Buffalo – Washington 3:1 (kon.) | New Jersey – St. Louis 1:3 (kon.) | NY Islanders – Edmonton 1:2 (po pr.)
Pittsburgh – Arizona 3:1 (kon.) | Carolina – Florida 3:1 (kon.) | Columbus – Nashville 1:3 (kon.)
Montreal – Vegas 3:2 (kon.) | Calgary – Vancouver 3:5 (kon.) | Anaheim – Los Angeles 3:4 (po pr.)
konec
Carolina Hurricanes
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Florida Panthers
Středa 08.11.2017, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:46 Justin WILLIAMS - 3:1
     
    58:46
    Carolina právě vstřelila branku!
    Nevyjde, protože Hurricanes střílí třetí gól a nutno říct, že byl kolegiální. Joakim Nordström prostrčil kotouč mezi dvěma hráči na JUSTINA WILLIAMSE, s nímž jel na prázdnou branku. Už se zdálo, že to bude o tom, zda druhý jmenovaný přihraje, ale jeho parťák se nesobecky soustředil na hráče, který se vracel do obrany a mírně ho zablokoval, aby mohl Justin Williams v klidu zakončit – 3:1! Asistence: Joakim Nordström.
    49:35 Derek RYAN - 2:1
     
    49:35
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí aréna bouří. Útočník DEREK RYAN vyhrál vhazování, poslal puk za sebe, kde ho atakovaný Roland McKeown posunul zadovkou na Justina Williamse, jehož střelu vyrazil Roberto Luongo nad sebe a útočník Hurricanes pouze doklepl puk do sítě – 2:1! Asistence: Justin Williams, Roland McKeown.
    34:06 Vincent TROCHECK - 1:1
     
    34:06
    Florida právě vstřelila branku!
    Blesková odpověď přece jen přišla. Carolina neuhlídala kombinaci soupeře, při které si VINCENT TROCHECK pěkně najel za obranu na chytrou přihrávkou a čelil už jen Scottu Darlingovi. Hostující střelec si následně posunul puk do strany, soupeře položil a dokázal zasunout za jeho záda – 1:1! Asistence: Jonathan Huberdeau, Roberto Luongo.
    32:17 Brock MCGINN - 1:0
     
    32:17
    Carolina právě vstřelila branku!
    Konečně! Carolina výborně kombinovala v útočném pásmu, kde dostal v levé kruhu puk Noah Hanifin a poslal ho před brankou, kde se nejlépe zorientoval BROCK MCGINN, který doklepl puk do sítě, otevřel skóre a odskočil svému bratrovi a společně s Hurricanes také soupeři – 1:0! Asistence: Noah Hanifin.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 33. B. McGinn (Hanifin), 50. D. Ryan (Williams, McKeown), 59. Williams (Nordström) – 35. Trocheck (Huberdeau, Luongo)


    Carolina Hurricanes: Darling – Faulk, Slavin, T. van Riemsdyk, H. Fleury, McKeown, Hanifin – T. Teräväinen, J. Staal, Aho – E. Lindholm, D. Ryan, Skinner – Williams, V. Rask, B. McGinn – Jooris, Krüger, Nordström.
    Florida Panthers: Luongo – Ekblad, Yandle, Pysyk, McCoshen, Petrovic, Weegar – Dadonov, Barkov, Huberdeau – Bjugstad, Trocheck, Brickley – Vrbata, J. McGinn, Balisy – Sceviour, MacKenzie, Haley.

    Rozhodčí: J. St. Pierre, W. McCauley – R. Daisy, T. Sericolo.

    Diváci: 8 828
    thejrc.org