videli podobnú situáciu na opačnej strane. Do zakončenia sa dostal Jindřich Abdul, ale zblízka triafal takisto iba do Foltána.
     
    19:54
    Presilovka pre Poprad. Branislav Mezei dostáva dve minúty za krosček.
     
    13:32
    Poprad dal gól!
    Kamzíci idú do vedenia! Svitana vypálil od modrej čiary, puk sa odrazil pred Foltána. Mlynarovič ho nakrátko prenechal RADOMÍROVI HEIZEROVI, ktorý ho bekhendom preniesol do brány!
    Asistencie: Samuel Mlynarovič, Patrik Svitana.
     
    13:07
    Zároveň je tu druhá presilovka pre Poprad. Daniel Rzavský dostáva dve minúty za seknutie.
     
    13:05
    Matúš Paločko pekne vrátil puk z pravého kruhu medzi kruhy Petrovi Lichancovi, ktorý sa ocitol v dobrej šanci, ale Foltán pohotovo vytiahol svoj pravý betón!
     
    09:54
    Presilovka pre domáce mužstvo. Martin Rýgl dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    04:21
    Fabian výbornou prihrávkou z obranného pásma našiel na modrej čiare nakorčuľovaného LUKÁŠA VARTOVNÍKA, ktorý šiel skoro sám na bránu. Bekhendom sa však triafal len do Foltána!
     
    02:40
    Poprad dal gól!
    Rýchle vyrovnanie v podaní domácich! Krempaský nahodil puk do rohu klziska, kde si ho pri mantineli spracoval Lichanec. Prakticky naslepo našiel medzi kruhmi voľného MATÚŠA PALOČKA, ktorý šikovnú strelu švihom umiestnil k ľavej žrdi a Foltánov betón bol naozaj prikrátky!
    Asistencia: Peter Lichanec.
     
    01:30
    Nitra dala gól!
    Nitrania sa dostávajú do vedenia v stretnutí! Ručkay potiahol puk po pravom krídle, našiel Lucianiho medzi kruhmi a ten strieľal. Ivanov vyrážal pred seba, kde prišiel uvoľnený DANIEL RZAVSKÝ a puk bekhendom doklepol do brány!
    Asistencie: Anthony Luciani, Jakub Ručkay.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 3. Paločko (Lichanec), 14. Heizer (Mlynarovič, Svitana), 35. Bondra (McDowell) – 2. Rzavský (Luciani, Ručkay), 31. Šille, 49. Paulovič (Ručkay), rozh. náj. Krištof

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Svitana (POP)
    0:0   Paulovič (NIT)
    2. série:
    0:0   Majdan (POP)
    0:0   Macík (NIT)
    3. série:
    0:0   Mlynarovič (POP)
    0:1   Krištof (NIT)


    HK Poprad: Ivanov (Corbeil) – Ježek, Davydov, Fabian (C), Jáchym, McDowell, Dinda, Krempaský – Šitikov, Heizer, Majdan – Štrauch, Mlynarovič (A), Svitana (A) – Bondra, Vartovník, Abdul – Paločko ml., Lichanec, Paločko
    HK Nitra: Foltán (Glosár) – Mezei (C), Rýgl, Ordzovenský, Milam (A), Mir. Pupák, Versteeg, Korím, Mich. Pupák – Kutálek, Krištof (A), Paulovič – Mikúš, Blackwater, Macík – Luciani, J. Ručkay, Rzavský – Šille, Ondrušek, Csányi

    Rozhodčí: Kalina, Lauff – Korba, Gajan

    Diváci: 1 017
    thejrc.org