Slavia – Ústí n/L 8:1 (kon.) | Kadaň – Benátky n/J 2:4 (kon.) | Prostějov – Frýdek-M. 3:2 (po pr.)
Motor ČB – Vsetín 8:0 (kon.) | Litoměřice – K. Vary 2:1 (kon.) | Přerov – Kladno 4:3 (kon.)
Havířov – Třebíč 0:1 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
8:0 (2:0, 4:0, 2:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 04.11.2017, 17:00Chance liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:33
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    To je pořádný debakl, který si dnes Vsetín z jihu Čech odveze! ROK PAJIČ jel okolo pravé tyče hostující branky, kam nenápadně propasoval kotouč! Nutno říct, že tento gól jde z velké části na vrub hostujícího brankáře. Asistenci si připsal Kučný a zpečetil tak povedený večer všech nových tváří v Motoru! Asistence: Peter Galamboš, Jiří Kučný.
     
    50:44
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor na svém ledě odehrává skvělé utkání! Po nádherné kombinaci domácích se dokázal prosadit MILOSLAV ČERMÁK! Ten dostal dobrou přihrávku na zadní tyč od Víta Jonáka! Asistence: Vít Jonák, Luboš Rob.
     
    36:11
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Čepice, klobouky na led! LUBOŠ ROB se dokázal prosadit dnes potřetí a zapisuje si na své konto hattrick! Robovi nahrával Patr Vampola, který již stihl zapsat jeden gól a dvě asistence. Asistence: Petr Vampola.
     
    34:52
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Pět přesných zásahů v hostující kleci je na světě! LUBOŠ ROB se po přihrávce českobudějovické posily Víta Jonáka zapisuje do střelecké listiny dnes podruhé! Asistence: Vít Jonák.
     
    30:18
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    V Budvar aréně je to o čtyři góly! Petr Vampola dokázal vybojovat kotouč v rohu kluziště, odkud ho následně poslal na VÁCLAVA NEDOROSTA, který stál na levém kruhu z pohledu Pavelky. Domácí kanonýr následně zamířil na centimetr přesně pod víko! Asistence: Petr Vampola.
     
    22:10
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor se ujímá komfortního náskoku o tři branky! Mitch Fillman pálil od modré čáry. Jeho pokus vyrazil Pavelka betonem na brankoviště, kde se o přesnou dorážku postaral VLASTIMIL DOSTÁLEK – 3:0. Asistence: Mitch Fillman, Rok Pajič.
     
    06:02
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Neskutečný nástup do utkání má domácí Motor za skvělé podpory svých fanoušků! Luboš Rob nejprve poslal kotouč před branku na Petera Galamboše, který svou střelu nasměroval do betonů, od kterých se kotouč odrazil opět na hůl LUBOŠE ROBA, který se nezmýlil! Asistence: Peter Galamboš.
     
    02:10
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor využívá přesilovou hru a po zásluze jde do vedení! Václav Nedorost skvěle našel na vzdálenější tyči PETRA VAMPOLU, který si položil Pavelku a dokázal zasunout kotouč za brankovou čáru! To je návrat, jak se patří! Asistence: Václav Nedorost, Michal Bárta.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 3. Vampola (Nedorost, M. Bárta), 7. Rob (Galamboš), 23. Dostálek (Fillman, Pajič), 31. Nedorost (Vampola), 35. Rob (Jonák), 37. Rob, 51. Čermák (Jonák, Rob), 56. Pajič (Galamboš, Kučný)


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Gába) – Kutlák, Kučný, Fillman, Pýcha, Vráblík, Pavlin – M. Bárta, Vampola, Nedorost – Čermák, Rob, Jonák – Dostálek, Vlček, Heřman – Beránek, Pajič, Galamboš.
    VHK ROBE Vsetín: J. Pavelka (35. Horčička) – Dundáček, Teper, Frolo, Žák, Janáček, D. Krenželok – Březina, Kucharczyk, Markovič – Vávra, Hruška, Slováček – Tomas, Podešva, Pokorný – Kajaba, Karafiát, Hořanský.

    Rozhodčí: Jechoutek, Zubzanda – Štofa, Kreuzer
    bahis siteleri