Pardubice – Plzeň 0:4 (kon.) | Zlín – Olomouc 1:3 (kon.) | Chomutov – Liberec 3:4 (po pr.)
Litvínov – Třinec 2:3 (kon.) | Jihlava – Kometa Brno 0:2 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 1:2 (po pr.)
Mladá Boleslav – Vítkovice 1:4 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
HC Oceláři Třinec
Neděle 05.11.2017, 15:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky • Tipsport extraliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:46 František GERHÁT - 2:3
     
    57:46
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují ve svém oslabení! Trávníček s FRANTIŠKEM GERHÁTEM ujeli hostujícím hráčů, přičemž druhý jmenovaný svou přesnou střelou vykřesal Vervě jiskřičku naděje na srovnání.
    Asistence: Trávníček, Kubát
    48:56 Aron CHMIELEWSKI - 1:3
     
    48:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba domácí obrany přišla Vervu nejdráže, co mohla! Růžička našel svoji přihrávkou ARONA CHMIELEVSKIHO, který zůstal za litvínovskou obranou a jel sám tváří v tvář Petráskovi. Chmielewski trefil přesně volný prostor nad Petráskovou lapačkou. Třinec tak opět odskakuje na rozdíl dvou branek!
    Asistence: Martin Růžička, Lukáš Krajíček.
    33:33 Viktor HÜBL - 1:2
     
    33:33
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov svůj obrovský tlak nakonec přeci jen přetavil v gól! Kubát našel na pravé straně nikým nehlídaného VIKTORA HÜBLA, který vymetl prázdný prostor v horní části třinecké klece. Verva se tak dostává s Třincem do kontaktu!
    Asistence: Kubát, Ihnačák.
    29:58 Tomáš LINHART - 0:2
     
    29:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Už už se zdálo, že domácí tohle oslabení zvládnou, ale zdání bylo klamné. Jánský se akorát chystal vstoupit zpět na led, když se na levé straně po přihrávce Janka mohutně napřáhl TOMÁŠ LINHART, který svým přesným projektilem našel skulinu u pravé tyče litvínovské klece. Oceláři odskakují Litvínovu na rozdíl dvou branek,
    Asistence: Martin Adamský, Bohumil Jank.
    08:16 Lukáš KRAJÍČEK - 0:1
     
    08:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Sotva se Třinec dostal do pásma, tak hned bylo pro Litvínov zle. Martin Růžička poslal do jízdy puk LUKÁŠI KRAJÍČKOVI, který měl perfektní výhled a ze středu pásma prostřelil Petráska mezi betony. Třinec se tak dostává do vedení a bude mít k dispozici ještě jednu početní výhodu.
    Asistence: Růžička Martin, Mikulík Milan
    Marken.cz

    Sabina Šťástková

    Branky a nahrávky: 34. V. Hübl (Kubát, Ihnačák), 58. Gerhát (Trávníček, Kubát) – 9. Krajíček (Martin Růžička, Mikulík), 30. Linhart (Adamský, Jank), 49. Chmielewski (Martin Růžička, Krajíček)


    HC VERVA Litvínov: Petrásek (Kantor) – Kubát (A), Sörvik, L. Doudera, Gula, Baránek, K. Pilař, Dietz – J. Černý, V. Hübl (A), Jánský – Matoušek, Ihnačák, Vandas – Trávníček (C), M. Hanzl, Gerhát – J. Doležal, J. Šimeček, Jurčík.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Strmeň) – M. Doudera, Krajíček (C), D. Musil, Adámek, Linhart, Jank – Chmielewski, M. Kovařčík, Martin Růžička (A) – Mikulík, Marcinko, Irgl – Adamský (A), Polanský, Dravecký – Svačina, Rákos, Cienciala.

    Rozhodčí: Úlehla, Šír – Barvíř, Blümel

    Diváci: 4468
    thejrc.org