Edmonton – Detroit 0:4 (kon.) | NY Islanders – Colorado 6:4 (kon.) | Chicago – Montreal 0:2 (kon.)
Calgary – New Jersey 5:4 (2:1 po s.n.)
konec
New York Islanders
6:4 (2:0, 3:2, 1:2)
Colorado Avalanche
Pondělí 06.11.2017, 00:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:51 Alexander KERFOOT - 6:4
     
    59:51
    Colorado právě vstřelilo branku!
    ALEXANDER KERFOOT si tentokrát sám najel na přihrávku zpoza brány a bez přípravy zamířil z blízkosti k přední levé tyči! Silný závěr. Asistence: Sven Andrighetto a Rocco Grimaldi.
    59:30 Alexander KERFOOT - 6:3
     
    59:30
    Colorado právě vstřelilo branku!
    ALEXANDER KERFOOT zpoza brány nahodil puk do zad Dennise Seiderberga, od něhož se puk odrazil ke vzdálenější pravé tyči! Avs snížili. Asistence: Sven Andrighetto a Tyson Barrie.
    41:23 Jordan EBERLE - 6:2
     
    41:23
    Islanders právě vstřelili branku!
    Mathew Barzal si najel na levém křídle na kolmou přihrávku od Scotta Mayfielda a parádní bekhendovou přihrávkou z levého kruhu našel na vzdálenější pravé tyči najíždějícího JORDANA EBERLEHO, který z blízkosti poslal puk do brány! Asistence: Mathew Barzal a Scott Mayfield.
    33:02 Gabriel LANDESKOG - 5:2
     
    33:02
    Colorado právě vstřelilo branku!
    GABRIEL LANDESKOG skvěle clonil před bránou a poté hledal bekhendovou přihrávkou u pravé tyče Mikka Rantanena, který se snažil zakončovat, nakonec ale nemusel, protože puk se od Scotta Mayfielda odrazil do sítě! Další netypický gól. Krásný ofenzivní duel pokračuje. Asistence: Nathan MacKinnon a Tyson Barrie.
    29:46 Johnny BOYCHUK - 5:1
     
    29:46
    Islanders právě vstřelili branku!
    JOHNNY BOYCHUK na pravém křídle mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou napřáhl k prudké střele zápěstím, kterou mezi kruhy pro vhazování tečoval jeden z hráčů Avalanche a puk se od jeho hole přiložené k ledu odrazil k pravé tyči! Další kuriózní gól. Johhny Boychuk vstřelil svůj první gól od 31. ledna – 5:1 pro Islanders. Asistence: Nick Leddy a Mathew Barzal.
    24:24 Nick LEDDY - 4:1
     
    24:24
    Islanders právě vstřelili branku!
    NICK LEDDY napřáhl od modré čáry k prudké střele, která sice zamířila nad bránu, jenže puk se od ochranné skla odrazila do brankoviště a od nohy Patrika Nemetha stojícího v blízkosti pravé tyče poté do brány! Hodně kuriózní gól. Asistence: Josh Bailey a Mathew Barzal.
    21:33 Nick LEDDY - 3:1
     
    21:33
    Islanders právě vstřelili branku!
    NICK LEDDY po vyhraném vhazování a krásno kombinaci napřáhl na levém křídle od modré čáry k táhlé diagonální střele zápěstím, která nad levým betonem Jonathana Berniera zamířila ke vzdálenější pravé tyči! Domácí znovu vedou o 2 góly. Asistence: Mathew Barzal a John Tavares.
    20:40 Nathan MACKINNON - 2:1
     
    20:40
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Erik Johnson na vrcholu levého kruhu skvěle zasekl puk a poté napřáhl ke střele zápěstím, kterou Thomas Greiss nedokázal udržet v lapačce, a dokonale toho využil NATHAN MACKINNON, který v blízkosti pravé tyče z úhlu poslal do odkryté brány! Colorado rychle snížilo. Asitence: Erik Johnson a Gabriel Landeskog.
    12:58 Jordan EBERLE - 2:0
     
    12:58
    Islanders právě vstřelili branku!
    Mathew Barzal v pravém kruhu dokázal puk mezi dvěma protihráči nahodit před bránu a JORDAN EBERLE ho v rychlosti bez přípravy usměrnil nad levým betonem Jonathana Berniera do brány! Asistence: Mathew Barzal a Johnny Boychuk.
    04:05 Scott MAYFIELD - 1:0
     
    04:05
    Islanders právě vstřelili branku!
    SCOTT MAYFIELD si napravo najel na kolmou přihrávku od Calvina de Haana a z ostrého úhlu napřáhl ke střele, místo puku ale zasáhl hůl Svena Andrighetta, od které se puk odrazil směrem ke vzdálenější levé tyči a od ní poté do brány! Asistence: Calvin de Haan a Josh Bailey.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 5. Mayfield (de Haan, Jo. Bailey), 13. Eberle (Barzal, Boychuk), 22. Leddy (Barzal, Tavares), 25. Leddy (Jo. Bailey, Barzal), 30. Boychuk (Leddy, Barzal), 42. Eberle (Barzal, Mayfield) – 21. MacKinnon (E. Johnson, Landeskog), 34. Landeskog (MacKinnon, Barrie), 60. Kerfoot (Andrighetto, Barberio), 60. Kerfoot (Andrighetto, Grimaldi)


    New York Islanders: Greiss (Halák) – Leddy, Boychuk, de Haan, Mayfield, D. Seidenberg, Pulock – Lee, Tavares (C), Jo. Bailey – Ladd (A), Barzal, Eberle – Beauvillier, B. Nelson, Chimera – N. Kuljomin, Cizikas, Clutterbuck (A). Hlavní trenér: Doug Weight.
    Colorado Avalanche: J. Bernier (Varlamov) – Barberio, E. Johnson (A), Nemeth, Barrie, Zadorov, Bigras – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Andrighetto, Duchene, Jakupov – G. Bourque, Söderberg, Comeau – Greer, Kerfoot, Grimaldi. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodčí: Jon McIsaac, Dean Morton. Čároví: Steve Barton, David Brisebois

    Diváci: 10927
    thejrc.org