Most – Trutnov 4:5 (0:1 po s.n.) | Kopřivnice – Val. Meziříčí 4:3 (kon.) | Poruba 2011 – Opava 9:0 (kon.)
Šumperk – SHK Hodonín 4:2 (kon.) | Sokolov – Řisuty 8:1 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Bílina 10:3 (kon.)
Tábor – Klatovy 7:3 (kon.) | Jablonec n/N – Vrchlabí 4:3 (kon.) | Letňany – Děčín 3:8 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
3:8 (2:1, 1:2, 0:5)
HC Děčín
Středa 08.11.2017, 18:20 • Ice Arena, Praha-Letňany • 2. liga skupina Západ • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:01
    Děčín právě vstřelil branku!
    Další branka v domácí síti. Radim Vacek poslal kotouč přes půlku hřiště na rozjetého MICHALA OLIVERIUSE, který se dostal do úniku a děčínský kapitán pak provedl efektní blafák, po němž kotouč končí za zády Hamalčíka – 3:8. Asistence: Radim Vacek.
     
    54:57
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jan Chmelař našel svou přihrávkou před domácí brankou úplně volného ONDŘEJE KOPTU, který poté svou prudkou střelou prostřelil bezmocného Petra Hamalčíka – 3:7. Asistence: Jan Chmelař a Patrik Balcar.
     
    50:57
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté svou přesilovou hru využívají v její druhé části. Hašek našel před brankou úplně volného LUKÁŠE SLADKOVSKÉHO, před kterým zívala odkrytá klec, kterou bez větších problémů trefil – 3:6. Asistence: Jaroslav Hašek a Michal Oliverius.
     
    46:03
    Děčín právě vstřelil branku!
    A už je to o dva góly. Medvědi po vedoucí brance znovu zaútočili a to se vyplatilo. JAROSLAV HAŠEK nechytatelnou střelou mezi nohy Hamalčíka nedal domácímu brankáři žádnou šanci a ten tak musí popáté lovit kotouč ze své sítě – 3:5. Asistence: Daniel Volráb a Tomáš Faigl.
     
    45:21
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi otáčejí stav utkání na svou stranu a jdou do vedení. Děčínsko akci založil Jan Chovanec, který přenechal puk Tomáši Faiglovi a druhý jmenovaný ho ještě přistrčil na modrou čáru RADOMÍRU VAŇKOVI, který bombou od modré čáry propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Tomáš Faigl a Jan Chovanec.
     
    33:57
    Děčín právě vstřelil branku!
    O dvacet vteřin později už se ale Medvědi prosazují. Ti udrželi útočné pásmo po vhazování a ke střele z dálky se pak dostal JAN KALTENBÖCK, jenž vymetl růžek domácí branky – 3:3. Je vyrovnáno a znovu se tak začíná znovu od začátku. Děčínští smazali dvoubrankové manko. Asistence: Michal Oliverius.
     
    25:50
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi jsou Letcům na dostřel jediné branky. Tomáš Faigl poslal před branku kotouč pro volného MARTINA ZDVOŘÁČKA, který se v těsné blízkosti Hamalčíka nemýlil – 3:2. Asistence: Tomáš Faigl a Michal Oliverius.
     
    22:05
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tentokráte už to ale domácím vyšlo a jdou do dvoubrankového náskoku. Domácí se znovu natlačili před hostující branku a kotouč do ideální pozice dostal LUKÁŠ LOJKA, jenž kotouč umístil pod víko Lavingerovy klece – 3:1. Asistence: Vojtěch Prchal.
     
    01:20
    Letňany právě vstřelily branku!
    Během jediné minuty padly tři góly. Nyní znovu do děčínské sítě. MAREK NOVÁK vybojoval kotouč a z pravého kruhu pak střelou zápěstím překonává znovu Lukáše Lavingera – 2:1. Bez asistence.
     
    01:01
    Letňany právě vstřelily branku!
    Medvědi se ale příliš dlouho z vedení neradovali. Hned prakticky po vhazování se dostali do útočného pásma, kde se k puku dostal MARTIN DUBSKÝ, jenž v prostoru před brankou Děčína prostřelil Lavingera – 1:1. Je srovnáno a začíná se znovu od začátku. Asistence: Ladislav Kadane.
     
    00:33
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté se velmi brzy ujímají vedení. DANIEL VOLRÁB pláchl všem, ujel po levém křídle a poté propálil Hamalčíka – 0:1. Asistence: Ondřej Hříbal.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 2. Dubský (Kadane), 2. Novák, 23. Lojka (Vojtěch Prchal) – 1. Volráb (Hříbal), 26. Zdvořáček (Faigl, Oliverius), 34. Kaltenböck (Oliverius), 46. Vaněk (Faigl, Chovanec), 47. Hašek (Volráb, Faigl), 51. Sladkovský (Hašek, Oliverius), 55. Kopta (Chmelař, Balcar), 58. Oliverius (Vacek)


    HC Letci Letňany: Hamalčík (Pírs) – Gebell, Kučera Lukáš, Uhlíř, Lytvynov, Beran, Novák, Chvála – Honetschläger, Švarc, Prchal Vojtěch – Kadaně, Kučera Jan, Dubský – Kučera Frank, Volek – Havlůj, Lojka, Prchal Václav
    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Hříbal, Balcar, Kaltenböck, Loukota, Chmel, Vaněk, Zdvořáček – Sladkovský, Volráb, Faigl – Oliverius, Chovanec, Chmelař – Vacek, Hašek, Kopta – Navarra

    Rozhodčí: Volf – Štětina, Schopf
    bahis siteleri