Pardubice – Plzeň 0:4 (kon.) | Zlín – Olomouc 1:3 (kon.) | Chomutov – Liberec 3:4 (po pr.)
Litvínov – Třinec 2:3 (kon.) | Jihlava – Kometa Brno 0:2 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 1:2 (po pr.)
Mladá Boleslav – Vítkovice 1:4 (kon.)
po prodl.
Piráti Chomutov
3:4 (2:0, 0:1, 1:2 - 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 05.11.2017, 15:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:03 Michal BULÍŘ - 3:4
     
    63:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácím nevyšel protiútok, kdy Jakub Lauko v přečíslení nepřihrál ideálně na Michala Poletína. Puk se dostal k vyjetému Lukešovi, jenž nerozehrál ideálně – MICHAL BULÍŘ jej obral o kotouč a dojel s ním do branky. Bez asistence.
     
    60:47
    Jakub Lauko mohl rozhodnout již v první minutě prodloužení. Prokličkoval se před branku, ale z levé strany nenašel mezírku mezi Willem a tyčkou.
    58:00 Dávid SKOKAN - 3:3
     
    58:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    A nakonec Piráti hodně rychle vyrovnávají na 3:3! Střela Juraje Valacha byla před brankou tečována DÁVIDEM SKOKANEM, jenž tak vrací domácí celek zpátky do hry o body. Asistence: Juraj Valach a Michal Vondrka.
     
    57:53
    Piráti hrají v šesti a Štěpán Lukeš je na střídačce!
     
    56:24
    Liberečtí dostávají dvě minuty hned po vhazování. Petr Jelínek inkasuje trest za zdržování hry.
     
    55:31
    A další trest pro domácí. Jaroslav Mrázek zastavoval pronikajícího hráče Liberce háčkem, vidí tedy dvouminutový trest.
     
    54:29
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Michal Poletín – 2 min., sekání).
     
    53:10
    Martin Bakoš se dostal k odraženému kotouči a po pravé straně postupoval do brankoviště. Štěpána Lukeše v brance ovšem rychlou střelou nepřekonal.
    52:04 Dominik LAKATOŠ - 2:3
     
    52:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    DOMINIK LAKATOŠ se dostal k volnému kotouči na levé straně a bleskově puk poslal do pravé šibenice! Na tento pokus Štěpán Lukeš nemohl zareagovat. Asistence: Jan Ordoš a Jan Stránský.
     
    51:44
    Obrovská šance hostů! Ti se dostali do přečíslení ve třech, Ladislav Šmíd dostal přihrávku před branku, kde svou akci trestuhodně nezakončil gólově!
    48:46 Dominik LAKATOŠ - 2:2
     
    48:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec se dočkává vyrovnání hodně šťastnou trefou! DOMINIK LAKATOŠ objížděl branku a dával kotouč do brankoviště, kde trefil brusli jednoho z bránících hráčů. Puk se následně dostal mezi betony Štěpána Lukeše. Bez asistence.
     
    48:23
    Tvrdá rána Tomáše Slováka byla tečována před brankou Jakubem Laukem, který měl na hokejce branku. Roman Will ovšem zareagoval a kotouč ukryl v lapačce.
     
    44:24
    Michal Bulíř našel parádní přihrávkou před branku Petra Jelínka, jenž zblízka zakončoval. Nakonec ale jen nad branku Štěpána Lukeše!
     
    44:06
    Do útoku procházel Petr Koblasa, jenž byl povalen a po jeho zákroku vypadla branka. Následovala rozmíška mezi Skokanem a Havlínem, po které inkasuje dvě minuty chomutovský útočník.
     
    39:57
    Následně se domácím nepovedlo přihrát si do luxusní pozice a mohla přijít odměna. Tyler Redenbach ujížděl osamocen na Štěpána Lukeše, kterého po ledě ovšem nepřekonal!
     
    38:25
    Petr Jelínek nevyužil šanci na levé straně a přišel protiútok Lauka. Ten si najel až před branku a tvrdě zakončoval mezi betony. Will se ale překonat nenechal!
     
    37:56
    Ladislav Šmíd usedá na trestnou lavici. Nejdříve zahrál vysokou holí a následně se mu moc nechtělo na trestnou lavici. Dostává tak čtyři minuty.
     
    36:36
    Petr Jelínek dostal kotouč před branku, kde byl sám a hned zakončoval. Jeho pokus ovšem skončil jen na betonech pozorného Štěpána Lukeše!
     
    36:28
    A další vyloučení, Liberec si zahraje početní výhodu. Na trestnou lavici míří chomutovský Ondřej Dlapa, jenž držel protihráče u pravého mantinelu.
     
    35:07
    Obrovské šance domácích! Michal Poletín dostal kotouč mezi kruhy a zakončoval jen do Willa. Ivan Huml dorážel bekhendem, ale kotouč skončil jen těsně vedle branky.
     
    32:49
    Jan Havel nevyhodil a Lukáš Derner si najel do střelecké pozice. Z mezikruží ovšem připraveného Lukeše v brance nedokázal překonat!
     
    30:25
    Po křižné přihrávce se do puku opřel Juraj Valach, jenž dělovka pálil ke vzdálenější tyčce. Roman Will se ovšem stihl přesunout a puk vyrazil.
     
    29:38
    Petr Koblasa se parádně dostal přes bránící hráče do pásma a již chtěl zakončovat. Místo toho ale přišel faul a domácí budou hrát přesilovku. Martin Ševc inkasuje dvě minuty za hákování.
     
    23:31
    Nyní se Liberci hra na hraně faulů nevyplatila. Ondřej Dlapa byl za brankou Lukeše zasažen vysokou holí, Petr Kolmann inkasuje dvouminutový trest.
    21:13 Martin BAKOŠ - 2:1
     
    21:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    A dvojnásobná výhoda hostů je rychle využita! MARTIN BAKOŠ dostal přihrávku mezi kruhy, puk si stáhl a zakončil k levé tyčce. Štěpán Lukeš na střelu zblízka nedosáhl! Asistence: Martin Ševc a Lukáš Jašek.
     
    20:18
    Juraj Valach nyní dostal hodně podivný trest. Slovenskému obránci byla držena hokejka, přesto vidí dvě minuty. Prohřeškem je vysoká hůl.
     
    20:00
    V posledních sekundách se za brankou Willa pustila do mladého Jakuba Lauka čtveřice libereckých hráčů. Brett Flemming celou situaci chtěl pomstít a inkasuje tak dvě minuty.
     
    18:44
    Následně si najel před branku Dávid Skokan, jenž zakončoval do levé šibenice. Svým pokusem ale mířil jen do ramena skvěle zasahujícího Willa.
     
    18:18
    Následně v útočném pásmu zahrál Dominik Lakatoš vysokou holí a Piráti budou mít půl minuty přesilovku 5 na 3!
     
    16:44
    Tomáš Havlín za brankou Romana Willa podrazil pronikajícího chomutovského hráče a inkasuje dvouminutový trest.
     
    15:08
    Martin Bakoš se dostal k odraženému kotouči, který z mezikruží zakončoval k pravé tyčce. Štěpán Lukeš se ovšem zaskvěl dalším povedeným zákrokem.
    12:42 Michal VONDRKA - 2:0
     
    12:42
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to byla neskutečná kličkovaná MICHALA VONDRKY! Chomutovský útočník se rozjel proti Romanu Willovi, kterého neskutečně vymíchal a po vzoru Petera Forsberga zakončil do odkryté branky.
     
    12:42
    Michal Vondrka vyletěl z trestné lavice a byl v samostatném úniku faulován. Chomutovský kapitán tak pojede trestné střílení!
     
    11:54
    Nyní měl Michal Bulíř ještě větší šanci! U pravé tyčky se dostal ke kotouči, který bekhendem posílal do branky. Nakonec ale zasáhl jen brankovou konstrukci!
     
    11:17
    Střelu Michala Bulíře Štěpán Lukeš moc neviděl, ale i tak předvedl pohotový zákrok betony. Hostující útočník to z levého kruhu zkoušel pohotově.
     
    10:26
    Liberec může odpovědět, Michal Vondrka uniká na trestnou lavici. Provinil se v obranné třetině, kde sekal jednoho z hostů.
    09:54 Brett FLEMMING - 1:0
     
    09:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    Parádní akce domácího celku, na jejímž konci je BRETT FLEMMING. Roman Chlouba se dostal ke kotouči na modré čáře, který nahazoval na branku. Mezi kruhy se nejlépe zorientoval právě Flemming, jehož teč skončila v brance Romana Willa. Asistence: Roman Chlouba.
     
    08:54
    Dobrá šance Jana Havla! Ten se podél pravého mantinelu dostal až do zakončení, kterým mířil do přední šibenice. Roman Will ale luxusně zakročil ramenem!
     
    05:54
    Až nyní přišla velká šance! Roman Chlouba našel přesnou přihrávkou najíždějícího Petra Koblasu, který ovšem v tváří tvář Willovi neuspěl!
     
    04:36
    Jakub Lauko byl v útočném výpadu následně faulován a uvidíme první přesilovou hru. Na lavici hanby usedá Jan Stránský za podražení.
     
    01:58
    Následoval další závar, který hosté zakončovali zblízka. Jeden z hráčů mířil do branky, kde ale trefil jen připraveného chomutovského obránce!
     
    00:44
    Následoval závar před brankou Štěpána Lukeše, který zakončoval u u levé tyčky Dominik Lakatoš. Hostující borec měl volný prostor, ale Lukeš se parádně přesunul a puk vyrazil!
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 10. Flemming (Chlouba), 13. Vondrka (TS), 58. Skokan (Valach, Vondrka) – 22. Bakoš (Ševc, Jašek), 49. Lakatoš, 53. Lakatoš (Ordoš, J. Stránský), 64. Bulíř


    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (J. Laco) – Valach, Mrázek, Flemming, Dlapa, Slovák, L. Chalupa, Grman – Tomica, Skokan, Vondrka – Poletín, Huml, J. Havel – Koblasa, Šťovíček, Lauko – Chrpa, Chlouba, V. Tomeček.
    Bílí Tygři Liberec: Will (Janus) – Ševc, Havlín, Šmíd, Jánošík, Derner, Kolmann – L. Krenželok, P. Jelínek, Jašek – Lakatoš, Redenbach, Bakoš – Ordoš, Bulíř, J. Stránský – J. Vlach, Vantuch, Bartovič.

    Rozhodčí: Hodek, Souček – Pešek, Zíka.

    Diváci: 4 089
    bahis siteleri