Tianjin Teda – Henan Jianye 1:0 (kon.)
konec
Tianjin Teda FC
1:0 (1:0)
Henan Jianye FC
Sobota 04.11.2017, 08:00 • Tianjin Olympic Sports Center Stadium • Čínská Super League • 30. kolo
     
    Ode mne je to pro tento zápas vše, děkuji vám za pozornost a přeji krásný začátek víkendu. Někdy příště, například u čínské Superligy, na počtenou. (09:56:10)
     
    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 5:0. Střely mimo: 9:1. Rohy: 9:0. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:18.
     
    Utkání je minulostí a domácí si v posledním utkání této sezóny připisují, nakonec celkem vydřenou výhru 1:0! Tým okolo Bořka Dočkala nám dnes opravdu moc nepředvedl, i když jejich hra se v druhé půli značně zlepšila. To ale nemění nic na faktu, že celý zápas rozhodla jediná vstřelená branka ze 34. minuty z kopačky domácího Diagneho! Mimo to jsme mohli vidět celkem 5 žlutých karet, které ale nemusí hráče mrzet.

    Dnes domácí celek tedy předběhl svého soupeře v tabulce, dostal se na 13. pozici s jednobodovým náskokem na Henan. Ten jej ale už nedožene, tímto utkáním totiž byla zakončena sezóna 2017!

    Bořek Dočkal se bohužel do utkání nepodíval, dokonce nebyl přítomen ani na lavičce, tudíž pro něj sezóna v čínské Superlize skončila už dříve.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Střídání v týmu Tianjin Teda FC: ze hřiště odchází Zhong Jinbao, přichází Wei Long.
     
    90+2
    O další střelu ze střední vzdálenosti se pokoušel domácí Jingjie Zhao, nedokázal ale trefit nic jiného, než náruč soupeřova brankáře.
     
    90+1
    Střídání v týmu Henan Jianye FC: ze hřiště odchází Jinghang Hu, přichází Heng Liu.
     
    90+1
    A nad rámec řádné základní hrací doby, se nastavují celé 3 minuty!
     
    90
    Rozbíhá se nám poslední minuta řádné hrací doby, uvidíme ale, kolik bude sudí nastavovat. U míče jsou na soupeřově polovině hráči domácího Tianjinu.
     
    89
    Právě střídající hráč se nyní pokusil o střelu za hranicí vápna, rána z jeho kopačky se ale nedostala do cílového prostoru, načež bude odkopem od brány pokračovat brankář hostí.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Fei Wang (Henan Jianye FC).
     
    88
    Střídání v týmu Tianjin Teda FC: ze hřiště odchází Zhao Jingjie, přichází Frank Acheampong.
     
    87
    Po přihrávce za obranu soupeře, se do šance dostal hostující Zhuoyi Feng, jeho neproměněná akce ale poté byla zastavena pomezním sudím, který správně zamával ofsajd.
     
    86
    Hostující Zhao Ke byl nepříjemně atakován na choulostivé místa, na trávníku byli na chvíli i lékaři, vypadá to ale, že bude schopen pokračovat ve hře.
     
    85
    Hosté se snaží založit útočné akce dlouhými nákopy směrem k vápnu soupeře, vysocí obránci domácího celku jim ale tuto snahu hatí.
     
    84
    Další centr od rohového praporku lapil do rukavic hostující brankář Yan Wu, který takhle vyřešil, především v první půli, už několik standardních situací soupeře.
     
    82
    Žlutým kartónkem je také „odměněn“ domácí hráč Honglue Zhao, který váhal s rozehrávkou autového vhazování, což přišlo sudímu jako zdržování hry.
     
    81
    Při útočné akci to nyní s efektivitou ale přehnal domácí Muzepper Mirahmetjan a poté, co téměř odepsal jednoho ze soupeřů, dostává po zásluze žlutou kartu.
     
    80
    Ani domácí ale nejsou v útočné fázi nyní tak efektivní, jako tomu bylo v prvních pětačtyřiceti minutách.

    Daniel Bertók

    Branky: 35. Diagne (Hui)

    Karty:   42. Acheampong (TIT), 75. Mikel (TIT), 81. Mirahmetjan (TIT), 82. Zhao (TIT) – 88. Wang (HNN)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 5:0. Střely mimo: 9:1. Rohy: 9:0. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:18.
    Tianjin Teda FC: Jia Du – Yuenfeng Bai, Tianyi Qiu, Cao Yang (K), HongLue Zhao – Liyu Yang, John Obi Mikel, Mirahmetjan Muzepper, Huli Jiakang – Acheampong, Diagne.
    Náhradníci: Qipeng Yang (B), Ximing Pan, Zhao Yingjie, Qiuming Wang, Yi Guo, Jiarun Gao, Yuanyi Li.

    Henan Jianye FC: Yan Wu – Yao Lu, CHeng Long, Cao Gu (K) – Wang Fei, Chang Feng, Feng Zhuoyi, Zhao Ke – Chen Hao, Shong Jinbao – Jinghang Hu.
    Náhradníci: Gouming Wang (B), Liu Heng, Wei Long, Zhang Ziru, Heng Luo, Du Changjie, Zijie Chen.

    Rozhodčí: Nich Ma (Čína)
    thejrc.org