Buffalo – Washington 3:1 (kon.) | New Jersey – St. Louis 1:3 (kon.) | NY Islanders – Edmonton 1:2 (po pr.)
Pittsburgh – Arizona 3:1 (kon.) | Carolina – Florida 3:1 (kon.) | Columbus – Nashville 1:3 (kon.)
Montreal – Vegas 3:2 (kon.) | Calgary – Vancouver 3:5 (kon.) | Anaheim – Los Angeles 3:4 (po pr.)
konec
New Jersey Devils
1:3 (1:0, 0:1, 0:2)
St. Louis Blues
Středa 08.11.2017, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:03 Brayden SCHENN - 1:3
     
    59:03
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Vladimir Tarasenko na obranné modré čáře v blízkosti střídaček zablokoval nahození Taylora Halla a puk se odrazil k BRAYDENOVI SCHENNOVI, který ho středem zavezl do útočného pásma a poté po ledě zamířil do prázdné brány! Asistence: Vladimir Tarasenko.
     
    58:32
    Blues po přečíslení dva na jednoho z pravého kruhu pálili nad bránu a Cory Schneider naskočil na střídačku! Devils to zkouší bez brankáře!
     
    57:19
    Dnešní utkání sleduje 12317 diváků.
    55:14 Cory Schneider ukradl pravým betonem gól Stastnymu!
     
    55:14
    Paul Stastny se po prudké střele z pravého křídla ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže z otočky trefil na vzdálenější levé tyči pravý beton Coryho Schneidera, který puk vleže zastavil!
     
    52:15
    Blues měli velký tlak, jenže Vladimír Sobotka fauloval v útočném pásmu a byl vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    48:56
    Drew Stafford střelou z pravého kruhu a ostrého úhlu těsně minul vzdálenější levou tyč brány! Pavel Zacha na puk těsně nedosáhl.
     
    47:42
    Taylor Hall napřáhl na vrcholu levého kruhu ke krásné střele zápěstím, která mířila do bližšího horního rohu brány, Jake Allen ale puk vyrazil vyrážečkou fantasticky do ochranné sítě!
     
    47:10
    Dmitrij Jaškin usedl na trestnou lavici, aby odpykal týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
    44:49 Jaden Schwartz krásnou střelou orazítkoval horní tyč!
     
    44:49
    Jaden Schwartz napřáhl po bleskově a krásně sehraném protiútoku Blues na vrcholu pravého kruhu k táhlé střele, která se od horní tyče odrazila do ochranné sítě! Další tyč Blues!
     
    44:02
    Vladimir Tarasenko byl zezadu faulován a Steven Santini dostal dvě minuty za podražení.
    44:00 Tarasenko v závěru úniku bekhendem orazítkoval tyč!
     
    44:00
    Vladimir Tarasenko se po zablokovaném nahození Devils z pravého křídla řítil do modré čáry sám na bránu a nádhernou bekhendovou střelu z blízkosti orazítkoval spojnici pravé a horní tyče, přestože byl zezadu faulován!
     
    43:17
    Steven Santini ihned po vhazování z pravého kruhu mířil po ledě mezi betony Jake Allena, brankář Blues je ale včas sklepl skvěle k sobě!
    40:32 Jaden SCHWARTZ - 1:2
     
    40:32
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Brayden Schenn se ocitl s pukem v blízkosti levé tyče a krásnou bekhendovou přihrávkou napříč brankovištěm našel na vzdálenější pravé tyči JADENA SCHWARTZE, který z blízkosti střelou zápěstím nad levým ramenem Coryho Schneidera zvedl puk pod víko a využil přesilovou hru! Blues otočili skóre! Asistence: Brayden Schenn a Vladimir Tarasenko.
     
    39:50
    Blake Coleman v levém rohu útočného pásma během forčekingu fauloval zezadu Joela Edmundsona a dostal dvě minuty za vysokou hůl.
    38:57 Vladimir TARASENKO - 1:1
     
    38:57
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    VLADIMIR TARASENKO před vrcholem levého kruhu pro vhazování po přihrávce Braydena Schenna napřáhl k prudké střele zápěstím, která mířila pod horní tyč, jenže od hole Mirca Müllera se odrazila k levé tyči, kde zamířila nad pravým betonem Coryho Schneidera do brány! St. Louis vyrovnalo na 1:1! Asistence: Brayden Schenn.
     
    38:05
    Taylor Hall na pravém křídle nabral rychlost a napřáhl k prudké střele, kterou Jake Allen vyrazil na přední tyči levým betonem! Velká šance.
     
    36:50
    Devils napřáhli od modré čáry k prudké střele letící těsně nad ledem a Jake Allen, který podklouzl a skončil na zadku, měl štěstí, že minula levou tyč jeho brány! Nebezpečná akce.
     
    35:00
    Jesper Bratt mohl v mezikruží v rychlosti pálit, ještě se ale snažil vylepšit pozici pro Nica Hischiera, který s tím zřejmě nepočítal a jeho bekhendová střela z blízkosti minula levou tyč!
     
    34:47
    Paul Stastny si na pravém křídle a modré čáře zpracoval puk a zavezl ho do pásma, kde zpětnou přihrávkou našel rozjetého Coltona Parayka, který mu ji oplatil a pasem z ostrého úhlu ho našel na bližší tyči, první jmenovaný hráč ale nedokázal po krásné stahovačce z blízkosti zasunout puk po ledě mezi betony Coryho Schneidera, který hru přerušil!
     
    34:03
    Alex Pietrangelo a jeho další střela, která od modré čáry po zpětné přihrávce z pravého křídla bez přípravy mířila do pravého horního rohu brány, Cory Schneider ale předvedl krásný semafor a puk ukryl v lapačce! Komerční brejk.
    26:20 Andy Green nataženou holí sebral jistý gól Schennovi!
     
    26:20
    Brayden Schenn v blízkosti levé tyče mohl uklízet puk do prázdné brány! Cory Schneider byl dole a těžko by zasahoval, střelu Braydena Schenna ale dokázal holí zablokoval Andy Greene, jenž zabránil jistému gólu St. Louis!
     
    26:19
    Adam Henrique mohl udeřit na opačné straně, když v dresu Devils na levém křídle prudce vypálil z ostrého úhlu a Jake Allen jeho pokus mířící ke vzdálenější pravé tyči krásně vyrazil levým betonem! Dorážka skončila vedle brány.
     
    25:47
    Robert Bortuzzo krásně vypálil z levého kruhu a jeho pokus těsně nad ledem mířil ke vzdálenější pravé tyči, Cory Schneider ale puk levým betonem vykopl do rohu ledové plochy!
    23:59 Nádherná střela Tarasenka a skvělý semafor Schneidera!
     
    23:59
    Vladimir Tarasenko napřáhl v levém kruhu po nádherné stahovačce ke krásné střele zápěstím, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Cory Schneider ale předvedl parádní semafor, po kterém puk ukryl ve své lapačce!
     
    17:34
    Will Butcher napřáhl od modré čáry k další jedovaté střele, kterou Jake Allen s problémy vyrazil, když dobře zasáhl pravým betonem!
     
    17:04
    Cory Schneider vyrazil střelu Blues z levého kruhu a po rychlém protiútoku Devils fauloval za vlastní bránou Oskar Sundqvist, který zezadu podrazil Briana Gibbonse.
     
    14:49
    Brian Gibbons vyfasoval během komerční přestávky dvě minuty za sekání a Blues si zahrají třetí přesilovou hru.
    12:05 Taylor Hall v obrovské šanci minul a rozvlnil boční síť!
     
    12:05
    Will Butcher nepříjemně vypálil od modré čáry a po zákroku Jakea Allena mohl v blízkosti levé tyče dorážet puk z blízkosti do prázdné brány Taylor Hall, jenže rozvlnil pouze boční síť!
     
    11:44
    Robert Bortuzzo sestřelil za vlastní bránou krosčekem Jespera Bratta a po poskytnuté výhodě Devils, která trvala 10 sekund, dostal dvě minuty za krosček.
     
    09:11
    Jaden Schwartz se ocitl před bránou ve velké šanci, jenže minul z blízkosti levou tyč! A vzápětí to zkoušel od modré čáry Vladimir Tarasenko, jeho pokus ale skončil v náručí brankáře Coryho Schneidera, který hru přerušil. Dobrý zákrok.
     
    08:03
    Taylor Hall tak usilovně bojoval za bránou o puk, až přidržel hůl Alexe Pietrangela. Druhá přesilová hra pro Brues.
     
    07:05
    Jimmy Hayes se po dobrém forčekingu ocitl u pravé tyče ve velké šanci, Jake Allen ale jeho pokus skvěle vyrazil levým betonem! Na opačné straně mohli v blízkosti pravé tyče udeřit Blues, jenže Cory Schneider zmrazil puk pod lapačkou.
    03:35 Blake COLEMAN - 1:0
     
    03:35
    Devils právě vstřelili branku!
    Brian Boyle od modré čáry nahodil puk směrem na bránu a Jake Allen dobře zasáhl levým betonem, k volnému kotouči se ale před bránou dostal BLAKE COLEMAN a z blízkosti ho dorazil do brány! Asistence: Brian Boyle a John Moore.
     
    00:36
    Carl Gunnarsson vyvážel puk po první akci Devils a forčekující Nico Hischier ho zezadu podrazil. Následovaly dvě minuty za podražení a úvodní přesilová hra pro Blues.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 4. Coleman (Boyle, J. Moore) – 39. Tarasenko (B. Schenn), 41. Schwartz (B. Schenn, Tarasenko), 60. B. Schenn (Tarasenko)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene (C), Müller, J. Moore, Butcher, Santini, Lovejoy – Hall (A), Hischier, Bratt – Wood, Henrique (A), Stafford – Boyle, Zacha, J. Hayes – Gibbons, Coleman, Noesen. Hlavní trenér: John Hynes.
    St. Louis Blues: Allen (C. Hutton) – Gunnarsson, Pietrangelo (C), Edmundson, Parayko, Dunn, Bortuzzo – Sobotka, Stastny, Steen (A) – Schwartz, B. Schenn, Tarasenko (A) – Jaškin, Sundqvist, Pääjärvi – Upshall, Brodziak, Thorburn. Hlavní trenér: Mike Yeo.

    Rozhodčí: Kevin Pollock, Kelly Sutherland. Čároví: Jonny Murray, Shandor Alphonso

    Diváci: 12317
    thejrc.org