Švédsko – Česko 5:3 (kon.) | Švýcarsko – Kanada 2:3 (kon.)
konec
Švýcarsko
2:3 (0:0, 1:3, 1:0)
Kanada
Středa 08.11.2017, 20:15 • Tissot Arena, Biel • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:01 Romain LOEFFEL - 2:3
     
    58:01
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A hra průběh utkání bude ještě nejspíš zajímavý. Domácímu celku pomohl oddechový čas a hned pár sekund na to snížil na rozdíl jediné branky. ROMAIN LOEFFEL obdržel přihrávku a svou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Andres Ambühl, Félicien Du Bois.
    36:50 Matt ELLISON - 1:3
     
    36:50
    Kanada právě vstřelila branku!
    A už je to ta Kanada, kterou všichni známé. Nejprve ke střele z modré čáry natáhl Geoffrey Kinrade, jeho rána skončila na levé tyči! Poté se odrazila přímo na hokejku MATTA ELLISONA, který si už tváři v tvář brankáři dokázal poradit, jak je jeho zvykem. Asistence: Geoffrey Kinrade.
    35:43 Eric O'DELL - 1:2
     
    35:43
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada otáčí stav utkání a poprvé vede. Po střele jednoho z útočníků od modré čáry se před brankou nejlépe zorientoval ERIC O'DELL a puk tečoval do pravé šibenice. Brankář se za střelou ani neohlédl. Asistence: Karl Stollery.
    28:24 Gilbert BRULÉ - 1:1
     
    28:24
    Kanada právě vstřelila branku!
    Ne dlouho po úvodní brance je vyrovnáno. Útočníci si nádherně rozebrali hráče soupeře. Nejprve Simon Després nahodil puk od modré čáry a k dorážce se před brankářem dostal GILBERT BRULE, svou střelu umístil do pravého dolního rohu. Asistence: Simon Noreau.
    25:43 Michael FORA - 1:0
     
    25:43
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tahle situace už volala po úvodní brance. Puk se několikrát odrazil od brankáře a následně mu dokonce vypadl z lapačky. Poté se ke střele od modré čáry dostal MICHAEL FORA, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Gólman Ben Scrivens nedokázal zakrýt své betony. Bez asistence.
    Marken.cz

    Marek Jašek

    Branky a nahrávky: 26. Fora, 59. Loeffel (Du Bois, Ambühl) – 29. Brulé (Noreau), 36. O'Dell (Stollery), 37. Ellison (Kinrade)


    Švýcarsko: Hiller (Senn) – Diaz, Du Bois, Fora, Furrer, Genazzi, Kreis, Loeffel – Almond, Ambühl, Corvi – Cunti, Hofmann, Hollenstein – Martschini, Praplan, Ryser – Sciaroni, Suri, Walser.
    Kanada: Scrivens (Peters) – Whitecloud, Blacker, Després, Ch. Genoway, Kinrade, Lee, Noreau, M. Robinson, Stollery – R. Bourque, Brulé, Ebbett – Ellison, Howden, Klinkhammer – Kozun, O'Dell, Frattin – Raymond, Thomas, Vey – Wolski, Sikura.

    Rozhodčí: Stricker D. (Sui), Vinnerborg M. (Swe)
    ocianews.com