Opava – Kopřivnice 5:7 (kon.) | Nymburk – David Servis 6:1 (kon.) | Řisuty – Dvůr Králové n. L. 4:1 (kon.)
SHK Hodonín – Poruba 2011 2:6 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 2:0 (kon.) | Kolín – Pelhřimov 5:6 (kon.)
Žďár n/S – Písek 6:2 (kon.) | Klatovy – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.) | Tábor – Mor. Budějovice 6:3 (kon.)
Děčín – Sokolov 3:6 (kon.) | Trutnov – Letňany 3:2 (kon.) | Vrchlabí – Most 7:3 (kon.)
Kobra – Jablonec n/N 1:3 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
2:6 (0:1, 1:2, 1:3)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 04.11.2017, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    HC RT TORAX Poruba 2011

    Hokejisté Poruby vstoupili do letošní sezóny skutečně ve velkém stylu. Prohru poznali pouze jedenkrát v sezóně. Tehdy jim dali poznat pocit porážky hodonínští Drtiči. Od té doby získali svěřenci trenéra Tomáše Sršně v jedenácti následujících utkáních třicet z jedenatřiceti možných bodů. Skutečně impozantní statistika. Ostravané se pyšní především výbornými třetími třetinami, ve kterých už dokázali několikrát zvrátit téměř ztracený výsledek a získat body.

    Hráči Poruby si v posledních utkáních vedli celkem dobře. Po těsné výhře nad Novým Jičínem následovalo utkání s kopřivnickou Tatrou. Tu Poruba porazila v nastaveném čase. Další zápas čekal na svěřence Tomáše Sršně opět v domácím prostředí, tentokrát proti Šumperku. Ani tento zápas neznal svého vítěze po základní hrací době a Poruba si výhru připsala až po samostatných nájezdech.
     
    SHK Hodonín

    Na minulý měsíc by chtěli Drtiči bezesporu zapomenout. Ze sedmi utkání vyhráli svěřenci trenérského dua Beťko-Prčík pouze tři. Na vedoucí Porubu ztrácejí šest bodů, ta má však ještě zápas k dobru a proto bude následující utkání o to důležitější. Hodoňané se však musejí bezpodmínečně dostat do lepšího rozpoložení, než je to v jakém se právě nacházejí.

    Po nečekané prohře s Valašským Meziříčím 3:6 mělu šanci na reparát s Novým Jičínem. Utkání pro Drtiče dopadlo výborně, a ti zvítězili velmi přesvědčivě 7:1. V tomto utkání byl strůjcem hodonínské výhry bek Marek Haloda, který si připsal tři body za gól a dvě nahrávky, a také brankář Adam Štěpanovský. V dalším kole Drtiči zajížděli do Kopřivnice, kde chtěli potvrdit výhru z domácího ledu. Domácí tým si vypracoval dvou gólový náskok, který drželi až do konce. Oranjes se snažili alespoň vyrovnat, ale na zásah Jakuba Kadlece ze sedmapadesáté minuty nikdo nenavázal a tři body tak zůstali hráčům Tatrovky.
     
    Úvodní sestavy:

    SHK Hodonín: Haloda O., Štěpanovský – Sedlák, Mojžíš (A), Peslar, Miklík, Kužílek, Haloda M., Kobylík, Žabčík – Jurča, Peš (C), Sadjl (A) – Matula, Vaněk, Vrána – Kadlec, Kuba, Romančík – Hložánek, Černohous, Charvát

    Trenér: Stanislav Beťko

    HC RT TORAX Poruba 2011: Kůdela, Kubáň – Dresler (A), Popela, Janota, Kaluža, Hryciow, Puškár, Adam, Slavík – Haas, Zachar (C), Fojtík (A) – Káňa, Zdeněk, Luka – Ballner, Finsterle, Jaroš – Ollender, Sztefek, Schwarz

    Trenér: Aleš Flašar

    Rozhodčí: Maršálek – Maloušek, Maťašovský.
     
    Hezký sobotní podvečer z Hodonína. Na domácí půdě hostí Drtiči vedoucí celek – ostravskou Porubu. Na Zimním stadionu Václava Nedomanského tak bude k vidění souboj prvního s druhým. Kdo vyjde z tohoto měření sil vítězně? Úvodní vhazování proběhne za necelých 10 minut.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:17
    Poruba se jako první chopila kotouče a nahazuje jej na hodonínského golmana.
     
    00:46
    Jurča vybojoval puk a hledal před bránou spoluhráče. Tam nikdo nebyl a tak si Petr Jurča najel mezi kruhy, odkud prověřil Kůdelovu pozornost. ten si připisuje první úspěšný zákrok.
     
    01:03
    Zdeněk zavážel puk podél pravého hrazení do útočného pásma, od kotouče jej odstavil Vrána a vydal se se svými spoluhráči k bráně soupeře, tuto akci zastavil ofsajd.
     
    01:21
    Poruba právě vstřelila branku!
    První branka utkání přichází již po 81 vteřinách hry! Chyby v domácí rozehrávce využil Lukáš Finsterle, obešel obránce a naservíroval parádní přihrávku přesně na hůl SAMUELA OLLENDERA, kterému stačilo doklepnout puk do odkryté části brány. Asistence: Lukáš Finsterle.
     
    01:48
    Mojžíš dalekonosnou přihrávkou hledal hložnkovu hůl. Puk se dostal z hodonínské obranné třetiny až ke Kůdelovi, ten si proti touši povyjel a rozjel akci svého týmu.
     
    02:28
    Tentokrát Hynek Kůdela čelil Pešově střele z pravého kruhu. Dorážet se snažil Sajdl, Kůdela mu to však nedovolil.
     
    03:20
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Haloda M. – 2 min., podražení).
     
    03:59
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Fojtík – 2 min., nedovolené bránění).
     
    04:24
    Mojžíšova střela byla zblokována Zdeňkem a puk se dostal ke Slavíkovi, kterýs ním vybruslil do střední třetiny.
     
    04:54
    Matula se opřel do puku na modré čáře a ten se po několika odrazech zamotal porubskému brankáři pod nohy, nicméně Kůdela si poradil a puk včas vyhodil do bezpečí.
     
    05:36
    Marek Haloda vyjel z trestné lavice a rovnou se zapojil do útoku svižnou střelou, do ní se položil Zachar.
     
    06:18
    Poruba už v plném počtu dobře napadala hodonínské hráče, Vaňek byl nucen rychle rozehrávat a puk vyhodil pouze na zakázané uvolnění.
     
    07:06
    Vrána posinil puk na Halodu a ten okamžitě střílel, po něm se ke střele dostal ještě Matula, Kůdela však působí jistým dojmem a všechny puky chytá.
     
    08:09
    Hra je plná osobních soubojů, ani jeden z týmů tomu druhému nedaruje jediný centimetr ledu zadarmo. Utkání náboj rozhodně nechybí.
     
    08:28
    Sedlák nahodil puk z neutrální třetiny na bránu a hodonínští hráči se okamžitě sjeli před prankovištěm. Kůdelovi nezbývalo nic jiného, než puk podržet.
     
    08:41
    Poruba se hnala do přečíslení dvou na jednoho! Jiří Zdeněk podporovaný Davidem Zacharem se rozhodl střílet na vzdálenější tyč, Ondřej Haloda si proti němu povyjel a po Zdeňkově střele našel puk mezi rukou a tělem.
     
    09:47
    Další nebezpečná akce Poruby! Přečíslení tří na jednoho řešil Finsterle přihrávkou, Jakub Peslar jakožto jediný hodonínský obránce však skvěle vystihl jeho záměr a puk vyhodil mimo dosah hostujících hráčů.
     
    10:17
    Ondřej Haloda má v posledních minutách hodně práce. Teď musel řešit hned tři střely.
     
    10:40
    Také jeho protějšek si sáhl na puk. Porubští hráči se teď museli stáhnout do obranného bloku a čelí hodonínskému útoku. Charvát odvedl za bránou dobrou práci a hledal spoluhráče na přihrávku. nikdo se mu ale nehlásil.
     
    11:30
    David Zachar vyvezl puk po pravé straně až do útočného pásma a zkusil Halodu překvapit svižnou střelou k bližší tyči, hodonínský brankář chytá.
     
    12:02
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Fojtík – 2 min., hákování).
     
    12:10
    Dritič vyhráli vhazování, Jan Sedlák se ihned rozhodl střílet a trefil pouze brusle clonícího hráče.
     
    12:40
    Stejný hráč se teď dostal do dobré příležitosti, jeho střela z pravého kruhu však postrádala přesnost.
     
    13:15
    Sajdl si prodloužil střídání a dostal přihrávku za obranu. Jeho střela z nápřehu končí pouze vy výstroji Hynka Kůdely.
     
    13:48
    Přihrávkový kolotoč zakončoval Martin Miklík střelou z první, Kůdela se stačil přesunout k druhé tyči a puk lapit!
     
    14:39
    Luka si vybruslil z rohu kluziště do kruhu a hledal skulinku, kudy by mohl Halodu prostřelit. Nakonec se rozhodl přihrávat, puk ale po teči vyletěl mimo hrací plochu.
     
    15:23
    Hostující tým má momentálně více ze hry. Aktivní forčeking Poruby donutil Drtiče vyhodil na zakázané uvolnení. Vhazuje se po pravici Ondřeje Halody.
     
    16:19
    Hra se začíná kouskovat. Hodonínu nejprve nevyšel přechod přes modrou čáru, Poruba se posléze dopustila zakázaného uvolnění.
     
    17:10
    Tak tohle je smůla pro hosty! Micheal Janota se s pukem vydal až brankovišti a podařilo se mu dostat kotouč mezi betony brankáře Halody, puk však projel napříč brankovištěm a skončil v rohu kluziště!
     
    17:56
    Tadeáš Jaroš si sjel pro přihrávku na vrchol kruhu, odtud vyslal tvrdou ránu, trefil pouze připraveného Halodu.
     
    18:39
    Tomáš Káňa vystartoval za nahozeným pukem a s ničím se nepáral. Z velkého úhlu zkusil bekhendem procedit puk mezi horní tyčí a Halodovým ramenem, hodonínšký brankář si s touto nebezpečnou střelou poradil na jedničku.
     
    19:04
    Halodova dělovka trefila pouze některého z clonících hráčů Poruby.
     
    19:40
    Marek Kaluža předvedl své defenzivní schopnosti a obral protihráče o puk. Naopak do útoku vyslal Marka Haase, který svou střelou málem navýšil skóre utkání! Halodovi puk proklouzl mezi betony a pomalu se blížil k brankové čáře, naštěstí pro domácí si kotouče jako první všiml Pavel Mojžíš a zažehnal nebezpečí!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V úvodu první periody se po chybě v hodonínské obraně prosadil Samuel Ollender, který zužitkoval Finsterleho přihrávku a zapsal se v první třetině jako jediný do listiny střelců. Na obou stranách si hráči připravili ještě další šance, do té nejnebezpečnější se dostal porubský Haas. Jeho pokus nakonec neskončil gólem a tak je po první části skóre 0:1 pro hosty.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:51.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:19
    Kůdela našel po Jurčově nahození puk v rukavici.
     
    20:50
    Vrána zkusil překvapit hostujícího brankáře a ihned po vhazování vystřelil, Dresler však včas vložil do střely hůl a vytěčoval puk na zadní mantinel.
     
    21:28
    Finsterle ve spolupráci s Jarošem vybojoval puk a zkusil se obtočit kolem brány, Haloda měl levý beton na svém místě.
     
    22:13
    Hodonínským hokejistům se podařilo dostat k puku u hostující brány a do skákavého puku se opřel Erik Hložánek, jeho nepříjemná střela těsně minula hostující klec!
     
    23:31
    Petr Jurča to teď vzal na sebe a prezentoval se hned třemi střeleckými pokusy. Nejnebezpečnější z nich byl ten poslední, kdy si hoodnínský snajpr povyjel zpoza brány a mířil na bližší tyč, Kůdela však dokázal puk vytěsnit hřbetem lapačky!
     
    24:06
    Poruba právě vstřelila branku!
    Je to ale hostující tým, který se raduje ze vstřelené branky! MICHAL HRYCIOW převzal puk v levém kruhu, udělal pár rychlých kroků a zamířil přesně do horního růzku Halodovy brány. Parádní branka v podání hostujícího obránce! Asistence: Lukáš Finsterle, Samuel Ollender.
     
    26:00
    Ondřej Haloda teď měl problémy se střelou jednoho z hostujících hráčů a puk mu vypadl z výstroje, nejblíže k volnému puku měli ale hráči v modrých dresech.
     
    27:17
    David Zachar byl blízko ke třetí brance Poruby! Nikým nekrytý se objevil před brankářem a z bezprostřední blízkosti těsně minul!
     
    27:48
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Máme tady kontaktní gól! Drtiči vybojovali pásmo a chvíli kombinovali, načež od modré vystřelil Peslar a jeho střelu Kůdela vyrazil do chomoutu těl před sebe. Dorážet se pokusil Romančík, toho hostující obránci od puku odstavili, z otočky se ale následně prosadil JAKUB KADLEC, který střílí první branku svého týmu! Asistence: Michal Romančík, Jakub Peslar.
     
    28:48
    Drtiči pokračují v útočení. Tentokrát se dostal do situace jeden na jednoho Jakub Vrána a vystřelil přes bránícího obránce, Hynek Kůdela proti puku vymrštil lapašku a drží vedení svého týmu.
     
    29:16
    Další velká šance Hodonína! Tentokrát v situaci 4 na 3 dostal puk Jakub Kužílek, obešel jednoho hráče a v cestě za vyrovnávací brankou mu stál jenom porubský golman, který dalším dobrým zákrokem zachraňuje celou akci!
     
    29:59
    Zachar tělem odtlačil protihráče a do druhé vlny nahrával Jarošovi, ten trefuje pouze hodonínského obránce.
     
    30:37
    Jan Sedlák udělal kličku na modré čáře, zbavil se obránce a rychle postupoval k bráně. Obloučkem si najel na osu hřiště a vyslal nebezpečnou střelu mířenou nad beton Kůdely, ten se stihl ještě přemístit a na poslední chvíli střelu vyrazil!
     
    31:17
    Finsterle odvedl dobrou práci a připravil kotouč na střelu Kalužovi. Ten vyslal pořádnou dělovku a trefil clonícího spoluhráče, který odkulhal na střídačku.
     
    31:50
    Vrána s Matulou jeli dva na jednoho. Druhý jmenovaný poslal střílenou přihrávku z velkého úhlu. Puku se sice nikdo nedotkl, i tak ale proletěl těsně kolem porubské brány!
     
    32:30
    Hostující tým odpovída dalším protiútokem. Hraje se hokej nahoru – dolů, diváci musí být vskutku spokojení.
     
    33:19
    Po Halodově zákroku se za bránou začali hráči pošťuchovat, žádná větší strkanice z toho ale není a vše se obejde bez vyloučení.
     
    33:49
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Charvát – 2 min., držení protihráče).
     
    34:10
    Poruba začíná přesilovou hru od vlastní brány. Drtiči vyhráli vhazování a vyhodili puk na opačnou stranu kluziště.
     
    34:57
    Michal Hryciow zavezl puk do pásma a naslepo hledal hráče za sebou, tam ale stál jeden z hodonínských beků a puk vyhazuje do bezpečí
     
    35:16
    Petr Jurča se s pukem prohnal po pravé straně a prokličkoval se až před brankáře, kterého si položil na led a po blafáku trefuje pravou tyč!
     
    35:35
    Poruba právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš! Asi největší příležitost Drtičů ke vstřelení branky nevynesla ovoce a namísto toho se skóre navyšuje na opačné straně! Marek Kaluža připravil dobrou přihrávku pro MARKA HAASE a ten nekompromisně zakončil k levé tyči! Asistence: Marek Kaluža, Josef Fojtík.
     
    36:19
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Zdeněk – 2 min., sekání).
     
    36:56
    Jurčovu střelu nedopatřením mírně tečoval Hryciow, Kůdela měl však o situaci dobrý přehled a dokázal si poradit.
     
    37:39
    Tentokrát proti Mojžíšově střele zakročil Hynek Kůdela lapačkou. Drtiči jsou v přesilovce střelecky aktivní, všechny jejich pokusy však končí na skvěle chytajícím Kůdelovi.
     
    39:05
    Drtiči zamknuli soupeře v jeho vlastní třetině a hosté se vůbec nedostali k puku. Nakonec se hra přerušuje až po faulu Jiřího Zdeňka (POR), který se provinil vysokou holí.
     
    39:34
    Haloda vyslal střelu takovým způsobem, aby se od Kůdely odrazila do předbrankového prostoru a hráči mohli dorážet. Hynek Kůdela ovšem dokázal po puku skočit a získat ho do své moci dříve než kterýkoliv z hodonínských hráčů.
     
    39:56
    Ke konci třetiny si porubský brankář připisuje ještě jeden zákrok proti Sedlákově střele zápěstím.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední část přinesla tři branky. V 25. minutě navýšil vedení Poruby Michal Hryciow. Na jeho branku odpověděl o tři minuty později Jakub Kadlec, který se prosadil z drážky. Poslední branku si vzal do své režie Marek Haas, který přesnou střelou vrátil svému týmu dvoubrankové vedení.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:43.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:22
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči pokračovali v přesilové hře ze druhé třetiny a ihned se nastěhovali před Kůdelu. Na modré čáře si sjel pro přihrávku PAVEL MOJŽÍŠ a vyslal tvrdou střelu, která proletěla porubskému brankáři nad pravým betonem! Asistence: Jan Sedlák, Petr Peš.
     
    41:08
    A mohlo být pro Porubu zle! Hodonín opět doráží na hostující bránu a zaneprázdnil Kůdelu několika střeleckými pokusy. Tentokrát brankář Poruby zachránil svůj tým a při jednom ze zákroků dokonce skočil po puku až do kruhu pro vhazování, aby jej nepřenechal protihráčům.
     
    41:59
    Ostravané se poprvé ve třetině dostali do útočného pásma a hned zahrozili! Svižnou střelou se prezentoval Samuel Ollender. Ondřej Haloda schoval puk v lapačce.
     
    42:47
    Fojtík se chopil puku v neutrální třetině, udělal dva rychlé kroky, zbavil se obránce a od mantinelu se dral před Halodu. Počkal, ž hodonínský brankář popojede od pravé tyče a udělá místo v horním růžku, ostravský mazák však nedokázal zakončit přesně do odkryté části branky.
     
    43:20
    Sajdl si sklepnul puk ze vzduchu a vystřelil bez přípravy, Kůdela vyráží.
     
    43:37
    Hodonínští hráči protestují proti zákroku na hranici pravidel. Nakonec je na trestnou lavici poslán Jakub Sajdl (HOD) na 10 minut za nesportovní chování.
     
    44:17
    Puk se po Vaňkově střele odrazil na hůl Jakuba Vrány a ten z první pálil, hostující golman se nestihl po předchozím zákroku vrátit do brankoviště, ale i tak dokázal v neobvyklém postavení Vránův projektil zlikvidovat!
     
    44:54
    Kadlec získal útočené pásmo a nabil Romančíkovi mezi kruhy, jeho přízemní střela bez přípravy míjí hostující bránu.
     
    45:34
    Tomáš Káňa zachytil vyhození hodonínských hráčů ještě v jejich obranné třetině a namazal puk na hůl Jiřímu Zdeňkovi, který stál úplně sám před Ondřejem Halodou. Zdeněk ale nedokázal procedit puk za hodonínského brankáře a trefil jej do ramene.
     
    Hra je na chvíli pro úpravu ledové plochy přerušena. Diváci nesouhlasili s výroky rozhodčího, z hlediště přiletěla na led skleněná láhev, která se po dopadu roztříštila a zaneprádznila místní ledaře.
     
    46:00
    Na trestnou je poslán Jakub Peslar (HOD) s desetiminutovým osobním trestem Peslar vystřelil na porubskou bránu po odpískání postavení mimo hru. Drtiči ještě protestují, protože za ním okamžitě přijel jeden z Ostravanů, aby si s ním vyřídil účty, to se ale obejde bez vyloučení. Peslar ještě po cestě na trestnou lavici prostestoval a sudí Maršálek mu udělil navíc další desetiminutový trest.
     
    46:31
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba přesilovou hru okamžitě využívá! Marek Kaluža se přihnal do pásma po pravé straně a předložil puk na opačnou stranu hřiště JOSEFU FOJTÍKOVI, který nedal Halodovi žádnou šanci. Asistence: Marek Kaluža, Marek Haas.
     
    46:31
    Josef Fojtík (POR) ve své gólové oslavě směřoval jistý vzkaz hodonínským fanouškům a za ten je odměněn desetiminutovým osobním trestem za nesportovní chování.
     
    47:35
    Drtiči se snaží vstřelit kontaktní branku. Hynek Kůdela si připsal několik dalších zákroků. Dnes působí velice jistým dojmem a snižuje hodonínským střelcům sebevědomí.
     
    48:10
    David Ballner se ocitl s pukem na holi v prostoru mezi kruhy a měl dostatek času zamířit. Rozhodl se pro střelu na vyrážečku, nedokázal však Halodu překvapit a hodonínský brankář vyrazil puk do ochranné sítě.
     
    48:56
    Hryciow neváhal a poté, co k němu doputoval puk se opřel do střely. Trefil brusle Vrány, který vyvezl puk až před Kůdelu a vynutil si vhazování v útočné třetině.
     
    49:11
    Utkání se čím dál tím víc přiostřuje a napětí stupňuje. Přímo před zraky rozhodčího došlo k tvrdému zákroku na hranici pravidel, po kterém zůstal jeden z hodonínských hráčů ležet na zemi. Vylučovat se však nebude.
     
    49:20
    Kůdela vystartoval proti puku do levého kruhu. Na témže místě proběhne další vhazování.
     
    49:37
    A mohlo to být už o tři góly! Luka vystartoval z vlastní třetiny nikým nestíhaný a dostal přihrávku. Tváří v tvář Halodovi zvolil střelu pod lapačku, hodonínský brankář dokázal zareagovat a vykopnul proti puku levý beton!
     
    50:45
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Hryciow – 2 min., podražení).
     
    51:19
    Peš si nabruslil z pravého kruhu do předbrankového prostoru, a zkusil propasírovat kotouč mezi rukou a tělem Hynka Kůdely. Ten byl v tomto souboji úspěšnější a vyráží pokus hodonínského kapitána.
     
    52:35
    Vaněk zavezl puk do pásma a po ose hřiště se dostal puk na Marka Halodu, který měl před sebou dostatek prostoru a směřoval tudy střelu, nakonec puk trefil chrániče jednoho z bránících hráčů.
     
    53:12
    Před hostující bránou zůstal ležet jeden z Ostravanů. I tohle nechává rozhodčí bez povšimnutí.
     
    53:44
    Další tvrdý zákrok, opět před Kůdelovou svatyní. Vylučovat se opět nebude. Kůdela pouze schoval puk ve výstroji a následuje vhazování po jeho pravici.
     
    54:14
    Jaroš z úhlu nastřelil Halodovy betony, nikdo z hostů si ale nesjel pro odražený kotouč.
     
    54:39
    Kůdela předvedl dobrý zákrok betonem proti další střele Hodonína.
     
    54:55
    Kužílek dostal nabito na modrou čáru a pálil z první, jeho projektil ale postrádal přesnost a hodonínský obránce trefuje pouze zadní hrazení.
     
    55:05
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ovšem z protiútoku skórují Ostravané! David Ballner posunul puk přes obránce na DAVIDA ZACHARA a ten poslal puk z první do hodonínské klece dřív, než se stihl Haloda přemístit. Asistence: David Ballner.
     
    55:57
    Poruba má dostatečný náskok a nemusí se hnát do útoku. Naopak Drtiči ještě intenzivněji napadají rozehrávku soupeře, Ostravané se nyní dopustili zakázaného uvolnení.
     
    56:31
    Lukáš Finsterle se vyhnul soupeři, udělal kličku kolem dalšího a v přešíslení 2 na 1 se rozhodl udělat ještě jednu, konečnou kličku. Halodu sice položil na led, nedokázal ale přehodit puk přes jeho beton.
     
    57:38
    Kužílek nahodil puk na zadní mantinel a tam se okamžitě sjeli hodonínští hráči. Puk se opět dostal k Jakubu Kužílkovi, který vystřelil od modré, s tímto pokusem ale neměl Kůdela žádné potíže.
     
    58:34
    Vhazování v neutrální třetině blíže hostující brány vyhráli Drtiči a započali další útok, Jan Dresler však předvedl své dovednosti a obral soupeře o hrací předmět.
     
    59:00
    Samuel Ollender si obešel hráče a směřoval přihrávku na opačnou stranu útočného pásma, tam ale nikdo v bílém dresu nestál.
     
    59:14
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Peš – 2 min., faul kolenem).
     
    59:49
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ostravané dlouze kombinovali a neměli se ke střele. Když už ale přišla, tak stála za to! Od modré čáry se puk z hole Michala Hryciowa dostal mezi kruhy na Tadeáše Jaroše, který stál zády k bráně a žabičkou našel na vrcholu pravého kruhu SAMUELA OLLENDERA, který se přesnou střelou mezi betony prosazuje v dnešním utkání podruhé! Asistence: Tadeáš Jaroš, Michal Hryciow.
     
    Konec zápasu.
     
    Ve třetí třetině padlo nejvíce branek, konrétně čtyři. Tři z nich skončily v Hodonínské síti, Kůdela lovil puk ze své svatyně už jen jednou. V úvodní minutě třetí peridy snížil na rozdíl jediného gólu Pavel Mojžíš, to už bylo ale z pohledu Hodonína vše. Za hosty se prosadil v 47. minutě Josef Fojtík, o devět minut později David Zachar a 11 vteřin před koncem skóroval ještě Samuel Ollender.
     
    Poruba tedy bere všechny tři body a odskakuje Hodonínu na čele tabulky. Ode mě je to dnes vše. Přeji hezký zbytek víkendu a těším se na další onlajny. Na Počtenou! (19:37:51)

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 28. Kadlec (Romančík, Peslar), 41. Mojžíš (Sedlák, Peš) – 2. Ollender (Finsterle), 25. Hryciow (Finsterle, Ollender), 36. Haas (Kaluža, Fojtík), 47. Fojtík (Kaluža, Haas), 56. Zachar (Ballner), 60. Ollender (Jaroš, Hryciow)


    SHK Drtiči Hodonín: Haloda O. (Štěpanovský) – Sedlák, Mojžíš (A), Peslar, Miklík, Kužílek, Haloda M., Kobylík, Žabčík – Jurča, Peš (C), Sadjl (A) – Matula, Vaněk, Vrána – Kadlec, Kuba, Romančík – Hložánek, Černohous, Charvát

    Trenér: Stanislav Beťko

    HC RT TORAX Poruba 2011: Kůdela (Kubáň) – Dresler (A), Popela, Janota, Kaluža, Hryciow, Puškár, Adam, Slavík – Haas, Zachar (C), Fojtík (A) – Káňa, Zdeněk, Luka – Ballner, Finsterle, Jaroš – Ollender, Sztefek, Schwarz

    Trenér: Aleš Flašar

    Rozhodčí: Maršálek – Maloušek, Maťašovský
    ocianews.com