Česko – Finsko 2:4 (kon.)
konec
Česko
2:4 (1:2, 1:0, 0:2)
Finsko
Sobota 11.11.2017, 17:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Reprezentace do 19 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:06
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Pravděpodobně je rozhodnuto! Čeští mladíci trochu zmatkovali v obranném pásmu, kde Latvala nahrál TOPIASI HAPANENOVI a ten neměl problém z pravého kruhu trefit prázdnou branku. Asistence: Otto Latvala.
     
    46:37
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové se nenechali zatlačit po vlastním icingu. EETU PÄKKILÄ pak nabral neuvěřitelnou rychlost, díky které prchl všem překvapeným obráncům a zkušeně zavěsil pod břevno. Bez asistence.
     
    38:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Minutu a půl před koncem druhé třetiny je znovu vyrovnáno! Češi se usadili v pásmu a během bojů u hrazení stihli částečně prostřídat, ze střídačky přijel také RADIM TOMAN a po Chrtkově přihrávce z pravého mantinelu překonal Heikkinena nechytatelnou střelou zápěstím. Asistence: Ondřej Chrtek.
     
    10:46
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla parádní akce, po které Finové znovu vedou! Halmeho křižnou přihrávku Päkkilä šikovně sklepl před brankoviště na JESSE KOSKENKORVU a ten už to měl mezi českými beky poměrně jednoduché. Asistence: Eetu Päkkilä, Aleksi Halme.
     
    08:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    K velké radosti zhruba tisícovky diváků je vyrovnáno! Latvala při střele od modré nepropálil prvního clonícího hráče a tím založil rychlý protiútok, při kterém Václavek přiťukl kotouč LUKÁŠI ROUSKOVI a ten nekompromisní ranou z první propálil Heikkinena. Asistence: Jan Václavek, Filip Jirásek.
     
    04:38
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Suomi jdou v páté minutě do vedení! OSKARI LAAKSONEN se svou první střelou neuspěl, kotouč se k němu ale vrátil a zpoza levého kruhu tečovaným pokusem překvapil Wolfa, který se natahoval marně. Bez asistence.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 9. Rousek (Václavek, Jirásek), 39. Toman (Chrtek) – 5. Laaksonen, 11. Koskenkorva (Päkkilä, Halme), 47. Päkkilä, 60. Haapanen (Latvala)


    Česko: Wolf (Klouček) – Padrnos (C), Veber, Váňa, Gaspar (A), Kunst, Zelingr, Mareš, Muška – Flynn, Chrtek, Novák – Václavek, Rousek, Jirásek – Eret, Fryšara, Dvořák – Kalus, Havelka (A), Toman.
    Finsko: Heikkinen (Lehtinen) – Allén (C), Laaksonen, Kaskinen, Isiguzo, Latvala, Laitinen, Palojärvi, Viitasalo – Haapanen, Seppälä, Ikonen (A) – Rantinen, Kuiri (A), Halme – Päkkilä, Koskenkorva, Luusuaniemi – Engberg, Aalto.

    Rozhodčí: Mrkva, Kubičík – Lederer, Gančarčík

    Diváci: 1 207
    thejrc.org