Vladivostok – Soči 4:0 (kon.) | Kunlun – Ufa 2:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Čeljabinsk 2:3 (po pr.)
Magnitogorsk – Toljatti 1:3 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 4:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Riga 2:1 (2:1 po s.n.)
Petrohrad – Spartak Moskva 1:3 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
HK Soči
Čtvrtek 02.11.2017, 10:00 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Na východě Sibiře je dohráno, domácí Vladivostok dnes poměrně hladce přejel hosty ze Soči 4:0 a zaslouženě si připisuje tři body do tabulky. To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek dne. Na počtenou! (12:28:10)
     
    Československá stopa
    Adam Polášek (SOC) – 0+0, 1 střela, icetime 22:51
     
    Statistiky utkání
    Střely na branku: 30 – 34
    Vhazování: 29 – 28
    Hity: 12 – 8
    Trestné minuty: 6 – 16
    Využití přesilovek: 3/8 – 0/3
     
    Konec zápasu.
     
    59:15
    Jurij Alexandrov z těsné blízkosti vladivostocké brány zahazuje možná poslední šanci Soči se v zápase prosadit.
     
    58:00
    Morissonnova rána od modré zamířila těsně vedle levé tyče Barulinovy branky, hosté už brání z posledních sil.
     
    56:21
    Závěr třetí třetiny a velmi pravděpodobně i celého utkání se odehrává hlavně v sočské třetině kluziště, Barulin si teď rozhodně nemůže dovolit nedávat pozor.
     
    54:52
    Soči se pokusilo o protiútok, Grebenščikov však o kotouč přišel už ve středním pásmu. Hosté dnes budou rádi, když se jim povede za Nalimova dostat aspoň jeden puk.
     
    54:12
    Tigran Manukjan se pokusil strážce hostující svatyně překonat zblízka, ten ho ale měl přečteného a jeho zakončení chytá do rukavice.
     
    52:30
    Domácím zřejmě čtyři zásahy nestačí, Sibiřané totiž Barulina stále zasypávají střelami a snaží se si do pažby udělat další rýhu. Obrana Soči má plné ruce práce.
    51:14 Pavel MAKARENKO - 4:0
     
    51:14
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    O výhře Vladivostoku je takřka rozhodnuto, Soči by teď z hrobníkovy lopaty vytáhl už jen zázrak! Do těsné blízkosti hostujícího brankoviště se propracovat PAVEL MAKARENKO, který přesným zakončením k opačné tyči posílá domácí do velmi pohodlného čtyřibrankového vedení. Asistence: Damir Žafjarov, Oskars Bartulis.
     
    50:26
    Admiral kombinuje v útoku, ochozy Fetisov Areny se hlasitě dožadují dalšího gólu. Uvidíme, jestli domácí touhy svých fanoušků naplní.
     
    48:52
    Soči se ve vlastním oslabení dostalo do přečíslení, které končí výborným zákrokem Ivana Nalimova. Štít vladivostockého brankáře je tak stále bez poskvrnky.
     
    48:15
    Vyloučení v týmu HK Soči (Jevgenij Lapenkov – 2 min. + 2 min., vysoká hůl).
     
    47:39
    Jokipakka poslal krásnou přihrávkou do útoku Wellmana, který byl nakonec v rohu kluziště od kotouče úplně odstaven. Výpad Soči tak nabírá rychlého konce.
     
    46:11
    Konstatin Barulin má zatím ve třetí části plné ruce práce, teď musel zase likvidovat pokus jednoho z hráčů soupeře z hranice brankoviště. Několikanásobný ruský reprezentant už rozhodně nechce z branky lovit další kotouč.
     
    45:15
    Gluchov teď ani na druhý pokus nevyzrál na připraveného strážce hostující svatyně, který se poté rozhodl raději podržet kotouč a přerušit tak hru. Vhazovat se bude po jeho levici.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 16. Sajustov (Wright, Sabolič), 18. Krasnoslobodcev (N. Gluchov, Tkačov), 37. Tkačov (Sabolič, N. Gluchov), 52. Makarenko (Žafjarov, Bartulis)


    Admiral Vladivostok: Nalimov (Bobkov) – Bartulis, Miščenko, N. Gluchov, Morrisonn, Sergejenko, S. Iljin, Gičibekov – Wright, Sabolič, Manukjan – Tkačov, Krasnoslobodcev, Sajustov – Kazakov, Fiščenko, Žafjarov – Makarenko, Machanovskij, K. Voronin – V. Butuzov.
    HK Soči: Barulin (Šikin) – Polášek, Jokipakka, Chomickij, Chochlov, Alexandrov, Mamkin, Čmychov – Wellman, Lapenkov, Collins – Padakin, O'Dell, Laričev – Chlopotov, Akmaldinov, Šmeljov – Točickij, Grebenščikov, Morozov.

    Rozhodčí: Bondar, Ovčinnikov – Ponamarenko, Strelcov

    Diváci: 3 395 (61,72% kapacity)
    ocianews.com