Vltavín – Jirny 6:0 (kon.) | Vyšehrad – Benátky n/J 4:2 (kon.) | Chrudim – Písek 2:0 (kon.)
Benešov – Dobrovice 2:0 (kon.) | Králův Dvůr – Štěchovice 2:3 (kon.) | Litoměřicko – Nymburk 2:1 (kon.)
Ústí n/O – Převýšov 1:3 (kon.) | Domažlice – Brozany 10:1 (kon.)
konec
Loko Vltavín
6:0 (0:0)
SK Viktorie Jirny
Sobota 11.11.2017, 10:15Česká fotbalová liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (12:52:24)
     
    Je dobojováno. Asi málokdo čekal, že po první nezáživné půli domácí spustí takovou kanonádu! Vltavín byl k nezastavení, hostující obrana nestíhala a Kafka z brány lovil jeden míč za druhým. Nakonec se domácím podařilo nasázet šest branek, přičemž první čtyři zaznamenali během úvodních dvaceti minut. Po brance se prosadilo hned šest hráčů a Vltavín si tedy upevňuje druhé místo v tabulce.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Autové vhazování pro Jirny na polovině hřiště, Vladan Haleš odpíská každou chvílí konec zápasu.
     
    89
    Balón v zámezí, Ondřej Pávek nikam nepospíchá. Za chvíli se rozeběhne poslední minuta tohoto utkání, hlavní sudí nejspíše nebude nic nastavovat.
     
    88
    Zápas se už víceméně dohrává, druhá půle se hostům vůbec nevyvedla, už šestkrát inkasovali. A nyní se musí zase bránit rychlému výpadu domácích!
     
    87
    Dominik Tichý nyní nebyl smířen s rozhodnutím hlavního rozhodčího. Následně viděl žlutou kartu za řeči.
     
    86
    Domácí zadáci se ubránili jen za cenu rohového kopu. Bude to vůbec první roh pro Jirny v tomto zápase!
    85. MAIONE - 6:0
     
    85
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Odražený míč si ve vápně našel úplně volný CARLO MARIA MAIONE. Střídající hráč obstřelil hostujícího gólmana a přidal už šestou branku domácích v tomto utkání!
     
    84
    Jakub Černý teď několikrát fauloval svého soupeře. Rozhodčí mu to sečetl a vytáhl vůbec první žlutou kartu v tomto zápase.
     
    82
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Marek Hovorka, přichází Jiří Vokoun.
     
    81
    Míč však směřoval pouze na prvního bránícího fotbalistu. Následná akce se hostům taktéž vůbec nevyvedla, rozehrávat bude brankář Pávek.
     
    80
    Naprosto evidentní faul na polovině hřiště, rozehrávat budou hosté. Vypadá to na dlouhý centr do pokutového území soupeře.
     
    79
    Hosté už jakoby rezignovali na bránění. Nyní měli štěstí, že se Carlo Maione ocitl v ofsajdu. Jinak by domácí hráč postupoval úplně sám na branku!
    78. ŠÍPEK - 5:0
     
    78
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Pátá branka domácích ve druhé půli! Spoustu prostoru dostal kousek za velkým vápnem ONDŘEJ ŠÍPEK. Jeho střela směřovala na zadní tyč a skončila až za zády Kafky!
     
    76
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Jan Růžička, přichází Vladimír Valíček.
     
    76
    Hraje se na útočné polovině domácích, což Vltavínu vyhovuje. Hosté se nemohou dostat k balónu a pomáhají si drobnými fauly.
     
    74
    Kafka byl hodně venku z branky a domácí fotbalista zkoušel zhruba z poloviny hřiště hostujícího gólmana překonat. Ten se ale stihl vrátit a vyrazit míč na roh!
     
    73
    Na poslední chvíli teď zasáhl jeden z hostujících zadáků. V opačném případě by Carlo Maione postupoval úplně sám na Kafku!
     
    72
    Nepřesnosti na obou stranách. O vítězi je víceméně rozhodnuto, Jirny se snaží o čestný úspěch, ovšem do pokutového území soupeře se téměř nedostávají.
     
    71
    Obraně domácích teď musel pomoct také brankář Pávek, který si celou situaci nekomplikoval a volil dlouhý odkop do bezpečí!
     
    70
    Domácí se dostali do přečíslení tři na dva. Martin Uvíra ale nepřihrál přesně, Vltavín tak přišel o balón a musí se rychle vracet!
     
    69
    Střídání v týmu SK Viktorie Jirny: ze hřiště odchází František Škorvánek, přichází Jakub Černý.
     
    67
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Petr Pejša, přichází Carlo Maione.
     
    66
    Střídání v týmu SK Viktorie Jirny: ze hřiště odchází Michal Parys, přichází Marek Stockner.
    Střídání v týmu SK Viktorie Jirny: ze hřiště odchází Pavel Vandas, přichází Jaroslav Procházka.
     
    65
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Během dvaceti minut druhé půle už čtvrtá branka domácích, kteří mají jasně navrch! Petr Pejša výborně posunul na DAVIDA POZNÍČKA, který postupoval úplně sám na Kafku. Domácí fotbalista zvolil střelu na zadní tyč!
     
    64
    Individuální akce Jiřího Vondráčka! Hostujícího fotbalistu ale vychytal Ondřej Pávek, který předvedl výborný zákrok a míč vyrazil před sebe!
    63. MACHÁČ - 3:0
     
    63
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Třetí branka však přeci jen přichází! Na centr RICHARDA MACHÁČE z pravé strany si naběhl úplně volný Petr Pejša, který však podle všeho hlavičkoval až za brankovou čarou. Autorem branky je právě Macháč.
    62.
     
    62
    Neskutečné, co domácí nyní neproměnili! Sám se nyní na hostující branku řítil Petr Pejša, který nastřelil tyč! Poté se k balónu dostal Ondřej Šípek, proti kterému vytáhl výborný zákrok Kafka! Třetí střela byla zlbokovaná, roh pro Vltavín!
     
    61
    Hra se kouskuje, což pomáhá domácím, kteří s rozehrávkami pochopitelně nikam nepospíchají. Vltavín bude vhazovat snad počtvrté během poslední minuty.
     
    60
    Hosté hrají velmi odvážně směrem dopředu, Vltavín pozorně brání. Vypadá to, že domácí už budou hrozit pouze z rychlých brejků.
     
    59
    Po delší době se k zakončení dostaly také Jirny! Střelecký pokus zhruba dvaadvacet metrů od domácí branky ale skončil hodně vysoko nad!
     
    58
    Nedorozumění hostujících fotbalistů na pravé straně hřiště. Domácí tým bude vhazovat zhruba na polovině.
     
    56
    Martin Abena si při zpracování míč pomohl rukou, což neuniklo hlavnímu rozhodčímu, který přerušuje hru. Jirny rychle rozehrávají.
     
    55
    Další útočnou snahu Viktorie zastavuje útočný faul, Vltavín s následnou rozehrávkou pochopitelně nikam nepospíchá.
     
    54
    Hosté se nemohou dostal do zakončení. Obránci domácího týmu dnes působí velmi jistým dojmem, Vltavín už zase postupuje směrem dopředu.
     
    53
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Vstup do druhé půle vychází domácím na jedničku! Na levé straně zůstal úplně volný David Podzimek, který míč poslal do vápna. PETR PEJŠA se ocitl sám před prázdnou brankou a bez větších problémů skóroval!
     
    52
    Na pravé straně se hosté dostali k centru. Následný závar vyřešila domácí obrana, Vltavín však rychle směřuje směrem na útočnou polovinu!
     
    51
    Jirny jsou v těchto chvílích aktivnějším týmem a po inkasované brance chtějí srovnat. Hraje se převážně na obranné polovině domácího celku.
     
    50
    Tentokráte musel Pávek ven z branky, aby stihl před soupeřem míč odehrát do bezpečí. To se mu nakonec povedlo!
     
    49
    Hosté se velmi rychle vydali dopředu, ovšem s míčem se dostali až do zámezí, rozehrávat tak bude brankář Ondřej Pávek.
     
    48
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Kapitán Martin Uvíra míč posunul na MARTINA ABENU, který tváří v tvář obstřelil hostujícího brankáře a otevřel skóre tohoto utkání!
     
    47
    Domácí začali aktivněji, po pravé straně uháněl Petr Pejša. Před nim ale zasáhl jeden z hostujících zadáků na roh!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Úvodních pětačtyřicet minut hry žádnou stoprocentní příležitost nenabídlo. Hra se hodně kouskuje, viděli jsme spoustu nepřesností na obou stranách. Uvidíme, co nám nabídne druhá půle, která začne zhruba v 11:18.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Nejspíše poslední střelecký pokus skončil nad hostující brankou. Rozhodčí pravděpodobně nebude přidávat ani minutu.
     
    44
    Další ofsajd na domácí straně, tentokráte šlo o jasnou záležitost, Pejša se nestihl vrátit. Rozehrávky se ujme brankář Kafka.
     
    43
    Melechovský míč posouval do vápna na Klána. Před ním ale na poslední chvíli zasáhla domácí obrana, která Vltavín dost možná zachránila před inkasovanou brankou.
     
    42
    Střela z dlouhé vzdálenosti letěla pouze doprostřed branky. Ondřej Pávek bez problémů chytá a už hledá, komu by rozehrál.
     
    41
    Vltavín se dostal do výborné příležitosti, jenže tu zastavil praporek čárového! Domácí hráči i fanoušci se nyní velmi zlobí!
     
    40
    Hosté přišli o balón a museli se velmi rychle vracet. Vltavín však následné přečíslení taktéž nevyřešil vůbec dobře a míč také ztratil.
     
    39
    Martin Klán si nyní podle rozhodčího pomohl útočným faulem. Hostující útočník se zlobí, tohle rozhodnutí se mu vůbec nelíbí.
     
    38
    Blíží se závěr první půle, příliš zajímavého se na hrací ploše neděje. Oba celky se téměř nedostávají do šancí, hra se navíc hodně kouskuje.
     
    36
    Další dlouhý nákop na Klána. Ten je však vepředu úplně sám bez jakékoliv podpory, hosté tak o balón velmi rychle přišli.
     
    35
    Vysoko měl svou nohu Aleš Melechovský v souboji s Dominikem Tichým. Rozhodčí přerušuje hru, Vltavín rychle rozehrává a už míří na útočnou polovinu.
     
    34
    Střelecký pokus z velké dálky nemohl brankáři Kafkovi udělat žádné problémy. Střela mířila doprostřed branky a postrádala razanci.
     
    33
    Z hodně obtížné pozice to zkoušel Lukáš Křeček. Jeho pokus však skončil vysoko nad bránou Pávka, který bude opět rozehrávat!
     
    32
    Velmi dobrý centr nyní do pokutového území soupeře poslal kapitán Ondřej Kejha. Nikdo z hostujících fotbalistů ale do vápna nešel.
     
    31
    Petr Pejša byl v ofsajdu, což neuniklo čárovému rozhodčímu, který pochopitelně ihned signalizoval ofsajd!
     
    30
    Aleš Melechovský teď u rohového praporku nedokázal vyzrát na dva protihráče a dostal se až do zámezí. Odkop od domácí branky.
     
    29
    Výbornou práci na útočné polovině odvedl Petr Pejša. Následný centr se ale domácímu útočníkovi vůbec nevydařil, balón skončil v autu.
     
    27
    Po centru z pravé strany přišla hlavička, která mířila na zadní tyč a na kterou si nabíhali hned dva domácí hráči! Na poslední chvíli ale přišel výborný obranný zákrok, roh pro Vltavín!
     
    26
    Do první větší příležitosti se v tuto chvíli dostali také domácí! Před Petrem Pejšou ale na poslední chvíli zasáhl František Kafka.
     
    25
    Velmi dobrou práci teď na útočné polovině odvedl František Škorvánek, který vybojoval faul. Hosté s rozehrávkou příliš nepospíchají.
     
    24
    Centrovaný míč propadl až na zadní tyč, ke střele z voleje se dostal Marek Hovorka, kterému to vůbec nesedlo a domácí fotbalista minul branku!
     
    23
    Zblokovaný pokus Richard Macháč, bude z toho druhý rohový kop pro Vltavín, který už běží rozehrávat právě Macháč.
     
    21
    Hostující fotbalisté si nerozuměli na útočné polovině, Jirny se dostaly s míčem až za lajnu, další práce pro brankáře Pávka.
     
    20
    Příliš se nehraje, hosté teď dvakrát faulovali během krátké chvíle ve středu hřiště. Rozehrávat budou domácí ze středového kruhu.
     
    19
    Ondřej Kejha se s míčem dostal až za lajnu, práce pro Ondřeje Pávka, který bude odkopávat od branky.
     
    18
    Závar v pokutovém území vyřešila hostující obrana dalším odkopem do bezpečí. Hra se teď hodně kouskuje, což tempu rozhodně nepřispívá.
     
    17
    Jirny se dokázaly ubránit díky odkopu do zámezí. Autové vhazování pro Vltavín jen kousek od rohového praporku.
     
    16
    Hraje se převážně ve středu hřiště, hosté momentálně kombinují na polovině soupeře, ovšem do větších příležitostí se nedostávají.
     
    15
    Zatím aktivní Martin Klán mohl postupovat úplně sám na branku, kdyby ho nezastavil praporek čárového sudího, který signalizoval ofsajd!
     
    14
    Velmi dobrý centr z pravé strany! Na ten ale nedosáhl žádný ž domácích fotbalistů, celou situaci vzápětí vyřešil gólman František Kafka.
     
    13
    Hraje se poměrně dost tvrdě, což nyní poznal také David Podzimek, proti kterému šel jeden z hostujících fotbalistů skluzem.
     
    12
    Taktický faul na polovině hřiště teď zastavil rodící se kontr hostů. Rozhodčí ale zůstává klidný a žlutou kartu prozatím nevytahuje.
     
    11
    Do velkého vápna letěl prudký centr. Hlavní sudí ukazuje, že se bude odkopávat od brány, což se pochopitelně domácím nelíbí.
     
    10
    Hosté míč nedokázali odehrát do zámezí, nakonec si pomohli faulem. Standardní situace pro Vltavín jen kousek od rohového praporku!
     
    8
    Martin Klán teď dělal důrazem obrovské problémy domácím zadákům. Vltavín se nakonec ubránil za cenu odkopu do bezpečí.
     
    7
    Další slibná akce hostů. Střelecký pokus směřoval pouze doprostřed branky, Ondřej Pávek neměl s touto střelou větší problémy!
     
    6
    Po odraženém míči se Vltavín dostal do další zajímavé akce. Tentokráte však domácí zastavuje praporek čárového, ofsajd!
     
    5
    Domácí kombinovali po pravé straně hřiště, kde vybojovali úvodní rohový kop v tomto utkání!
     
    4
    Marek Čepelák si na polovině hřiště pomohl faulem v souboji s Richardem Macháčem, což neuniklo čárovému, který ihned signalizoval nedovolenou hru.
     
    3
    Vltavín se dostával do slibné příležitosti. Hlavní sudí ale viděl útočný faul, rozehrávat tak budou Jirny.
     
    2
    Hosté se hned ve druhé minutě dostali do dobré příležitosti! Střela zpoza velkého vápna skončila těsně vedle levé tyče domácí branky!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Loko Vltavín: Pávek – Podzimek, Abena, Růžička, Macháč, Hovorka, Pejša, Uvíra (K), Šípek, Pozníček, Tichý
    Náhradníci: Pulda, Valíček, Eichler, Schindler, Maione, Vokoun

    SK Viktorie Jirny: Kafka – Parys, Škorvánek, Hruška, Melechovský, Klán, Vondráček, Křeček, Čepelák, Kejha (K), Vandas
    Náhradníci: Procházka, Stockner, Kocourek, Černý, Čáp

    Rozhodčí: Haleš – Šob, Tryzna.
     
    Utkání bude jako hlavní řídit pan Vladan Haleš. Na čarách mu budou pomáhat pánové Aleš Šob a Lukáš Tryzna. Jak už jsem zmiňoval, mírným favoritem jsou domácí. Potvrdí svou roli a získají tři body? Sledujte náš online přenos a určitě se to dozvíte!
     
    Na druhé straně SK Viktorie Jirny. Vypadá to, že hosté triumf z poslední sezony neobhájí. V loňském roce místo nich šla do druhé ligy Olympia Hradec Králové, která na rozdíl od svého soupeře splnila licenční podmínky pro účast v profesionální soutěži. Hosté jsou na deváté pozici se ziskem třiadvaceti bodů. V příštím týdnu budou hrát také v pátek, když přivítají SK Benešov. Jirny ve svých řadách mají dva čtyřgólové střelce. Lukáše Křečka a Aleše Melechovského, kterému na to stačilo sedm utkání.
     
    Loko Vltavín do tohoto duelu půjde v roli favorita. Momentálně dvaatřicet bodů, celkově druhá příčka. Na vedoucí Chrudim ztrácí Vltavín v tuto chvíli sedm bodů. Svůj poslední zápas domácí odehráli na půdě Dobrovic, kde zvítězili tím nejtěsnějším možným rozdílem (2:1). Vltavín spoléhá především na Petra Pejšu, který je se sedmi brankami v tuto chvíli jejich nejlepším střelcem. Příští kolo odehraje Vltavín venku, narazí na SK Sokol Brozany.
     
    Dobré dopoledne přeji všem fotbalovým příznivcům. Česká fotbalová liga má programu čtrnácté kolo. V rámci něj nás čeká utkání, ve kterém Loko Vltavín přivítá v sobotu na svém hřišti SK Viktorie Jirny.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    Štěpán Slovák

    Branky: 48. Abena, 53. Pejša, 63. Macháč, 65. Pozníček, 78. Šípek, 85. Maione

    Karty:   87. Tichý (VLT) – 84. Černý (JIR)


    Loko Vltavín: Pávek – Podzimek, Abena, Růžička, Macháč, Hovorka, Pejša, Uvíra (K), Šípek, Pozníček, Tichý
    Náhradníci: Pulda, Valíček, Eichler, Schindler, Maione, Vokoun

    SK Viktorie Jirny: Kafka – Parys, Škorvánek, Hruška, Melechovský, Klán, Vondráček, Křeček, Čepelák, Kejha (K), Vandas
    Náhradníci: Procházka, Stockner, Kocourek, Černý, Čáp

    Rozhodčí: Haleš – Šob, Tryzna

    Diváci: 196
    thejrc.org