Švédsko – Česko 5:3 (kon.) | Švýcarsko – Kanada 2:3 (kon.)
konec
Švédsko
5:3 (1:1, 2:2, 2:0)
Česko
Středa 08.11.2017, 18:00 • Behrn Arena, Örebro • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:43 Dick AXELSSON - 5:3
     
    57:43
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    I tato přesilovka je využita po další fantastické kombinaci a troufám si říct, že je rozhodnuto! DICK AXELSSON navedl kotouč do středu útočného pásma, poté jej předal na levý kruh, kde stál připravený Andre Petersson, jenž puk vzápětí vrátil Axelssonovi, který si mezitím najel k pravé tyči, odkud touš také pohodlně zasunul do prázdné brány. Asistence: Andre Petersson, Erik Gustafsson.
    48:25 Dick AXELSSON - 4:3
     
    48:25
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové jsou znovu o krok napřed a v dnešním duelu můžeme vidět stoprocentní využití přesilových her! Nádhernou kombinaci, při níž putoval kotouč z pravého kruhu z hole Linuse Omarka na levou stranu na Andre Peterssona, zakončil u pravé tyče DICK AXELSSON po geniální přihrávce právě Andreho Peterssona. Francouz neměl sebemenší šanci zasáhnout. Asistence: Andre Petersson, Linus Omark.
    35:21 Lukáš RADIL - 3:3
     
    35:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    I další početní výhoda je využita a začínáme znovu od začátku! Od modré čáry pálil znovu Jakub Nakládal a tentokrát se již clonící LUKÁŠ RADIL raduje z gólu. Od jeho brusle se puk totiž odrazil za brankovou čáru a Enroth byl znovu bezmocný. Domácí lavička poté zvažovala ještě challenge, ale nakonec si po shlédnutí opakového záběru na kostce tuto variantu rozmyslela. Asistence: Jakub Nakládal, Jakub Klepiš.
    32:07 Joakim LINDSTRÖM - 3:2
     
    32:07
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Také domácí využívají přesilovou hru a poprvé utkání se ujímají vedení! Staffan Kronwall vrátil po narážečce kotouč na pravou stranu JOAKIMU LINDSTRÖMOVI, jenž si nabruslil do prostoru kruhu a přesnou střelou na vzdálenější tyč otáčí stav zápasu. Francouz toho mnoho přes bránícího Šuláka a clonícího švédského hráče příliš neviděl. Asistence: Staffan Kronwall.
    29:52 Oscar MÖLLER - 2:2
     
    29:52
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Krásná kombinace domácích znamená vyrovnání! Po rychlý brejk, po kterém se dvěmi přihrávkami dostali Švédové do útočného pásma, následoval pas od pravého mantinelu v podání Joakima Lindströma do předbrankového prostoru, kde do něj OSCAR MÖLLER šikovně nastavil hůl a po jeho teči kotouč rozvlnil síť za Pavlem Francouzem. Asistence: Joakim Lindström.
    21:55 Michal BIRNER - 1:2
     
    21:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi jako první dávají branku ve druhé části a podruhé jdou dnes do vedení! Od pravého mantinelu našel Michal Řepík rozjetého MICHALA BIRNERA, jenž potáhl kotouč do mezikruží a následně naprosto výstavní ranou vymetl horní roh švédské brány. Asistence: Michal Řepík, Tomáš Kundrátek.
    14:45 Dennis EVERBERG - 1:1
     
    14:45
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Náskok našemu celku nevydržel dlouho a máme znovu srovnáno! Roman Horák ztratil kotouč v útočném pásmu a Švédové uháněli do protiakce. Anton Lander předal puk DENNISI EVERBERGOVI, který překonal modrou čáru a z pravého kruhu svižnou střelou k vzdálenější tyči rozradostnil švédské publikum. Asistence: Anton Lander, Lonas Ahnelöv.
    12:55 Jakub NAKLÁDAL - 0:1
     
    12:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra je využita a Češi se ujímají vedení! Andrej Nestrašil z prostoru pravého kruhu naservíroval kotouč JAKUBU NAKLÁDALOVI, jenž se nikterak nerozpakoval a tvrdou ranou jej napálil k levé tyči domácí brány. Výbornou práci před Enrothem odvedl Lukáš Radil, jenž dokonale zakryl výhled švédskému brankáři. Asistence: Andrej Nestrašil, Lukáš Radil.
    Marken.cz

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 15. Everberg (Lander, Ahnelöv), 30. Möller (Lindström), 33. Lindström (Kronwall), 49. Axelsson (A. Petersson, Omark), 58. Axelsson (A. Petersson, Gustafsson) – 13. Nakládal (Nestrašil, Radil), 22. Birner (Řepík, Kundrátek), 36. Radil (Nakládal, Klepiš)


    Švédsko: Enroth (Hellberg) – Hersley, Kronwall, Ahnelöv, Gustafsson, Nygren, Fransson, Högström – Möller, P. Lindholm, Lindström – A. Petersson, Ryno, Omark – Cehlin, Andersson, Axelsson – Norman, Lander, Everberg – Asplund.
    Česko: Francouz (Mazanec) – Mozík, Šulák, Nakládal, Šmíd, Kundrátek, J. Krejčík, Moravčík, Vitásek – Radil, Nestrašil, Sekáč – Gulaš, Mertl, D. Kubalík – Řepík, Jan Kovář, Birner – Klepiš, Horák, Zaťovič – Lev.

    Rozhodčí: Gofman, Olenin – Pihlblad, Dahmén
    bahis siteleri