Buffalo – Washington 3:1 (kon.) | New Jersey – St. Louis 1:3 (kon.) | NY Islanders – Edmonton 1:2 (po pr.)
Pittsburgh – Arizona 3:1 (kon.) | Carolina – Florida 3:1 (kon.) | Columbus – Nashville 1:3 (kon.)
Montreal – Vegas 3:2 (kon.) | Calgary – Vancouver 3:5 (kon.) | Anaheim – Los Angeles 3:4 (po pr.)
konec
Carolina Hurricanes
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Florida Panthers
Středa 08.11.2017, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:07
    Šikovnost hráčů Floridy přináší ovoce. Jmenovitě Aleksandera Barkova, který si ve středním pásmu zasekl puk a jeho krajan Sebastian Aho (CAR) ho podrazil – přesilová hra pro Panthers.
     
    39:28
    Tak si říkám, proč na trestné lavici Floridy vůbec zavírají. Obránce Panthers Mark Pysyk (FLA) totiž za brankou vrazil Joakimu Nordströmovi (CAR), který ho o několik vteřin dříve tvrdě dohrál u mantinelu. Oba kohouti už zamířili do kabiny, protože dostali menší trest.
     
    37:01
    Kdyby padalo gólů, jako přibývá trestů, to by byla pohádka! A hádejte, kdo se vrací na trestnou lavici – Micheal Haley (FLA). Krátce po svém návratu sekl před brankou jednoho ze soupeřů a připíše si další dvouminutový trest.
     
    34:25
    Vylepšit svou bilanci v přesilovkách a znovu odskočit může Carolina, protože Micheal Haley (FLA) tvrdě atakoval Brocka McGinna a za hrubost míří na trestnou lavici s dvouminutovým napomenutím.
     
    33:12
    Uvidíme, co vedoucí gól udělá s průběhem zápasu, ale Florida má velkou šanci na rychlou odpověď! Tentokrát fauloval Jeff Skinner (CAR) a po jeho sekání se musí Hurricanes bránit.
     
    29:05
    Možná se dočkáme v dalších vteřinách! Nick Bjugstad (FLA) si podržel Trevora van Riemsdyka a nabídl jeho týmu třetí přesilovou hru.
     
    03:55
    Že by Florida po přežitém oslabení převzala iniciativu? Musím její fanoušky zklamat, protože Connor Brickley (FLA) chvíli po svém návratu opět fauloval Jeffa Skinnera, když ho tentokrát podrazil. Tito dva se dnes asi budou potkávat často, ale za poslední dvě setkání floridský borec pochvalu určitě nedostane.
     
    01:35
    To bylo rychlé. Už ve druhé minutě máme první vyloučení, když Connor Brickley (FLA) zasáhl svou hokejkou najíždějícího Jeffa Skinnera a dostane menší trest za hru vysokou holí.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 33. B. McGinn (Hanifin), 50. D. Ryan (Williams, McKeown), 59. Williams (Nordström) – 35. Trocheck (Huberdeau, Luongo)


    Carolina Hurricanes: Darling – Faulk, Slavin, T. van Riemsdyk, H. Fleury, McKeown, Hanifin – T. Teräväinen, J. Staal, Aho – E. Lindholm, D. Ryan, Skinner – Williams, V. Rask, B. McGinn – Jooris, Krüger, Nordström.
    Florida Panthers: Luongo – Ekblad, Yandle, Pysyk, McCoshen, Petrovic, Weegar – Dadonov, Barkov, Huberdeau – Bjugstad, Trocheck, Brickley – Vrbata, J. McGinn, Balisy – Sceviour, MacKenzie, Haley.

    Rozhodčí: J. St. Pierre, W. McCauley – R. Daisy, T. Sericolo.

    Diváci: 8 828
    thejrc.org