Buffalo – Florida 1:4 (kon.) | Washington – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Columbus – Carolina 1:3 (kon.)
Toronto – Boston 3:2 (po pr.) | Dallas – NY Islanders 5:0 (kon.) | Vegas – Winnipeg 5:2 (kon.)
NY Rangers – Edmonton 4:2 (kon.) | Ottawa – Colorado 4:3 (kon.)
konec
Ottawa Senators
4:3 (0:1, 2:2, 2:0)
Colorado Avalanche
Sobota 11.11.2017, 19:15 • Ericsson Globe, Stockholm, Švédsko • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:23 Mike HOFFMAN - 4:3
     
    53:23
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátoři jdou do vedení. Hned po vhazování se dokázali usadit v útočném pásmu, kotouč šel od Duchenea z levého kruhu na Stonea, jenž přihrávkou od brány našel volného MIKEA HOFFMANA. Kotouč se odrazil od dvou hráčů Colorada, kanonýr Sens se opřel do zakončení z prvního doteku a tentokrát již dokázal trefit odkrytou část brány. Bez asistence.
    47:01 Johnny ODUYA - 3:3
     
    47:01
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Přesilovou hru sice Senátoři nevyužili, ale záhy po ní přeci jenom vyrovnávají. Kotouč se po Thompsonově přihrávce odrazil přesně před JOHNNYHO ODUYU, který na nic nečekal a tvrdou střelou z levé strany propálil zkoprnělého Berniera. Po včerejší Claessonově trefě je to druhý gól švédských obránců Sens ve Stockholmu! Asistence: Nate Thompson, Jean-Gabriel Pageau.
    30:36 Sven ANDRIGHETTO - 2:3
     
    30:36
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Pokračují strhující momenty! Colrado se dostalo do útočného pásma a kotouč šel poté ke SVENU ANDRIGHETTOVI. Švýcarský útočník chtěl oslovi Jakupova, ale puk byl tečován jedním z obránců a doplachtil za záda překvapeného Condona. Ten dnes opravdu nemá štěstí. Asistence: Alexander Kerfoot, Andrej Mironov.
    29:16 Mark STONE - 2:2
     
    29:16
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Jenže Senátoři bleskově vyrovnávají. Skvěle nyní zapracoval Karlsson, který dobře napadal Nieta a získal kotouč v útočném pásmu. Následně šel puk přesně na MARKA STONEA, jenž před Bernierem zachoval klid a bekhendem touš poslal podél těla ležícího brankáře. Asistence: Erik Karlsson.
    28:34 Alexander KERFOOT - 1:2
     
    28:34
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche si znovu berou vedení zpět na svou stranu. Kotouč totiž obdržel ALEXANDER KERFOOT, který u modré čáry kombinoval s Johnsonem, ale poté z vrcholu levého kruhu sám vypálil. Nechytatelná střela šla znovu do rohu Condonovy brány. S ani jednou brankou gólman Ottawy nemohl nic dělat. Asistence: Erik Johnson, Sven Andrighetto.
    20:12 Mike HOFFMAN - 1:1
     
    20:12
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak to je skvělý vstup do druhé třetiny ze strany Senátorů! MIKE HOFFMAN kotouč hodlal zavézt do útočného pásma, ale nakonec touš pouze obloučkem nahodil na bránu. Puk se kousek před Bernierem odrazil a propadl coloradskému brankáři mezi tyčí a tělem! Asistence: Derick Brassard, Erik Karlsson.
    13:13 Blake COMEAU - 0:1
     
    13:13
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Laviny skórují ve vlastním oslabení. BLAKE COMEAU na modré čáře využil zaváhání Karlssona a poté šel téměř přes celé kluziště sám na Condona. Útočník Colorada nevymýšlel nic světoborného a dokonalou střelou poslal kotouč do horního rohu brány! Asistence: Mark Barberio, Erik Johnson.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 21. Hoffman (Brassard, E. Karlsson), 30. Mark Stone (E. Karlsson), 48. Oduya (N. Thompson, Pageau), 54. Hoffman – 14. Comeau (Barberio), 29. Kerfoot (E. Johnson, Andrighetto), 31. Andrighetto (Kerfoot, Mironov)


    Ottawa Senators: Condon (31. C. Anderson) – Claesson, E. Karlsson (C), Phaneuf (A), Oduya, Ch. Wideman, Ceci, Harpur – DiDomenico, Duchene, Hoffman – Dzingel, Brassard (A), Mark Stone – Pyatt, Pageau, Burrows – N. Paul, N. Thompson.
    Colorado Avalanche: J. Bernier (Varlamov) – Barberio, E. Johnson (A), Girard, Barrie, Bigras, Mironov – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Andrighetto, Kerfoot, Jakupov – Nieto, Compher, Comeau – G. Bourque, C. Wilson, Grimaldi.

    Rozhodčí: Pochmara, Kozari – Driscoll, Nowak

    Diváci: 13 396
    thejrc.org