Česko – Německo 4:3 (kon.)
konec
Česko
4:3 (2:0, 1:0, 1:3)
Německo
Sobota 11.11.2017, 16:00 • Zimní stadion Lovosice • Reprezentace žen do 16 let
Partner:
     
    57:42
    Německo právě vstřelilo branku!
    Dramatizace pokračuje! Rychlá souhra znamenala gól v podání ANNABELLY STERZIKOVÉ, která snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Joyce Königová, Celine Mayerová.
     
    57:10
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němky v závěru využitím přesilovky dramatizují toto utkání. Po chybě české obrany poslala kotouč do branky LEONIE WILLEINTEROVÁ. Bez asistence.
     
    53:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nakonec však ale ano. Doslova dotlačit puk do branky z hranice brankoviště se na druhý pokus podařilo LUCII GRUNTOVÉ, která si připisuje svůj hattrick. Asistence: Viktorie Chladová.
     
    46:18
    Německo právě vstřelilo branku!
    Ovšem o půl minuty později již branka Pejšové náporu neodolala. Z pravé strany se vyřítila k brance VIVIEN WALLNEROVÁ, která uklidila kotouč k bližší tyčce. Asistence: Thea-Marleen Bartellová.
     
    37:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vskutku nádherný gól LUCIE GRUNTOVÉ. Sama si vybojovala kotouč na levé straně ledové plochy a najela s ním před brankoviště. Z jeho hranice poté vymetla šibenici branky Lilly Uhrmannové. Asistence: Denisa Habartová.
     
    02:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    I hned po vhazování se české hráčky ujímají dvoubrankového vedení. Zaskočené Němky ještě více překvapila svým průnikem a následným zakončením LUCIE GRUNTOVÁ. Asistence: Michala Machková.
     
    02:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tato kombinace se českým hráčkám velmi povedla. Z levé strany prostřelila puk mezi betony Uhrmannové KATEŘINA PETŘEKOVÁ. Asistence: Patricie Škorpíková.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 3. Petřeková (Škorpíková), 3. Gruntová (Machková), 38. Gruntová (Habartová), 54. Gruntová (Chladová) – 47. Wallnerová (Bartellová), 58. Willeitnerová, 58. Sterziková (Königová, Mayerová)


    Česko: Pejšová (Hřívová) – Hanzlíková, Vaněčková, Chladová, Horáková G., Pospíšilová, Habartová, Kučerová, Dubová – Bartáková, Nepokojová, Hrubanová – Petřeková, Škorpíková, Haasová – Kalová, Gruntová, Machková – Svatošová, Horáková T., Nowáková
    Německo: Uhrmannová (Schneiderová) – Mayerová, Königová, Topfmeierová, Kohbergová, Baduraová, Semmlerová, Willeitnerová, Heyerová – Sterziková, Bartellová, Voigtová – Wallnerová, Zellnerová, Millerová – Liangová, Kaiserová, Böttcherová – Schollová, Massnerová, Geschwandtnerová.

    Rozhodčí: Malá – Svobodová L., Svobodová Z.
    thejrc.org