Nice – Dijon 1:0 (kon.) | Marseille – Caen 5:0 (kon.) | Méty – Lille 0:3 (kon.)
Saint-Étienne – Lyon 0:5 (kon.)
konec
Olympique Marseille
5:0 (1:0)
SM Caen
Neděle 05.11.2017, 17:00 • Stade Vélodrome, Marseille • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    81
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Upřímně řečeno je mi hostujícího gólmana líto, neboť jeho spoluhráči jej nechávají zcela bezmocného. Vercoutre nejprve vytasil další výtečný zákrok, když vyrazil nebezpečnou ránu z bezprostřední blízkosti, k dorážce se ale bez jakéhokoliv odporu dostal FLORIAN THAUVIN a lehce poslal míč do odkryté části brány.
     
    76
    Marseille právě vstřelilo branku!
    V pokutovém území Caen zůstal ležet domácí kapitán, který inkasoval úder míčem do nejcitlivějšího mužského místa, hra ale pokračoval a přišel centr před bránu, který ke gólové tečce využil KONSTANTINOS MITROGLU, jenž hlavou zamířil k pravé tyči hostující brány.
     
    52
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Domácí rozehráli roh, ten se podařilo soupeři odvrátit, poté však jeden z hráčů míč neodkopl, toho se ujal MORGAN SANSON a rychlou střelou k bližší tyči trochu překvapil hostujícího gólmana, který tentokrát zasáhl pozdě.
     
    47
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Domácí se dostali ve třech do pokutového území, proti stál jediný bránící protihráč, míč se nakonec po několika odrazech dostal na pravou stranu k FLORIANU THAUVINOVI, který zamířil za bezmocného Vercoutreho.
     
    43
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen se domácí dočkali a dvě minuty před koncem první části jdou do vedení. První střelecký pokus soupeře hostující obrana ještě zneškodnila, k odraženému míči ale doběhl LUIZ GUSTAVO a zamířil ke vzdálenější tyči do protipohybu brankáře, který tady nemohl moc dělat.

    Petr Frömel

    Branky: 43. Gustavo, 47. Thauvin, 52. M. Sanson, 76. Mitroglu (Thauvin), 81. Thauvin


    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 10:5. Rohy: 13:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 5:6.
    Olympique Marseille: Mandanda – Sakaj, Rami (86. M. Dória), Abdennour, Amavi – Anguissa, Gustavo – Thauvin (82. Maxime López), M. Sanson (73. Germain), Ocampos – Mitroglu.
    Náhradníci: Pelé – M. Dória, Kamara, B. Sarr, Maxime López, N'Jie, Germain.

    SM Caen: Vercoutre – Guilbert, Da Silva (77. Genevois), Sankoh, Mbengue – Diomandé, Féret – Deminguet (65. Delaplace), Repas (65. Kouakou), Santini – Rodelin.
    Náhradníci: Samba – Armougom, Genevois, Delaplace, Avounou, Kouakou, Bazile.

    Rozhodčí: N. Rainville – L. Stien, H. Ocak
    bahis siteleri