Plzeň – Slovácko 2:3 (po pr.)
po prodl.
FC Viktoria Plzeň
2:3 (1:1)
1.FC Slovácko
Pátek 10.11.2017, 18:00 • Doosan Arena, Plzeň • MOL Cup • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    110
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou blízko cennému skalpu a postupu do čtvrtfinále. Centr do vápna našel úplně volného STANISLAVA HOFMANNA, který se dokázal prosadit, přesnou střelou z voleje nedal brankáři Plzně nejmenší šanci a posunul Slovácko do vedení.
     
    63
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    LUKÁŠ SADÍLEK si napravil reputaci z předchozí akce a srovnává skóre. Po centru Reinberka Hruška míč pouze vyrazil a pohotový Sadílek dokázal míč uklidit za záda plzeňského brankáře.
     
    54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň otáčí skóre dnešního utkání! Martin Zeman našel přihrávkou mezi obránce dobře nabíhajícího MARKA BAKOŠE, který střelou na vzdálenější tyč dostává Viktorii do vedení!
     
    37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Po neskutečně nepřehledné situaci před brankovou čárou máme v Plzni vyrovnáno! ROMAN HUBNÍK je nakonec určen jako střelec branky. Domácí kapitán trkl jako poslední hlavou do míče, Heča se ve skrumáží srazil s několika ostatními hráči z obou týmů, takže balon nakonec prošel až do sítě!
     
    19
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Hostující tým se dostává do vedení! A je to celkem zasloužená situace, protože Slovácko je zatím aktivnějším týmem. Po další skvělém napadání hráčů v bílém mohl po pravém křídle postupovat směrem k bráně Plzně FILIP KUBALA, který neodcentroval, míč zkušeně podržel, následně se prosadil krásnou ranou ke vzdálenější tyči!

    Jakub Vais

    Jan Picka

    Branky: 37. Hubník, 54. Bakoš – 19. Kubala, 63. Sadílek, 110. Hofmann

    Karty:   92. Čermák (PLZ), 111. Řezníček (PLZ)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 12:13. Střely mimo: 15:9. Rohy: 11:1.
    FC Viktoria Plzeň: Hruška – Havel, Hejda, Hubník (C), Kovařík – Zeman, Živulič (54. Ivanschitz), Čermák, Pilař (70. Petržela) – Řezníček, Bakoš (79. Kolář)
    Náhradníci: Sváček – Limberský, Hájek, Ivanschitz, Kolář, Petržela

    1.FC Slovácko: Heča – Juroška, Hofmann, Šimko, Reinberk – Šumulikoski (C), Navrátil (120. Tkáč), Petr (104. Hellebrand), Sadílek, Havlík – Kubala (87. Yu)
    Náhradníci: Daněk – Ťok, Hellebrand, Yu, Tkáč

    Rozhodčí: E. Marek – P. Blažej, P. Vlasjuk

    Diváci: 3 775
    thejrc.org