Vsetín – Havířov 4:5 (kon.) | HC Litvínov – Kladno 1:3 (kon.) | Liberec – Slavia 6:0 (kon.)
Třinec – Vítkovice 2:4 (kon.) | Jihlava – Olomouc 2:1 (kon.) | HC Plzeň – K. Vary 2:3 (kon.)
Letňany – Mladá Boleslav 0:8 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:5 (0:0, 3:2, 1:3)
AZ Havířov
Sobota 04.11.2017, 12:00 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga staršího dorostu • Skupina E
Partner:
     
    Po skončení zápasu se u střídačky hostujícího celku strhla potyčka, nic vážnějšího se však nestalo a hosté se radují z výhry. Pliska vyrovnal v přesilové hře a následně se góly z brejku blýskli Janeček a Hilšer, který v zápase vsítil hattrick. Valaši ještě zásluhou Klímka zvládli snížit, kýženého vyrovnání se však nedočkali.
    Ode mě je to pro dnešek vše, z Lapače Vám přeji příjemný zbytek dne. (14:11:00)
     
    Konec zápasu.
     
    60:00
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Petriska – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Bambula – 2 min., hrubost).
     
    59:57
    Klímek, Matiaško a Půček se v posledních sekundách vydali do útoku. Dufek však kotouč vyrazil k pravé tyčce, kde nestál nikdo ze Vsetínských. Domácí tak promarnili poslední šanci na vyrovnání.
     
    59:46
    Jenáček překazil Bambulovi vyhození a puk zůstává ve středním pásmu.
     
    59:18
    Chrástecký je na střídačce a Vsetín hraje v šesti.
     
    58:34
    Valaši si vytvořili tlak v útočném pásmu, gólman se po celou dobu vsetínské akce hlásil, nakonec ale na střídačku neodjel.
     
    58:09
    Po mele ve vsetínském brankovišti je hra přerušena a vhazuje se ve středním pásmu.
     
    57:05
    Adámek poslal přihrávku na Bochnaka, který byl v dobré střelecké pozici. K Bochnakovi už dojížděl jeden ze Vsetínských, pokud by však hráč Havířova vystřelil, neměli by domácí šanci tuto střelu zastavit. Naštěstí pro Vsetín se puk odrazil od bruslí Bochnaka a Chrástecký má puk pod lapačkou.
     
    56:42
    Hra se odehrává v útočném pásmu Havířova, domácí ale nepouští soupeře ke střelám a drží naději na vyrovnání a body ze zápasu.
     
    55:24
    Bambulova přihrávka na najíždějícího spoluhráče nebyla přesná, a tak se puk dostal k Ondračkovi. Vsetínský kapitán zakládá útočnou akci.
     
    54:45
    Vsetín vyhazuje kotouč do útočného pásma a vydává se střídat. Na ledě je první formace, Ondračka rozehrává zpoza vlastní branky.
     
    53:27
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši ještě zápas nevzdali a DANIEL KLÍMEK snižuje na 4:5. Po přihrávce od Půčka k levé tyčce neměl útočník s osmičkou na zádech sebemenší problém s dopravením puku do odkryté branky. Asistence: Roman Půček.
     
    53:09
    Velké střelecké šance na obou stranách. Zetocha minul odkrytou levou tyčku, na druhé straně prokličkoval vsetínskou obranou Janeček, střelou po ledě se ale neprosadil.
     
    51:16
    Havířov právě vstřelil branku!
    Další únik a další branka pro ADAMA HILŠERA. Havířovský střelec si sám nabruslil mezikružím až k brance a opět poslal puk mezi pravou tyčku a ruku brankáře. Asistence: Bez asistence.
     
    50:43
    Hosté v plném počtu.
     
    49:02
    Havířov právě vstřelil branku!
    V oslabení se do brejku dostal MICHAL JANEČEK, který dostal kotouč kolem pravé tyčky a nohy gólmana až za brankovou čáru. Asistence: Bez asistence.
     
    48:43
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Šěvěček – 2 min., nedovolené bránění).
     
    48:01
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a vyrovnávají. Adámek nabruslil zpoza branky k pravé tyčce a snažil se procpat puk kolem tyčky a ruky gólmana, Chrástecký zvládl puk na několik sekund k tyčce přitisknout, nakonec jej však za jeho záda dostal MARTIN PLISKA. Asistence: Lukáš Adámek.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 26. Matiaško (Půček, Jenáček), 33. Matiaško (Půček, Ondračka), 36. Ondračka (Půček, Matiaško), 54. Klímek (Půček) – 32. Hilšer, 39. Hilšer (Bochnak, Pavelek), 49. Pliska (Adámek), 50. Janeček, 52. Hilšer


    VHK ROBE Vsetín: Chrástecký (Chromý) – Jenáček, Ondračka, Kožený, Lašák, Vávra, Mikulenčák – Půček, Matiaško, Klímek – Pernický, Petriska, Vašenka – Krupa, Zetocha, Lukačka.
    AZ Havířov: Dufek M. (Štipčák) – Koubek, Pliska, Uhlíř, Thiel, Máca, Šěvěček, Pavelek, Grygar – Mastič, Adámek, Bambula, Bochnak, Hilšer, Juhász, Janeček, Revaj, Cienciala, Tomeček, Dufek K.

    Rozhodčí: Cabák – Gebauer, Novák
    thejrc.org