Buffalo – Florida 1:4 (kon.) | Washington – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Columbus – Carolina 1:3 (kon.)
Toronto – Boston 3:2 (po pr.) | Dallas – NY Islanders 5:0 (kon.) | Vegas – Winnipeg 5:2 (kon.)
NY Rangers – Edmonton 4:2 (kon.) | Ottawa – Colorado 4:3 (kon.)
konec
Dallas Stars
5:0 (3:0, 2:0, 0:0)
New York Islanders
Sobota 11.11.2017, 02:40 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    36:00 Jason SPEZZA - 5:0
     
    36:00
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! JASON SPEZZA se konečně v letošní sezóně dočkává, když se prosazuje v početní výhodě, kdy obdržel přihrávku do levého kruhu a následně využil velmi dobrého postavení Hanzala, který skvěle bránil ve výhledu Halákovi a jeho pokus šel přesně do volného prostoru hostující klece. Asistence: Esa Lindell, Dan Hamhuis.
    27:01 Mattias JANMARK - 4:0
     
    27:01
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se prosazují ve vlastním oslabení! Bailey nahrával ve vlastním obranném pásmu přes střed, kde byl skvěle postavený MATTIAS JANMARK, jenž následně nedal Halákovi nejmenší šanci a se svou střelou příklepem prostřelil slovenského brankáře. Bez asistence.
    16:28 Esa LINDELL - 3:0
     
    16:28
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hanzal nahrál puk na modrou Klingbergovi, který ihned přihrál svému kolegovi ESU LINDELLOVI, jehož nahození prošlo Halákovi pod jeho lapačkou. Asistence: John Klingberg, Martin Hanzal.
    14:58 Gemel SMITH - 2:0
     
    14:58
    Dallas právě vstřelil branku!
    Klingberg zavezl puk do rohu kluziště, kde ho následně přihrál Radulovovi, jenž před bránou viděl zcela volného GEMELA SMITHA, který si už před Halákem věděl rady, když si položil slovenského brankáře a následně poslal kotouč do odkryté části brány. Asistence: Alexander Radulov, John Klingberg.
    01:32 John KLINGBERG - 1:0
     
    01:32
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se prosazují hned ze své první střely! Benn našel parádní křižnou přihrávkou JOHNA KLINGBERGA, který si kotouč nejdříve zpracoval a následně poslal do horních pater Halákovy brány. Asistence: Jamie Benn, Tyler Seguin.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 2. J. Klingberg (Ja. Benn, Seguin), 15. G. Smith (Radulov, J. Klingberg), 17. Lindell (J. Klingberg, Hanzal), 28. Janmark, 36. Spezza (Lindell, Hamhuis)


    Dallas Stars: Bishop (Lehtonen) – Lindell, J. Klingberg, Hamhuis, Pateryn, Oleksiak, Johns – Janmark, Seguin, D. Shore – G. Smith, Ja. Benn, Radulov – Elie, Hanzal, Spezza – Roussel, Faksa, B. Ritchie.
    New York Islanders: Halák (Greiss) – Leddy, Boychuk, de Haan, Mayfield, Hickey, Pulock – Lee, Tavares, Jo. Bailey – B. Nelson, Barzal, Eberle – Ladd, Quine, Beauvillier – Cizikas, Chimera, Clutterbuck.
    thejrc.org