Česko – Německo 4:3 (kon.)
konec
Česko
4:3 (2:0, 1:0, 1:3)
Německo
Sobota 11.11.2017, 16:00 • Zimní stadion Lovosice • Reprezentace žen do 16 let
Partner:
     
    57:42
    Německo právě vstřelilo branku!
    Dramatizace pokračuje! Rychlá souhra znamenala gól v podání ANNABELLY STERZIKOVÉ, která snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Joyce Königová, Celine Mayerová.
     
    57:10
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němky v závěru využitím přesilovky dramatizují toto utkání. Po chybě české obrany poslala kotouč do branky LEONIE WILLEINTEROVÁ. Bez asistence.
     
    56:10
    Vyloučení v týmu Česko (Petřeková – 2 min., sekání).
     
    53:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nakonec však ale ano. Doslova dotlačit puk do branky z hranice brankoviště se na druhý pokus podařilo LUCII GRUNTOVÉ, která si připisuje svůj hattrick. Asistence: Viktorie Chladová.
     
    52:13
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Německo (Bartellová – 2 min., hákování).
    Vyloučení v týmu Německo (Mayerová – 2 min., hákování).
     
    49:07
    Vyloučení v týmu Česko (Hanzlíková – 2 min., nedovolené bránění).
     
    46:50
    Vyloučení v týmu Německo (Millerová – 2 min., podražení).
     
    46:18
    Německo právě vstřelilo branku!
    Ovšem o půl minuty později již branka Pejšové náporu neodolala. Z pravé strany se vyřítila k brance VIVIEN WALLNEROVÁ, která uklidila kotouč k bližší tyčce. Asistence: Thea-Marleen Bartellová.
     
    45:45
    Enormní šance německého týmu! Svenja Voigtová se utrhla s pukem po chybě Gruntové. Viktorie Chladová měla co dělat, přesto ji nakonec od vystřelení uchránila.
     
    41:03
    Vyloučení v týmu Česko (Škorpíková – 2 min., vražení na hrazení).
     
    37:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vskutku nádherný gól LUCIE GRUNTOVÉ. Sama si vybojovala kotouč na levé straně ledové plochy a najela s ním před brankoviště. Z jeho hranice poté vymetla šibenici branky Lilly Uhrmannové. Asistence: Denisa Habartová.
     
    34:39
    Vyloučení v týmu Německo (Topfmeierová – 2 min., podražení).
     
    34:22
    Rychlý průnik They-Marleen Bartellové po pravém křídle vedl k přímému zakončení. To se povedlo Pejšové zachytit do lapačky.
     
    29:37
    Jedna z největších německých šancí této třetiny. Z pravé strany vypálila puk na branku Svenja Voigtová. Její střelu Pejšová vyrazila, ovšem přímo na hůl Bartellové, od které záhy přišla dorážka. I S tímto pokusem si Pejšová poradit dokázala.
     
    25:38
    Obrovská šance Hany Haasové! Sama se dostala na dostřel branky Uhrmannové a z hranice brankoviště se pokusila o její překonání. Německá gólmanka však puk udržela.
     
    25:04
    Vyloučení v týmu Česko (Škorpíkková – 2 min., nedovolené bránění).
     
    23:43
    České hráčky své soupeřky začaly rovněž tlačit. Sérii několika pokusů zakončila tím nevýraznějším Gabriela Hrubanová, která se dostala ke střele z hranice pravého kruhu. Uhrmannová jej, trochu se štěstím, dokázala pokrýt.
     
    18:53
    Vyloučení v týmu Česko (Machková – 2 min., podražení).
     
    18:29
    Thee-Marleen Bartellové se povedl rychlý průnik po levém křídle, z něhož bezprostředně ohrozila Pejšovou. Ta nakonec puk dokázala zastavit.
     
    12:24
    Vyloučení v týmu Německo (Heyerová – 2 min., podražení).
     
    06:46
    Vyloučení v týmu Německo (Voigtová – 2 min., podražení).
     
    05:42
    Další vydařená česká šance našla svou zakončovatelku v Haně Haasové. Tentokrát se však Uhrmannové podařilo kotouč vytěsnit betony za branku.
     
    02:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    I hned po vhazování se české hráčky ujímají dvoubrankového vedení. Zaskočené Němky ještě více překvapila svým průnikem a následným zakončením LUCIE GRUNTOVÁ. Asistence: Michala Machková.
     
    02:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tato kombinace se českým hráčkám velmi povedla. Z levé strany prostřelila puk mezi betony Uhrmannové KATEŘINA PETŘEKOVÁ. Asistence: Patricie Škorpíková.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 3. Petřeková (Škorpíková), 3. Gruntová (Machková), 38. Gruntová (Habartová), 54. Gruntová (Chladová) – 47. Wallnerová (Bartellová), 58. Willeitnerová, 58. Sterziková (Königová, Mayerová)


    Česko: Pejšová (Hřívová) – Hanzlíková, Vaněčková, Chladová, Horáková G., Pospíšilová, Habartová, Kučerová, Dubová – Bartáková, Nepokojová, Hrubanová – Petřeková, Škorpíková, Haasová – Kalová, Gruntová, Machková – Svatošová, Horáková T., Nowáková
    Německo: Uhrmannová (Schneiderová) – Mayerová, Königová, Topfmeierová, Kohbergová, Baduraová, Semmlerová, Willeitnerová, Heyerová – Sterziková, Bartellová, Voigtová – Wallnerová, Zellnerová, Millerová – Liangová, Kaiserová, Böttcherová – Schollová, Massnerová, Geschwandtnerová.

    Rozhodčí: Malá – Svobodová L., Svobodová Z.
    thejrc.org