St. Louis – Toronto 6:4 (kon.) | Boston – Washington 2:3 (kon.) | Tampa – Columbus 5:4 (1:0 po s.n.)
Philadelphia – Colorado 4:5 (1:2 po s.n.) | Florida – NY Rangers 4:5 (po pr.) | Winnipeg – Montreal 4:5 (po pr.)
Minnesota – Chicago 0:2 (kon.) | Dallas – Buffalo 5:1 (kon.) | Arizona – Carolina 2:1 (2:1 po s.n.)
Vancouver – Pittsburgh 4:2 (kon.) | Los Angeles – Nashville 3:4 (po pr.) | San Jose – Anaheim 2:1 (2:1 po s.n.)
Edmonton – Detroit 0:4 (kon.)
po prodl.
Los Angeles Kings
3:4 (0:2, 0:1, 3:0 - 0:1)
Nashville Predators
Neděle 05.11.2017, 03:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:40 Viktor ARVIDSSON - 3:4
     
    64:40
    Nashville právě vstřelil branku!
    Anžemu Kopitarovi na vrcholu pravého kruhu nevyšla stahovačka a za následek to mělo smrtící protiútok. Calle Järnkrok krásnou diagonální přihrávkou z vlastního pásma poslal do samostatného úniku VIKTORA ARVIDSSONA, který před bránou rychle zamíchal s pukem a střelou zápěstím zamířil k pravé tyči! Predators vítězí v LA těsně 4:3! Asistence: Calle Järnkrok.
    52:16 Alec MARTINEZ - 3:3
     
    52:16
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    ALEC MARTINEZ před pravým kruhem pro vhazování napřáhl po přihrávce Drewa Doughtyho od modré čáry bez přípravy ke tvrdé ráně s příklepem, která nad levým betonem Juuseho Sarose zamířila k přední pravé tyči! Kings využili přesilovou hru a vyrovnali na 3:3! Asistence: Drew Doughty a Anže Kopitar.
    45:20 Christian FOLIN - 2:3
     
    45:20
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    CHRISTIAN FOLIN po vyhraném vhazování ve středním pásmu od střídaček zamířil zápěstím do prázdné brány! Juuse Saros byl úplně z brány a na poslední chvíli se snažil bizarnímu gólu zabránil vpádu holí, puk ale pouze usměrnil pod horní tyč! Neskutečná chyba brankáře Nashvillu. Asistence: Derek Forbort a Tanner Pearson.
    40:16 Alex IAFALLO - 1:3
     
    40:16
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Anže Kopitar to udělal na vrcholu mezikruží fantasticky, když do poslední chvíle naznačoval střelu a poté poslal puk k pravé tyči, kde ALEX IAFALLO po jeho přihrávce zamířil z úhlu do prázdné brány! Alex Iafallo vstřelil první gól v NHL! Asistence: Anže Kopitar a Tyler Toffoli.
    24:47 Craig SMITH - 0:3
     
    24:47
    Nashville právě vstřelil branku!
    Filip Forsberg na levém křídle zavezl puk do pásma a poté si sjížděl do středu, ještě než tak ale učinil, krátkou kolmou přihrávkou našel CRAIGA SMITHA, který si puk zpracoval a parádní střelou zápěstím mezi levým betonem a lapačkou Darcyho Kuempera zamířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! 3:0 pro Predators. Asistence: Filip Forsberg.
    10:06 P. K. Subban - 0:2
     
    10:06
    Nashville právě vstřelil branku!
    P. K. SUBBAN na pravém křídle od modré čáry nahodil puk zápěstím směrem na přední tyč, kde skákavý kotouč prošel mezi nohama dvou hráčů Los Angeles a zamířil k přední tyči! Další facka! Asistence: Scott Hartnell a Ryan Johansen.
    09:12 Miika SALOMÄKI - 0:1
     
    09:12
    Nashville právě vstřelil branku!
    Všechno hrálo do karet Kings, jenže domácí ani jednu ze dvou přesilových her nevyužili a vzápětí Yannick Weber nádhernou kolmou přihrávkou z pravého rohu obranného pásma vysunul do samostatného úniku MIIKA SALOMÄKIHO, který těsně před bránou nataženou holí puk zpracoval, stáhl si ho k sobě a zamířil pod horní tyč! Asistence: Yannick Weber a Calle Järnkrok.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 41. Iafallo (Kopitar, Toffoli), 46. Folin (Forbort, Pearson), 53. Martinez (Doughty, Kopitar) – 10. Salomäki (Y. Weber, Järnkrok), 11. P. K. Subban (Hartnell, Johansen), 25. C. Smith (F. Forsberg), 65. Arvidsson (Järnkrok)


    Los Angeles Kings: Kuemper (Quick) – Forbort, Doughty (A), Muzzin, Martinez, MacDermid, Folin – Iafallo, Kopitar (C), D. Brown (A) – Pearson, Kempe, Toffoli – Cammalleri, N. Shore, Lewis – Andreoff, Laich, Amadio. Hlavní trenér: John Stevens.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Josi (C), Ekholm (A), Jemelin, P. K. Subban, Irwin, Y. Weber – Hartnell, Johansen, Arvidsson – F. Forsberg (A), Sissons, C. Smith – Fiala, Järnkrok, Salomäki – C. McLeod, F. Gaudreau, Watson. Hlavní trenér: Peter Laviolette.

    Rozhodčí: Graham Skilliter, Jake Brenk. Mark Shewchyk, Vaughan Rody

    Diváci: 18230
    ocianews.com