Rusko – Argentina 0:1 (kon.) | Katar – Česko 0:1 (kon.) | S. Makedonie – Norsko 2:0 (kon.)
Španělsko – Kostarika 5:0 (kon.)
konec
Katar
0:1 (0:1)
Česko
Sobota 11.11.2017, 17:30 • Abdullah bin Nasser bin Khalifa Stadium • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, díky za pozornost a někdy zase u fotbalových onlajnů na počtěnou! (19:24:54)
     
    STATISTIKY UTKÁNÍ
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 3:4. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 5:4. Fauly: 14:28.
     
    Utkání je u konce! Česká reprezentace i přes špatný výkon ve druhém poločase vítězí nad Katarem 1:0, a to díky brance Antonína Baráka z patnácté minuty. Domácí celek měl ve druhém poločase větší převahu, gólově se ale nedokázal prosadit, a tak si Karel Jarolím připisuje čtvrtou výhru v řadě.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Jan Kopic následně dostal přihrávku do vápna, kde si míč mizerně zpracoval a akci tím pohřbil. Z postranní čáry v pádu pak centroval jen do brankáře.
     
    90+3
    Akrim Afifi následně viděl žlutou kartu, netuším přesně za co to bylo. Nejspíše tomu bylo za nějaký předchozí zákrok.
     
    90+2
    Josef Šural mohl jít do zakončení, ale ve vápně upadl a skončil na zemi. Sudí mu to ovšem nezbaštili a penalta se nepíská. Ještě dvě minuty se bude hrát.
     
    90
    Afif odcentroval od levé lajny přesně na hranici vápna, kde z první zakončoval Karim Boudiaf. Jeho pokus ovšem skončil mimo Jiřího Pavlenky.
     
    89
    Jeden z posledních míčů do vápna českého celku byl odvrácen bránícími hráči. Svěřenci Karla Jarolíma čekají na konec utkání, druhý poločas se zkrátka nepovedl.
     
    88
    Míč do běhu dostával Jan Kopic, který jej ale nakonec nestihl doběhnout. Kdyby se mu to povedlo, měl dva spoluhráče na přihrávku ve vápně. Škoda.
     
    87
    Po závaru před brankou se do míče opřel Almoez Ali, jenž ale míč netrefil pořádně. Balon se doklouzal k Pavlenkovi, jenž s rozehrou nijak nespěchal.
     
    85
    Josef Šural centroval z pravé strany do šestnáctky, útočník Sparty ovšem centroval již v autu. Pokračovat se tak bude odkopem od branky katarského celku.
     
    84
    Vladimír Coufal rozehrával aut na pravé straně, čeští fotbalisté ovšem nic nevymysleli a hned přišli o balon. Hrají tak domácí...
     
    83
    Domácí celek kombinuje na útočné polovině a pokouší se vymyslet vyrovnávací trefu. Musí si ovšem počkat, aktuální kombinace byla ukončena odpískáním ofsajdu.
     
    82
    Hrají se poslední minutky druhého poločasu a česká reprezentace stále vede nad Katarem 1:0. Druhá část utkání není ovšem z českého pohledu úplně pohledná.
     
    80
    K exekuci standardní situace se postavil Jakub Jankto, jenž celou situaci zahodil. Míč skončil vysoko nad, hra tak bude pokračovat od branky domácího celku.
     
    78
    Josef Šural byl pár metrů před vápnem zbourán ve vzdušném souboji. Český tým tak bude mít k dispozici standardní situaci z velice luxusní pozice.
     
    77
    Jan Kopic si nyní přidržoval pronikajícího Hassana, pokračovat se tak bude hrou domácích. Ti jsou v posledních minutách opravdu aktivní a branka na 1:1 visí ve vzduchu.
     
    76
    Střídání v týmu Katar: ze hřiště odchází Ismaeel Mohammad, přichází Mohammed Muntari.

    David Panuška

    Branky: 15. Barák

    Karty:   34. Madibo (KTR), 90+3. Afifi (KTR) – 63. Barák (CZE)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 3:4. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 5:4. Fauly: 14:28.
    Katar: Abdullah – A. Ali, Musa, Al Haidos, Afif, Boudiaf, I. Mohamed (76. Muntari), Salem (67. Hassan), Ali Almoez, Hisham, Madibo.
    Náhradníci: Barry, Al Bakri – Salman, Fadlalla, Abdulla, Muntari, Elsayed, Mazeed, Al-Abidi, Al Hajri, Al-Nasr, A. Mohamed.

    Česko: Pavlenka – Coufal, Simič, Kalas, Bořil – Barák (74. Souček), Hušbauer (62. Jankto) – Sýkora (46. Kopic), Houska (46. Hrubý), Falta (62. Frýdek) – Kliment (46. Šural)
    Náhradníci: Koubek, Vaclík – Brabec, Čelůstka, Frýdek, Hrubý, Jankto, Kopic, Krmenčík, Novák, Souček, Suchý, Šural.
    thejrc.org