Buffalo – Florida 1:4 (kon.) | Washington – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Columbus – Carolina 1:3 (kon.)
Toronto – Boston 3:2 (po pr.) | Dallas – NY Islanders 5:0 (kon.) | Vegas – Winnipeg 5:2 (kon.)
NY Rangers – Edmonton 4:2 (kon.) | Ottawa – Colorado 4:3 (kon.)
konec
Dallas Stars
5:0 (3:0, 2:0, 0:0)
New York Islanders
Sobota 11.11.2017, 02:40 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:35
    Stars se málem znova prosadili ve svém oslabení, když jeli ve dvou na jednoho a celou akci na sebe vzal Shore, jemuž se i podařilo překonat Haláka, ale některý z hostů následně stihl uklidit puk před brankovou čárou.
     
    53:50
    Mattias Janmark (DAL) je vyloučen na dvě minuty za sekání, a tak si hosté ještě zahrají přesilovou hru.
     
    50:22
    Mayfield (NYI) nyní podrazil Jamieho Benna, a tak si za svůj prohřešek odsedí dvě minuty na trestné lavici. Přesilovka Dallasu začne až po komerční přestávce.
     
    41:01
    Lee (NYI) nyní vyhodil puk z obranného pásma přímo do hlediště, a tak dostává dvě minuty.
    36:00 Jason SPEZZA - 5:0
     
    36:00
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! JASON SPEZZA se konečně v letošní sezóně dočkává, když se prosazuje v početní výhodě, kdy obdržel přihrávku do levého kruhu a následně využil velmi dobrého postavení Hanzala, který skvěle bránil ve výhledu Halákovi a jeho pokus šel přesně do volného prostoru hostující klece. Asistence: Esa Lindell, Dan Hamhuis.
     
    34:11
    Dallas si zahraje svou první přesilovou hru v utkání, protože na dvě minuty za podražení je na trestnou poslán Beauvillier (NYI).
    27:01 Mattias JANMARK - 4:0
     
    27:01
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se prosazují ve vlastním oslabení! Bailey nahrával ve vlastním obranném pásmu přes střed, kde byl skvěle postavený MATTIAS JANMARK, jenž následně nedal Halákovi nejmenší šanci a se svou střelou příklepem prostřelil slovenského brankáře. Bez asistence.
     
    25:55
    Alexander Radulov (DAL) to nyní přehnal se svou snahou s vybojováním kotouč zpět a trochu více přidržel Barzala, takže si odsedí dvě minuty.
     
    23:18
    Další obrovská šance Islanders! Domácí obrana nyní zcela odevzdala puk svému soupeři, když se následně Chimera dostal s pukem před Bishopa, kterého sice překonal, ale Seguin rychle přispěchal se svou holí a kotouč zastavil před brankovou čárou.
     
    22:12
    Hosté ujížděli ve dvou na jednoho, když nakonec Barzal nahrál svému kolegovi, jenže Eberleho parádně vychytal Bishop.
     
    18:23
    Barzal dostal puk do útočného pásma, kde následně zasekl a přihrál na modrou Boychukovi, jehož dělovka skončila na břevně domácí klece.
    16:28 Esa LINDELL - 3:0
     
    16:28
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hanzal nahrál puk na modrou Klingbergovi, který ihned přihrál svému kolegovi ESU LINDELLOVI, jehož nahození prošlo Halákovi pod jeho lapačkou. Asistence: John Klingberg, Martin Hanzal.
    14:58 Gemel SMITH - 2:0
     
    14:58
    Dallas právě vstřelil branku!
    Klingberg zavezl puk do rohu kluziště, kde ho následně přihrál Radulovovi, jenž před bránou viděl zcela volného GEMELA SMITHA, který si už před Halákem věděl rady, když si položil slovenského brankáře a následně poslal kotouč do odkryté části brány. Asistence: Alexander Radulov, John Klingberg.
     
    09:06
    Alexandru Radulovovi (DAL) nyní nevyšel jeho pas a Chimera už by jel sám na Bishopa, ale ruský útočník zahákoval hráče Islanders a dostává dvě minuty.
     
    08:14
    Domácí jeli ve dvou na jednoho, kde nakonec Janmark přihrával Shorovi, jenže zakončení domácího útočníka mířilo mimo bránu Islanders.
    01:32 John KLINGBERG - 1:0
     
    01:32
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se prosazují hned ze své první střely! Benn našel parádní křižnou přihrávkou JOHNA KLINGBERGA, který si kotouč nejdříve zpracoval a následně poslal do horních pater Halákovy brány. Asistence: Jamie Benn, Tyler Seguin.
     
    01:21
    Avšak přesilovka New Yorku trvala jen pár vteřin, protože Anders Lee (NYI) podrazil Oleksiaka, a dostává tak dvě minuty.
     
    01:16
    Islanders si zahrají první přesilovou hru, protože domácí lavička je potrestána za příliš mnoho hráčů na ledě.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 2. J. Klingberg (Ja. Benn, Seguin), 15. G. Smith (Radulov, J. Klingberg), 17. Lindell (J. Klingberg, Hanzal), 28. Janmark, 36. Spezza (Lindell, Hamhuis)


    Dallas Stars: Bishop (Lehtonen) – Lindell, J. Klingberg, Hamhuis, Pateryn, Oleksiak, Johns – Janmark, Seguin, D. Shore – G. Smith, Ja. Benn, Radulov – Elie, Hanzal, Spezza – Roussel, Faksa, B. Ritchie.
    New York Islanders: Halák (Greiss) – Leddy, Boychuk, de Haan, Mayfield, Hickey, Pulock – Lee, Tavares, Jo. Bailey – B. Nelson, Barzal, Eberle – Ladd, Quine, Beauvillier – Cizikas, Chimera, Clutterbuck.
    bahis siteleri