Kladno – Olomouc 4:6 (kon.) | HC Litvínov – Vítkovice 4:3 (po pr.) | Chomutov – Třinec 2:1 (po pr.)
Sparta – Liberec 5:2 (kon.) | Pardubice – Mountfield HK 4:3 (po pr.) | K. Vary – Zlín 3:6 (kon.)
Slavia – Mladá Boleslav 5:4 (po pr.)
po prodl.
Piráti Chomutov
2:1 (1:0, 0:0, 0:1 - 1:0)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 02.11.2017, 17:30 • SD ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tímto se s vámi loučím a budu se na vás těšit opět někdy příště. (19:37:40)
     
    V prodloužení drželi kotouč snad jen Piráti, kteří zásluhou Vojtěcha Krejčiříka rozhodli o tom, že bonusový bod zůstane v SD ARÉNĚ.
     
    Konec zápasu.
     
    61:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po krásné kombinaci se před branku probojoval VOJTĚCH KREJČIŘÍK, který si zkušeně položil brankáře a následně poslal kotouč do odkryté části branky. Jednalo se opravdu o nádhernou akci, která musela diváky potěšit. Asistence: Jakub Köver a Daniel Novák.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    V poslední dvacetiminutovce byl lepší Třinec, jenž si vynutil prodloužení. Chomutov se v poslední části spíše bránil nátlaku soupeře, a tak oba celky berou po bodu. Který z nich si připíše ten bonusový, uvidíme za pár minut.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:23
    A mohlo být hotovo! Adam Novák si počkal na zakončení, když se dostal na vrchol kruhů. Ovšem jeho pokus ze slibné pozice zamířil jen těsně na branku Ocelářů.
     
    58:15
    Jiří Kopic nezvládl přihrávku a Třinec se osvobozuje.
     
    57:52
    Po kombinaci se ke střele od modré čáry odhodlal Daniel Novák, jehož pokus skončil v moci třineckého brankáře. Ten na zakončení velmi dobře viděl a drží vyrovnaný stav.
     
    57:17
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Lukáš Irgl – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    55:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další obrovská chyba v domácí rozehrávce končí vyrovnávací brankou! Chomutovskému obránci se mezi kruhy zamotal kotouč mezi nohy, čehož využil JAN PORUBA. Hostující útočník na nic nečekal a poslal černou gumu k levé tyčce! Bez asistence.
     
    53:54
    Tom Polák získal kotouč a snažil se uvolnit. Domácí útočník byl následně poslán v předklonu na hrazení, což se nelíbilo střídačce Chomutova. Ovšem hlavní rozhodčí zůstává v klidu.
     
    52:20
    Třinec je v posledních minutách hodně nebezpečný a jde za vyrovnáním. Ovšem domácí odolávají i po prudké střele Adama Floka, jenž zamířil jen nad bránu Pirátů.
     
    50:16
    Neskutečná chyba v domácí rozehrávce! Přihrávka Chomutova mířila před branku, kde byl zcela osamocený Adam Strakoš. Jeho zakončení zamířilo opět do připraveného Dominika Pavláta, jenž se poté nepěkně podíval směrem k obráncům.
     
    48:02
    Jan Poruba našel od mantinelu mezi kruhy Matěje Macha! Tomu se černá guma nabalila na hokejku a puk poté zamířil nad branku Chomutova. Až na zakončení to byla ale pěkná akce.
     
    47:20
    Krásná přihrávka přes celé střední pásmo skončila na holi Jaroslava Kulicha! Ten přejel modrou čáru a mířil svou střelu k zadní tyči. Jenže Matěj Loubal si s jeho pokusem výborně poradil.
     
    46:47
    Oceláři mohli využít toho, že Chomutovští střídali. Dlouhá přihrávka mířila na Reného Najsara, jehož dostoupil nově příchozí obránce. Zakončení třineckého útočníka bylo zbrklé a mířilo do lapačky Dominika Pavláta.
     
    45:21
    Do útočného pásma vletěl Radzienciak, kterému už moc sil nezbývalo, a tak přišla střela přes obránce od modré čáry. Hostující hráč ovšem branku Chomutova netrefil.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 16. Chlán (Kopic, Šilar), 61. Krejčiřík (Köver, D. Novák) – 56. Poruba


    Piráti Chomutov: Pavlát (Běhula) – Kopic, Seemann, Kleiner, D. Novák, A. Novák, Procházka, Hajič – Köver, Bajer, Polák, Hřebíček, Chlán, Kulich, Rindoš, Krejčiřík, Šišolák, Šilar, Ouřada, T. Adámek.
    HC Oceláři Třinec: Loubal (Štěpánek) – Hrachovský, Krzak, Radzienciak, Rufer, Marguš, J. Adámek – Strakoš, Poruba, Mach, Puzoň, Irgl, Flok, Papaj, Najsar, Molin.

    Rozhodčí: Hlinka – Ševic, Votrubec
    thejrc.org