Slavia – Ústí n/L 8:1 (kon.) | Kadaň – Benátky n/J 2:4 (kon.) | Prostějov – Frýdek-M. 3:2 (po pr.)
Motor ČB – Vsetín 8:0 (kon.) | Litoměřice – K. Vary 2:1 (kon.) | Přerov – Kladno 4:3 (kon.)
Havířov – Třebíč 0:1 (kon.)
po prodl.
LHK Jestřábi Prostějov
3:2 (1:0, 0:2, 1:0 - 1:0)
HC Frýdek-Místek
Sobota 04.11.2017, 17:00Chance liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:56
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    A máme rozhodnuto. Hráči Prostějova se dostali ke kombinaci a Matouš Venkrbec našel úplně osamoceného DAVIDA DVOŘÁČKA, který puk dorazil doprostřed branky. Brankář Jan Hlaváč se nedokázal včas přemístit.
     
    41:14
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí Prostějov se velice rychle dočkal vyrovnávací branky. Jeden z útočníku našel přesně hokejku JANA RUDOVSKÉHO a ten ohrozil branku soupeře. První střelu ještě Hlaváč zlikvidoval, ale na dorážku už byl krátký.
     
    37:22
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    V necelých třech minutách hosté z Frýdku-Místku otočili stav a ujali se vedení. VÍT CHRISTOV si našel ideální střeleckou pozici a svou ránu umístil mezi betony brankáře Neužila.
     
    35:00
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté se dočkali vyrovnávací branky. Dominik Kafka vybojoval puk za brankou a poslal ho na číhajícího JANA KALUSE, který z první poslal puk do pravé šibenice branky. Asistence: Dominik Kafka, Dan Przybyla
     
    07:40
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ NOUZA si najel před branku a ranou pod břevno zužitkoval přihrávku Luňáka. Asistence: Lukáš Luňák, Ladislav Havlík.
    Marken.cz

    Marek Jašek

    Branky a nahrávky: 8. Nouza (L. Luňák, Havlík), 42. Rudovský, 61. Dvořáček (Venkrbec) – 35. J. Kalus (Kafka, Przybyla), 38. Christov


    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Groh) – M. Drtina, D. Kolář, Žovinec, Mikliš, Havlík, A. Holík – Dvořáček, Venkrbec (C), Rudovský – Zabloudil, Voženílek, Nestrašil – L. Luňák, Divíšek (A), Nouza (A) – Fiala, Hozák, Hajný.
    HC Frýdek-Místek: Hlaváč (Štěpánek) – L. Kovář, Haman, Ovčačík (A), Zahradníček (A), Piegl, Bartko, D. Stránský – J. Kalus, Bajtek, Kvasnica – Christov, Kaukič, Kofroň – Raška, Przybyla (C), Klimša – Kafka, Flok.

    Rozhodčí: Tomáš Veselý, Tomáš Zbořil – Ladislav Lučan, Tomáš Měkýš

    Diváci: 1260
    ocianews.com