Česko – Rusko 1:2 (po pr.)
po prodl.
Česko
1:2 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:1)
Rusko
Čtvrtek 09.11.2017, 17:00 • Balašicha, Rusko • Turnaj čtyř (U20)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:54
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro český tým krutá rána. Jen šest vteřinek zbývalo do konce nastavení, když se střela od modré odrazila z předbrankového prostoru doprava ze Škarkova pohledu, kde stál úplně volný MICHAIL MEŠČERJAKOV a rozhodl zápas. Asistence: Kirill Slepec.
     
    49:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Bleskurychle využitá přesilovka. Havránek posunul z pravé kruhu na střed modré Galvasovi, jehož nahození mezi kruhy tečoval RADOVAN PAVLÍK a Konovalov na puk nedosáhl. Asistence: Jakub Galvas a Tomáš Havránek.
     
    21:26
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Slepec nejprve trefil tyč, ale o chvilku později už se Rusové radují. Právě Slepec vybojoval puk u modré, posunul ho do levého kruhu NIKITOVI POPUGAJEVOVI, který zamířil přesně ke vzdálenější tyči a otevírá skóre. Asistence: Kirill Slepec.

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 50. Pavlík (Galvas, Havránek) – 22. Popugajev (Slepec), 65. Meščerjakov (Slepec)


    Česko: Škarek (Kořenář) – Doudera, Galvas, Haman, Hrdninka, Kvasnička, Buchtela, Jeřábek – Pavlík, Havránek, Kaut, Kantner, Kodýtek, Chalupa, Kofroň Hrabík, Davídek, Helt, Kousal, Kurovský, Kubík.
    Rusko: Konovalov (Kuzněcov) – Afanasjev, Bogatov, Kovaljov, Mirošničenko, Gromov, Karpuchin, Jakovenko – Kravcov, Kuzněcov, Meščerjakov, Popugajev, Muranov, Slepec, Ševčenko, Šen, Marušev Kukštel, Chafizov, Švyrjov, Šolochov.
    thejrc.org