Opava – Kopřivnice 5:7 (kon.) | Nymburk – David Servis 6:1 (kon.) | Řisuty – Dvůr Králové n. L. 4:1 (kon.)
SHK Hodonín – Poruba 2011 2:6 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 2:0 (kon.) | Kolín – Pelhřimov 5:6 (kon.)
Žďár n/S – Písek 6:2 (kon.) | Klatovy – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.) | Tábor – Mor. Budějovice 6:3 (kon.)
Děčín – Sokolov 3:6 (kon.) | Trutnov – Letňany 3:2 (kon.) | Vrchlabí – Most 7:3 (kon.)
Kobra – Jablonec n/N 1:3 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
2:6 (0:1, 1:2, 1:3)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 04.11.2017, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Poruba tedy bere všechny tři body a odskakuje Hodonínu na čele tabulky. Ode mě je to dnes vše. Přeji hezký zbytek víkendu a těším se na další onlajny. Na Počtenou! (19:37:51)
     
    Ve třetí třetině padlo nejvíce branek, konrétně čtyři. Tři z nich skončily v Hodonínské síti, Kůdela lovil puk ze své svatyně už jen jednou. V úvodní minutě třetí peridy snížil na rozdíl jediného gólu Pavel Mojžíš, to už bylo ale z pohledu Hodonína vše. Za hosty se prosadil v 47. minutě Josef Fojtík, o devět minut později David Zachar a 11 vteřin před koncem skóroval ještě Samuel Ollender.
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ostravané dlouze kombinovali a neměli se ke střele. Když už ale přišla, tak stála za to! Od modré čáry se puk z hole Michala Hryciowa dostal mezi kruhy na Tadeáše Jaroše, který stál zády k bráně a žabičkou našel na vrcholu pravého kruhu SAMUELA OLLENDERA, který se přesnou střelou mezi betony prosazuje v dnešním utkání podruhé! Asistence: Tadeáš Jaroš, Michal Hryciow.
     
    59:14
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Peš – 2 min., faul kolenem).
     
    59:00
    Samuel Ollender si obešel hráče a směřoval přihrávku na opačnou stranu útočného pásma, tam ale nikdo v bílém dresu nestál.
     
    58:34
    Vhazování v neutrální třetině blíže hostující brány vyhráli Drtiči a započali další útok, Jan Dresler však předvedl své dovednosti a obral soupeře o hrací předmět.
     
    57:38
    Kužílek nahodil puk na zadní mantinel a tam se okamžitě sjeli hodonínští hráči. Puk se opět dostal k Jakubu Kužílkovi, který vystřelil od modré, s tímto pokusem ale neměl Kůdela žádné potíže.
     
    56:31
    Lukáš Finsterle se vyhnul soupeři, udělal kličku kolem dalšího a v přešíslení 2 na 1 se rozhodl udělat ještě jednu, konečnou kličku. Halodu sice položil na led, nedokázal ale přehodit puk přes jeho beton.
     
    55:57
    Poruba má dostatečný náskok a nemusí se hnát do útoku. Naopak Drtiči ještě intenzivněji napadají rozehrávku soupeře, Ostravané se nyní dopustili zakázaného uvolnení.
     
    55:05
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ovšem z protiútoku skórují Ostravané! David Ballner posunul puk přes obránce na DAVIDA ZACHARA a ten poslal puk z první do hodonínské klece dřív, než se stihl Haloda přemístit. Asistence: David Ballner.
     
    54:55
    Kužílek dostal nabito na modrou čáru a pálil z první, jeho projektil ale postrádal přesnost a hodonínský obránce trefuje pouze zadní hrazení.
     
    54:39
    Kůdela předvedl dobrý zákrok betonem proti další střele Hodonína.
     
    54:14
    Jaroš z úhlu nastřelil Halodovy betony, nikdo z hostů si ale nesjel pro odražený kotouč.
     
    53:44
    Další tvrdý zákrok, opět před Kůdelovou svatyní. Vylučovat se opět nebude. Kůdela pouze schoval puk ve výstroji a následuje vhazování po jeho pravici.
     
    53:12
    Před hostující bránou zůstal ležet jeden z Ostravanů. I tohle nechává rozhodčí bez povšimnutí.
     
    52:35
    Vaněk zavezl puk do pásma a po ose hřiště se dostal puk na Marka Halodu, který měl před sebou dostatek prostoru a směřoval tudy střelu, nakonec puk trefil chrániče jednoho z bránících hráčů.
     
    51:19
    Peš si nabruslil z pravého kruhu do předbrankového prostoru, a zkusil propasírovat kotouč mezi rukou a tělem Hynka Kůdely. Ten byl v tomto souboji úspěšnější a vyráží pokus hodonínského kapitána.
     
    50:45
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Hryciow – 2 min., podražení).

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 28. Kadlec (Romančík, Peslar), 41. Mojžíš (Sedlák, Peš) – 2. Ollender (Finsterle), 25. Hryciow (Finsterle, Ollender), 36. Haas (Kaluža, Fojtík), 47. Fojtík (Kaluža, Haas), 56. Zachar (Ballner), 60. Ollender (Jaroš, Hryciow)


    SHK Drtiči Hodonín: Haloda O. (Štěpanovský) – Sedlák, Mojžíš (A), Peslar, Miklík, Kužílek, Haloda M., Kobylík, Žabčík – Jurča, Peš (C), Sadjl (A) – Matula, Vaněk, Vrána – Kadlec, Kuba, Romančík – Hložánek, Černohous, Charvát

    Trenér: Stanislav Beťko

    HC RT TORAX Poruba 2011: Kůdela (Kubáň) – Dresler (A), Popela, Janota, Kaluža, Hryciow, Puškár, Adam, Slavík – Haas, Zachar (C), Fojtík (A) – Káňa, Zdeněk, Luka – Ballner, Finsterle, Jaroš – Ollender, Sztefek, Schwarz

    Trenér: Aleš Flašar

    Rozhodčí: Maršálek – Maloušek, Maťašovský
    thejrc.org