Trnava – Ružomberok 1:1 (kon.) | Senica – Žilina 4:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Nitra 2:2 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
2:2 (2:2)
FC Nitra
sk Neděle 05.11.2017, 17:00 • Štadión FC ViOn, Zlaté Moravce • Niké liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Hlavný rozhodca Ivan Kružliak pridáva ešte tri minúty. Na začiatku tej prvej mali domáci futbalisti výhodu rohového kopu. Na center z pravej strany si nabehol Karol Karlík, ale z hranice piatich metrov prestrelil bránu.
     
    90
    V poslednej minúte zápasu sme svedkami aj tretieho domáceho striedania. Na trávnik sa ešte dostane Dawid Szymonowicz, ktorý vymení Róberta Gešnábela.
     
    84
    Domáci futbalisti sa tešili zo strelenia tretieho gólu, no ten napokon pre ofsajdové postavenie neplatí. Ľubomír Urgela poslal krásny center na Timoteja Záhumenského, no tomu druhý gól v zápase zobral postranný rozhodca.
     
    77
    Posledné striedanie na strane hostí. Na ihrisko sa dostane aj Márius Charizopulos, ktorý nahradí Andreja Ivančíka. Ten tak svoju trojgólovú zbierku z tejto sezóny nerozšíri.
     
    73
    Druhé striedanie v podaní domáceho trénera Juraja Jarábka. Na ihrisko sa dostane aj tretí Brazílčan Cleber Silva Nascimento. Ten nahradzuje strelca úvodného gólu Petra Sládeka.
     
    60
    Tréner Ivan Galád posiela na trávnik hneď dvoch čerstvých hráčov. Po hodine hry sa zápas končí pre Reného Kotríka, ktorého nahradzuje Andrej Fábry. Takisto prichádza na trávnik aj Aurelien Ngeyitala, ktorý nahrádza Christiána Steinhübela.
     
    51
    A ďalší kartový test pre hráča hostí. Tentokrát je jej adresátom Ondřej Vencl, ktorý si počínal nedovolene v súboji s Róbertom Gešnábelom. Niektorým fanúšikom sa karta žltej karty málila.
     
    47
    Ivan Kružliak vyťahuje druhú žltú kartu dnešného duelu. Mateus De Oliveira Silva bol tvrdým spôsobom poslaný na trávnik, za čo dostáva kartový trest René Kotrík.
     
    46
    Domáci tréner Juraj Jarábek urobil počas prestávky jednu zmenu vo svojej zostave. Z ihriska odišiel Denis Horník, ktorého nahradil ofenzívnejšie ladený Damián Bariš. Na stopérsky post sa tak zaradí Karol Karlík.
    43. Timotej ZÁHUMENSKÝ - 2:2
    Zdroj: www.huste.tv
     
    43
    Zlaté Moravce dali gól!
    Krásny futbalový moment! TIMOTEJ ZÁHUMENSKÝ sa riadil známym pravidlom – keď nevieš čo s loptou, vystrel! Domáci futbalista sa oprel do lopty z hranice dobrých 30 metrov a trafil krásne do pravého vinkla brány súpera. Lukáš Hroššo bol len v role štatistu.
     
    40
    Obrovská šanca na strane hostí! Andrej Ivančík centroval z pravej strany, našiel Filipa Balaja, no jeho zakončenie vyrazil Pavel Kováč. Následne sa útočník hostí dostal k dorážke, no z tesnej blízkosti napálil loptu do brvna.
     
    31
    Hlavný rozhodca Ivan Kružliak prvýkrát siaha do svojho vrecka. Prvým potrestaným hráčom v zápase je Matúš Kuník, a tak budú mať domáci futbalisti výhodu štandardnej situácie.
    28. Tomáš KÓŇA - 1:2
    Zdroj: www.huste.tv
     
    28
    Nitra dala gól!
    Domáci futbalisti veľmi ľahko stratili loptu v strede ihriska. Následne si TOMÁŠ KÓŇA nabehol na kolmú prihrávku svojho spoluhráča a postupoval sám na bránu. Pavel Kováč síce dobre vybehol, ale strelecký pokus skúseného futbalistu nedokázal zneškodniť.
    25. Filip BALAJ - 1:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    25
    Nitra dala gól!
    Futbalistom spod Zobora sa podarilo vyrovnať skóre dnešného zápasu. Loptu si na biely bod postavil FILIP BALAJ a strelou k ľavej žrdi nedal brankárovi šancu. Pavel Kováč nevystihol smer strely, a tak v zápase prvýkrát inkasuje.
     
    24
    Hostia budú kopať pokutový kop! Po centri Matúša Kuníka stiahol Martin Dobrotka v pokutovom území Filipa Balaja a hlavný arbiter Ivan Kružliak podobne ako na liverpoolskom Anfield Road nariaďuje penaltu.
    1. Peter SLÁDEK - 1:0
    Zdroj: www.huste.tv
     
    1
    Zlaté Moravce dali gól!
    Domáci futbalisti vstupujú do zápasu tým najlepším možným spôsobom a po 17 sekundách strieľajú gól. Na ľavom krídle sa presadil krajný obranca Martin Chren, po jeho centri sa dostal k strele PETER SLÁDEK a loptu nešťastne tečoval do siete zrejme Ondřej Vencl.

    Miroslav Kováčik

    Branky: 1. Sládek (Chren), 43. Záhumenský – 25. Balaj (pen.), 28. Kóňa

    Karty:   31. Kuník (NIT), 47. Kotrík (NIT), 51. Vencl (NIT)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 1:3. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 16:17.
    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Záhumenský, Horník (46. Bariš), Dobrotka (C), Chren – Paixao da Silva, De Oliveira Silva, Karlík, Gešnábel (90. Szymonowicz) – Sládek (73. Nascimento) – Urgela.
    Náhradníci: Novota – Bariš, Hamar, Nascimento, Szymonowicz.

    FC Nitra: Hroššo – Kuník, Križan, Vencl, Chovanec – Kotrík (60. Fábry), Kóňa (C), Machovec – Ivančík (77. Charizopulos), Balaj, Steinhübel (60. Ngeyitala).
    Náhradníci: Kolmokov – Ngeyitala, Valenta, Fábry, Abrahám, Charizopulos.

    Rozhodčí: Ivan Kružliak – Tomáš Somoláni a Radoslav Bobko.
    thejrc.org