Toronto – Minnesota 4:2 (kon.) | NY Rangers – Boston 4:2 (kon.) | San Jose – Tampa 1:5 (kon.)
konec
San Jose Sharks
1:5 (1:1, 0:3, 0:1)
Tampa Bay Lightning
Čtvrtek 09.11.2017, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:14 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 1:5
     
    46:14
    Tampa právě vstřelila branku!
    Bolts využívají přesilovku, 5:1! Stamkos zpoza branky na Kučerova, ten následně od levého mantinelu přihrál před branku na VLADISLAVA NAMĚSTNIKOVA, a ten přidal svůj druhý gól a třetí bod v tomto zápase! Asistence: Nikita Kučerov, Steven Stamkos.
    32:00 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 1:4
     
    32:00
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning nyní vládnou tomuto utkání! Nádhernou kombinaci první útočné řady zakončuje po Stamkosově přihrávce VLADISLAV NAMĚSTNIKOV. Pro ruského útočníka druhý bod v tomto zápase, Lightning vedou 4:1! Asistence: Steven Stamkos, Nikita Kučerov.
    29:21 Slater KOEKKOEK - 1:3
     
    29:21
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují soupeři na rozdíl dvou branek! Gourde přihrál na pravé straně SLATERU KOEKKOEKOVI, jehož následný bekhendový pokus skončil překvapivě za zády Jonese. Toto mohl brankář San Jose chytat. Koekkoek vstřelil svůj třetí gól v tomto ročníku NHL, 3:1! Asistence: Yanni Gourde, Anton Strålman.
    20:44 Nikita KUČEROV - 1:2
     
    20:44
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning se dostávají do vedení! Po přihrávce Naměstnikova se z mezikruží prosazuje střelou pod horní tyč NIKITA KUČEROV. Rodák z Majkopu se trefil již popatnácté v sezoně, 2:1 pro Bolts! Asistence: Vladislav Naměstnikov, Steven Stamkos.
    07:17 Jake DOTCHIN - 1:1
     
    07:17
    Tampa právě vstřelila branku!
    Na začátku osmé minuty je srovnáno! Point přihrával před branku, kotouč se dostal až k JAKU DOTCHINOVI a jeho prudká střela skončila až za zády brankáře Jonese. Pro beka Lightning je to první gól v NHL, 1:1! Asistence: Brayden Point, Yanni Gourde.
    00:25 Joonas DONSKOI - 1:0
     
    00:25
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nyní už ale domácí otevírají skóre zápasu! Pouhých 25 vteřin od úvodního vhazování se po Thorntonově přihrávce se prosazuje JOONAS DONSKOI. Finský útočník zaznamenal pátou branku, osmý bod v tomto ročníku, 1:0 pro Sharks! Asistence: Joe Thornton, Joe Pavelski.

    Jiří Sameš

    Branky a nahrávky: 1. Donskoi (J. Thornton, Pavelski) – 8. Dotchin (Point, Gourde), 21. Kučerov (Naměstnikov, Stamkos), 30. Koekkoek (Gourde, Strålman), 32. Naměstnikov (Stamkos, Kučerov), 47. Naměstnikov (Kučerov, Stamkos)


    San Jose Sharks: M. Jones (41. Dell) – Vlasic, Braun, J. Ryan, Burns, Dillon, Heed – Donskoi, J. Thornton (A), Pavelski (C) – M. Karlsson, Couture (A), Hertl – Meier, Tierney, Bødker – Hansen, Goodrow, J. Ward.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Budaj) – Hedman, Dotchin, Sergačjov, Strålman, Coburn (A), Girardi, Koekkoek – Naměstnikov, Stamkos (C), Kučerov – Palát, Point, Gourde – Kunitz, T. Johnson, Callahan (A) – Killorn, J.T. Brown.

    Rozhodčí: Ian Walsh, Brad Watson – Michel Cormier, Travis Gawryletz

    Diváci: 17 044
    thejrc.org