Buffalo – Florida 1:4 (kon.) | Washington – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Columbus – Carolina 1:3 (kon.)
Toronto – Boston 3:2 (po pr.) | Dallas – NY Islanders 5:0 (kon.) | Vegas – Winnipeg 5:2 (kon.)
NY Rangers – Edmonton 4:2 (kon.) | Ottawa – Colorado 4:3 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
5:2 (2:1, 3:1, 0:0)
Winnipeg Jets
Sobota 11.11.2017, 04:30 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    37:47 William KARLSSON - 5:2
     
    37:47
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Pozor, domácí skórují při vlastním oslabení! Smith vyslal do samostatného úniku WILLIAMA KARLSSONA, a ten bekhendovým blafákem překonal Hellebuycka. Švédský útočník se prosazuje podruhé v zápase, 5:2! Asistence: Reilly Smith, Luca Sbisa.
    36:45 James NEAL - 4:2
     
    36:45
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas využívají přesilovou hru a znovu tak vedou o dvě branky! Perronův pokus z merzikruží byl před brankou zblokován Kulikovem. Obránce Jets ale při snaze odehrát kotouč namazal JAMESI NEALOVI, který v pádu poslal puk do odkryté branky. Třicetiletý útočník se prosadil podeváté v tomto ročníku, 4:2! Bez asistence.
    33:57 Patrik LAINE - 3:2
     
    33:57
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé! Scheifele vyhrál buly, Byfuglien ihned přihrál na PATRIKA LAINEHO a jeho střela z první skončila v levém horním růžku Lagacého svatyně. Rodák z Tampere vstřelil svou osmou branku v sezoně 2017/2018, Jets jsou tak znovu na dostřel! Asistence: Dustin Byfuglien, Mark Scheifele.
    32:17 William KARLSSON - 3:1
     
    32:17
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí se opět dostávají do dvoubrankového vedení! Engellandovu střelu od modré vyrazil Hellebuyck jen k WILLIAMU KARLSSONOVI, který následnou dorážkou dostal puk do branky Jets. Pro Karlssona pátá trefa v sezoně, Golden Knights vedou 3:1! Asistence: Deryk Engelland, Reilly Smith.
    15:47 Adam LOWRY - 2:1
     
    15:47
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Netrvalo dlouho a je to znovu o gól! Od modré čáry střílel Kulikov a jeho pokus pak ještě tečoval před brankou ADAM LOWRY. Čtyřiadvacetiletý Američan tak zaznamenává první bod v tomto ročníku, 1:2 z pohledu Jets! Asistence: Dmitrij Kulikov, Brandon Tanev.
    15:08 David PERRON - 2:0
     
    15:08
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí odskakují soupeři na rozdíl dvou branek! Engelland zavezl puk do útočné třetiny, následně je přenechal DAVIDU PERRONOVI a jeho střela z pravého kruhu pro vhazování pak skončila za zády gólmana Jets. Pro Perrona pátý gól v sezoně, 2:0! Asistence: Deryk Engelland, Erik Haula.
    06:41 Luca SBISA - 1:0
     
    06:41
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí se ujímají v sedmé minutě vedení! LUCA SBISA dostal z levé strany přihrávku od Perrona, následně pak střelou z první pod horní tyč překonal brankáře Hellebuycka. Italský bek se zapisuje letos poprvé mezi střelce, 1:0 pro Vegas! Asistence: David Perron, Tomáš Nosek.

    Jiří Sameš

    Branky a nahrávky: 7. Sbisa (Perron, Nosek), 16. Perron (Engelland, Haula), 33. W. Karlsson (Engelland, R. Smith), 37. Neal, 38. W. Karlsson (R. Smith, Sbisa) – 16. Lowry (D. Kulikov, B. Tanev), 34. Laine (Byfuglien, Scheifele)


    Vegas Golden Knights: Lagacé (Ferguson) – Schmidt, Sbisa, McNabb, Engelland, C. Miller, Hunt – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith (A) – Perron, Haula, Neal (A) – O. Lindberg, Eakin, Tuch – Carrier, Bellemare (A), Nosek.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (41. S. Mason) – Morrissey, Trouba, Enström, Byfuglien (A), D. Kulikov, T. Myers – Connor, Scheifele (A), Wheeler (C) – Ehlers, Little, Laine – Copp, Lowry, B. Tanev – Matthias, Hendricks, Armia.

    Rozhodčí: Jevgenij Romaško, Chris Rooney – Kiel Murchison, Brandon Gawryletz

    Diváci: 18 110
    thejrc.org