Levante – Girona 1:2 (kon.) | Celta Vigo – Ath. Bilbao 3:1 (kon.) | Real Sociedad – Eibar 3:1 (kon.)
Villarreal – Malaga 2:0 (kon.) | Real Madrid – Las Palmas 3:0 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
3:1 (2:0)
SD Eibar
Neděle 05.11.2017, 18:30Španělská LaLiga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (20:22:51)
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 4:2. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 5:4. Fauly: 10:17.
     
    Je konec! Real Sociedad zvládl domácí utkání s Eibarem a vítězí 3:1! Domácí celek se do vedení dostal už v úvodu utkání, jelikož ve 13. minutě otevřel skóre Willian José . Ve 28. minutě navíc dostal přihrávku před odkrytou branku Adnan Januzaj a bylo to 2:0! Hostující Eibar byl v první půli prakticky bezzubý a vůbec se mu nevydařil ani vstup do druhé půle. Mikel Oyarzabal si totiž naběhl na přihrávku za obranu a s přehledem zvýšil na 3:0. Poté už domácí polevili a Eibar se v 73. minutě zásluhou Joana Jordána dočkal snížení. Domácí si však vedení pohlídali a zaslouženě berou tři body.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty.
     
    90
    Další akci Eibaru zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího! Své postavení si nepohlídal Sergi Enrich, který se zjevil v ofsajdu.
     
    89
    Domácí celek navíc mohl přidat čtvrtou branku! Sergio Canales se středem hřiště prodral až na hranici pokutového území, odkud napřáhl ke střele pravačkou, jenže minul branku!
     
    88
    Domácí fotbalisté kombinují s míčem v zadních řadách a snaží se našetřit cenné vteřinky k dobru. Nikdo v tmavém dresu rozehrávku Sociedadu neatakuje.
     
    87
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Mikel Oyarzabal, přichází Sergio Canales.
     
    86
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Joan Jordán, přichází David Juncà.
     
    85
    Eibar se usadil na polovině domácího celku a snaží se procedit míč do pokutového území. Ander Capa ještě udržel míč na kopačkách hostů, jenže Eibar musí začít od půlící čáry.
     
    83
    Bébé centroval z pravé strany na malé vápno, kam dobíhal Sergi Enrich, jenže brankář Rulli vystartoval ven z branky a schoval balón do náruče.
     
    82
    Asier Illarramendi se ujal rozehrávky následného přímého kopu, jenže pozorná obrana Eibaru míč odhlavičkovala do bezpečí. Domácím to však stačí.
     
    81
    Střídající Sarriegui se na vlastní polovině dopustil nedovoleného zákroku, za který vyfasoval žlutou kartu.
     
    80
    Álvaro Odriozola Arzallus vhazoval v blízkosti pokutového území Eibaru. Domácí fotbalista poslal dlouhý aut až do pokutového území, ale domácí se nedostali ke střele.
     
    79
    Takaši Inuj dostihl přihrávku k levé postranní čáře. Japonský fotbalista se bleskově otočil a dokonce odcentroval, jenže brankář Rulli si znovu došel pro míč.
     
    78
    Eibar se znovu tlačil do útoku. Bébé centroval z pravé strany pokutového území, ale jeho pobídku schoval do rukavic připravený brankář Gerónimo Rulli.
     
    77
    Takaši Inuj fauloval u postranní čáry přímo před očima hlavního rozhodčího. Japonský fotbalista se soupeři ihned omluvil a vyhnul se karetnímu trestu.
     
    76
    Carlos Vela tentokrát potáhl míč vpřed po pravé straně hrací plochy, kde míč předal Prietovi, jehož centr do pokutového území srazila obrana k rohovému praporku.
     
    75
    Domácí fotbalisté se přeci jen odhodlali k útočnému výpadu na polovinu Eibaru. Střídající Carlos Vela se otočil kolem obránce, jenže neustál souboj na pravé straně.
     
    74
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Adnan Januzaj, přichází Carlos Vela.
    73. Joan JORDÁN - 3:1
     
    73
    Eibar právě vstřelil branku!
    A hosté se přeci jen dočkali gólu! Vysokou přihrávku do pokutového si zpracoval JOAN JORDÁN, který dostal moře prostoru a dělovkou překonal bezmocného brankáře!
     
    72
    Diego Llorente odkopl míč daleko od pokutového území. Domácí hráči se už nikam neženou a spíše vyčkávají na hru Eibaru.
     
    71
    Anaitz Álvaro Odriozola Arzallus napadal rozehrávku hostujícího celku na polovině hrací plochy, jenže Sergi Enrich se vrátil pomoci defenzívě a získal míč.
     
    70
    Na opačné straně sprintoval Sergi Enrich za dlouhou přihrávkou do pokutového území, jenže z ostrého úhlu se přes obránce neprotlačil ke střele.
     
    69
    Exekuce následného přímého kopu se ujal Asier Illarramendi, jehož centr těsně před brankou tečoval Kévin Rodrigues, ale hostující brankář byl připraven.
     
    68
    Další žlutá karta na straně Eibaru! Anaitz Arbilla ostrým skluzem zastavil unikajícího Prieta a byl zaslouženě odměněn.
     
    67
    Zadáci Eibaru nyní vybojovali míč na své kopačky a snaží se najít skulinku v defenzívě hostujícího celku. Nikdo v tmavém dresu však nehýří pohybem.
     
    66
    Domácí zahrávali přímý kop z hranice pokutového území. Jeho exekuce se ujal právě Adnan Januzaj, nicméně autor druhé branky dnešního duelu minul branku.
     
    65
    Adnan Januzaj obdržel přihrávku do volného prostoru na pravé straně hřiště. Domácí křídelník chtěl centrovat, ale José Ángel mu podkopl nohu.
     
    64
    Sergi Enrich napadal statickou rozehrávku domácího celku, jenže Diego Llorente si jeho náběhu včas všiml a okamžitě přenesl hru na pravou stranu hřiště.
     
    63
    Tempo hry v posledních minutách poněkud opadlo. Domácí fotbalisté kombinují s míčem na polovině hřiště a soupeři jej takřka nepůjčují.
     
    62
    Adnan Januzaj znovu rozkmital své rychlé nohy a spěchal za přihrávkou na pravou stranu hřiště. Domácí záložník se však ocitl za hranicí ofsajdu.
     
    61
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Kike García, přichází Imanol Sarriegui.
     
    60
    Iñigo Martínez vymyslel nádherný oblouček za obranu Eibaru, jenže rozběhnutý Xabi Prieto na jeho přihrávku nedosáhl a nemohl zakončit.
     
    59
    Adnan Januzaj napadal rozehrávku hostujícího celku na polovině hřiště. Domácí rychlík si v souboji s Bébém vypomohl nedovoleným zákrokem.
     
    58
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází David Lombán, přichází Bébé.
     
    57
    Sociedad však rychle vybojoval míč zpátky na své kopačky a domácí fotbalisté nyní kombinují na polovině hrací plochy.
     
    56
    Januzaj postupoval s míčem po pravé straně hrací plochy, jenže jeden z obránců mu zatarasil cestu do pokutového území. Eibar si na malou chvíli může oddechnout.
     
    55
    Adnan Januzaj si při zpracování vysoké přihrávky na pravém křídle pomohl rukou, což neuniklo zraku hlavního arbitra. Rozhodčí přerušuje hru. Eibar bude rozehrávat.
     
    54
    Do rozehrávky Sociedadu se nyní zapojil také brankář Gerónimo Rulli. Gólman domácího celku poslal prudkou přihrávku na levou stranu, kde nebyl nikdo v modrém.
     
    53
    Dnešní utkání sleduje 20 387 diváků!
     
    52
    Domácí nadále kombinují na polovině Eibaru. Na přihrávku za obranu hostů si naběhl aktivní Álvaro Odriozola Arzallus, který však nestačil odcentrovat.
     
    51
    Do velké šance se nyní dostal také Eibar! Sergi Enrich se na malém vápně dostal k hlavičce z malého vápna a pořádně protáhl domácího brankáře, jež míč vyškrábl na roh!
     
    50
    Willian José si naběhl na dlouhou přihrávku do pokutového území, ale podle asistenta rozhodčího měl výhodu. Rozhodčí signalizuje ofsajd!
     
    49
    Real Sociedad nadále hraje s míčem na kopačkách a hostům jej vůbec nepůjčuje. Domácí fotbalisté hrají ve velké pohodě a dnešní duel si užívají.
    47. Mikel OYARZABAL - 3:0
     
    47
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Real Sociedad prožívá parádní vstup do druhého poločasu a hned po přestávce přidává svou třetí branku! MIKEL OYARZABAL si na hranici ofsajdu naběhl na krásnou přihrávku mezi obránce a levačkou obstřelil hostujícího brankáře!
     
    46
    Real Sociedad obstaral výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Domácí celek se ihned usadil v blízkosti pokutového území, ale nikdo v modrém zatím nezkusil štěstí.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! Domácí Real Sociedad v úvodní pětačtyřicetiminutovce zcela opanoval dění na hrací ploše. Domácí fotbalisté se ve 13. minutě zásluhou Williana Josého ujali vedení! Poté se osmělil také Eibar, jenže hosté ve 28. minutě nedokázali ubránit rychlou akci Sociedadu a Adnan Januzaj navýšil vedení domácího celku na rozdíl dvou branek! Poté už domácí kontrolovali vývoj utkání a do kabin si odnášejí náskok 2:0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Sergi Enrich si při průniku do pokutového území pomohl zatažením soupeře za dres a dopustil se zbytečného faulu. Domácí budou rozehrávat.
     
    44
    Álvaro Odriozola Arzallus si na hranici pokutového území narazil míč s Prietem, jenže akce domácích nemohla kvůli ofsajdu pokračovat. Eibar ještě může zaútočit.
     
    43
    Domácí fotbalisté chtěli přenést hru na levou stranu hřiště, jenže aktivní Cristian Rivera vystoupil proti pomalé přihrávce a odkopl balón do zámezí.
     
    42
    Joan Jordán měl moře času a prostoru na pravé straně hrací plochy. Krajní záložník hostujícího celku pohotově odcentroval, jenže míč se mu svezl po vnějším nártu a končí v zámezí.
     
    41
    Do rozehrávky Sociedadu se nyní zapojil také brankář Gerónimo Rulli. Domácí gólman nakopl balón na polovinu soupeře, jenže míč propadl k obráncům.
     
    40
    Další akci Sociedadu zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího! Mikel Oyarzabal si nabíhal na prudkou přihrávku, ale zůstal za posledním obráncem.
     
    39
    Xabi Prieto hledal prudkou přihrávkou rozběhnutého Williana Josého. Domácí útočník se tlačil mezi obránce, ale Alejandro Gálvez jej důrazně zastavil.
     
    38
    Eibar zahrával další rohový kop. Centrovaný míč se snesl na vzdálenější tyč, kde na něj čekal Cristian Rivera, jenže obránce Diego Llorente balón na poslední chvíli přizvedl.
     
    37
    Anaitz Arbilla poslal přetažený centr na zadní tyč, odkud Sergi Enrich vracel balón na malé vápno, jenže Cristian Rivera neustál souboj s obráncem.
     
    36
    Domácí pokračují v kombinaci na vlastní polovině hřiště a nepouštějí soupeře k míči. Na dlouhou přihrávku si nabíhal Adnan Januzaj, ale stopeři Eibaru jej tentokrát uhlídali.
     
    35
    Eibar zahrával přímý kop. Vysoký centr přiletěl na zadní tyč, kde se do zakončení tlačil David Lombán, ale před stoperem Eibaru zasáhl Iñigo Martínez.
     
    34
    Sergi Enrich naštvaně kroutí hlavou. Hostující útočník se dožadoval odpískání nedovoleného zákroku po souboji na polovině hřiště, ale rozhodčí byl opačného názoru.
     
    33
    Eibar se po delší době usadil na polovině domácího celku a hosté se snaží prodrat do pokutového území. Nikdo v tmavém dresu si ale nezpracoval přihrávku.
     
    32
    Exekuce rohového kopu se ale domácímu celku moc nepovedla. Prudký centr se stáčel přímo do branky Eibaru, nicméně pozorný brankář Marko Dmitrović balón vyboxoval.
     
    31
    A další zajímavá akce domácího celku. David Zurutuza si po přímém kopu naběhl na přihrávku do pokutového území, jenže jeho centr srazila obrana na roh.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina zápasu a domácí Real Sociedad zatím suverénně dominuje dění na hrací ploše. Domácí fotbalisté si vypracovali náskok a mohou hrát s klidem.
    28. Adnan JANUZAJ - 2:0
     
    28
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Domácí přeci jen přidávají druhou branku! Na přihrávku za obranu si naběhl Xabi Prieto, který krásnou přihrávkou vybídl ke skórování ADNANA JANUZAJE, jež se štěstím procedil balón do branky!
     
    27
    Mikel Oyarzabal se nádhernou kličkou na levé straně zbavil svého strážce, navedl si míč na hranici pokutového území a odcentroval. Nikdo z domácích na jeho pobídku nedosáhl.
     
    26
    Álvaro Odriozola Arzallus operoval s míčem na hranici pokutového území, jenže při jedné z kliček jej zradil balanc a domácí fotbalista se poroučel k zemi.
     
    25
    Eibar už opět kombinuje na polovině domácího celku. Zejména Sergi Enrich je hodně aktivní a často si říká o přihrávku do běhu. Obrana Sociedadu zatím působí kompaktně.
     
    24
    David Lombán je prvním potrestaným fotbalistou dnešního utkání! Hostující stoper vidí žlutou kartu za ostrý skluz!
    23. Januzajova možnost
     
    23
    Adnan Januzaj nyní zahodil stoprocentní možnost! Domácí křídelník si naběhl na krásnou přihrávku, obešel brankáře, jenže levačkou rozvlnil jen boční síť!
     
    22
    Tentokrát přiklepl Sergi Enrich hlavou míč na hranici pokutového území, odkud zakončoval Cristian Rivera, jehož rána z voleje prosvištěla vysoko nad břevnem.
     
    21
    Po dalším rohovém kopu se Eibar na malou chvíli usadil v blízkosti pokutového území. Enrich chtěl centrovat z pravé strany, ale získal jen další roh.
     
    20
    Eibar zahrával rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde se zády k brance snažil zakončovat Sergi Enrich, ale obránce míč srazil na další roh.
     
    19
    Sergi Enrich napadal domácího stopera Llorenteho. Střední obránce Sociedadu se však dotírajícím soupeřem nenechal rozhodit a pomohl si malou domů.
     
    18
    Willian José se znovu hnal na branku hostujícího celku, ale tentokrát jej zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd!
     
    17
    Sergi Enrich se v pokutovém území natahoval po vysokém centru z pravé strany, nicméně domácí stoper Diego Llorente mu zatarasil cestu a Gerónimo Rulli si došel pro míč.
     
    16
    Domácí hrají opravdu skvěle. Sociedad kombinuje na polovině Eibaru a hosté se ne a ne dostat k míči na nějaký delší časový úsek.
     
    15
    Eibar se ihned tlačil do útoku s pokusem o bleskovou odpověď. Kike García sprintoval za přihrávkou na levou stranu, jenže i tato pobídka byla příliš prudká.
    13. Willian JOSÉ - 1:0
     
    13
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Real Sociedad se hned v úvodu utkání dostává do vedení! Na centrovaný míč z pravé strany si naskočil WILLIAN JOSÉ a krásnou hlavičkou umístil míč mimo dosah hostujícího brankáře!
     
    12
    Adnan Januzaj se uvolnil v blízkosti rohového praporku, přehodil si míč na levačku a odcentroval na malé vápno. Hostující brankář Dmitrovič si s přehledem došel pro padající balón.
     
    11
    Willian José posunul míč před pokutové území, kam si naběhl Mikel Oyarzabal, nicméně domácí fotbalista si míč ukopl daleko od nohy a už nedokázal zakončit.
     
    10
    Hosté vlétli do utkání velmi aktivně. Další útok Eibaru táhl po pravé straně Joan Jordán, ale po jeho přihrávce si Cristian Rivera pomohl útočným faulem.
     
    9
    Takaši Inuj sprintoval za další dlouhou přihrávkou na polovinu domácího celku. Tentokrát se dostal před Rodriguese, ale balón mu pláchl do zámezí.
     
    8
    José Ángel dohnal prudkou přihrávku na levou stranu a krásnou patičkou vybídl ke střele Takešiho Inuje. Japonský fotbalista z ostrého úhlu trefil náruč domácího brankáře.
     
    7
    Real Sociedad zahrával první rohový kop dnešního utkání. Vysoký centr přiletěl na značku pokutového kopu, kde nebyl nikdo z domácích fotbalistů.
     
    6
    Xabi Prieto plíchl obráncům po pravém křídle a z hranice pokutového území odcentroval do šestnáctky. Nikdo v modrém dresu na jeho krásný centr nedosáhl.
     
    5
    Eibar se poprvé v utkání dostal do zakončení! Sergi Enrich se z hranice pokutového území opřel do skákavého míče, jenže jeho ránu brankář Gerónimo Rulli vyrazil.
     
    4
    Adnan Januzaj poslal nadýchaný centr na hranici pokutového území, kam si nabíhal Willian José. Před domácím útočníkem zasáhl Lombán.
     
    3
    Poprvé v utkání se do útoku vydal také Eibar. Enrich napadal rozehrávku Sociedadu, ale Iñigo Martínez prokázal v hlavičkovém souboji přehledem a důraz.
     
    2
    Za prudkou přihrávkou po pravé straně sprintoval aktivní Januzaj. Domácí křídelník se sice natlačil před José Ángela, ale už nedohnal míč na hrací ploše.
     
    1
    Hosté obstarali výkop do dnešního utkání. Eibar se ihned vydal do útoku, jenže domácí Asier Illarramendi vrátil míč na polovinu hostujícího celku.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Domácí Sociedad bude hrát v modrém, zatímco Eibar přijel v červenomodrých dresech.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Odriozola Arzallus, D. Llorente, I. Martínez, Rodrigues – Prieto, Illarramendi, Zurutuza – Oyarzabal, José, Januzaj.
    Náhradníci: Ramírez – Juanmi, Zubeldia, Vela, Canales, A. Elustondo, de la Bella.

    SD Eibar: Dmitrović – Capa, Gálvez, Lombán, Arbilla, Ángel – Jordán, Rivera, Inuj – Enrich, Kike García.
    Náhradníci: Riesgo – Peña, Bébé, Charles, Juncà, Alejo, Sarriegi.

    Rozhodčí: Trujilo – Álvarez, Escuela.
     
    Real Sociedad San Sebastian

    Dnešní domácí celek zatím vybojoval čtrnáct bodů. Sociedadu tak patří devátá pozice, ale v případě vítězství se může posunout na šestou pozici. V minulém kole však Sociedad prohrál 2:1 na půdě Getafe. Ve čtvrtek si ale vylepšil náladu před dnešním duelem. V rámci Evropské ligy porazil 3:0 Vardar Skopje.
     
    SD Eibar

    Eibar v letošním ročníku zůstává za očekáváním. Komety minulé sezóny dosud vybojovala jen osm bodů a patří jí sedmnáctá pozice. Venku navíc v letošní sezóně vybojoval jen tři body za vítězství na půdě Málagy. Naposledy pak dokázal zvítězit v polovině září. Od té doby se Eibaru rozrostla marodka. Mimo hru jsou například León nebo Rico. V minulém kole Eibar remizoval 2:2 s Levante.
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Primera Divison mezi Realem Sociedad San Sebastian a Eibarem. Výkop je stanoven na 18:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 13. José (Odriozola Arzallus), 28. Januzaj, 47. Oyarzabal (Illarramendi) – 73. Jordán (Ángel)

    Karty:   24. Lombán (EIB), 68. Arbilla (EIB), 81. Sarriegui (EIB)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 4:2. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 5:4. Fauly: 10:17.
    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Odriozola Arzallus, D. Llorente, I. Martínez, Rodrigues – Prieto, Illarramendi, Zurutuza – Oyarzabal (87. Canales), José, Januzaj (74. Vela).
    Náhradníci: Ramírez – Juanmi, Zubeldia, Vela, Canales, A. Elustondo, de la Bella.

    SD Eibar: Dmitrović – Capa, Gálvez, Lombán (58. Bébé), Arbilla, Ángel – Jordán (86. Juncà), Rivera, Inuj – Enrich, Kike García (61. Sarriegui).
    Náhradníci: Riesgo – Peña, Bébé, Charles, Juncà, Alejo, Sarriegui.

    Rozhodčí: Trujilo – Álvarez, Escuela

    Diváci: 20 387
    thejrc.org