Liberec – Jičín 8:7 (kon.) | Vítkovice – Panthers 4:0 (kon.) | Olomouc – Bohemians 4:7 (kon.)
Židenice – Ostrava 3:8 (kon.)
konec
FBS Olomouc
4:7 (2:3, 0:2, 2:2)
FbŠ Bohemians
Sobota 11.11.2017, 18:00 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • ČEZ Extraliga žen • 10. kolo
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký sobotní podvečer, základní část florbalové Extraligy žen se co nevidět přehoupne za polovinu, což značí, že po reprezentační pauze je na pořadu dne už její 11. kolo. Jedním z dnešní čtveřice utkání je i souboj Olomouce s Bohemians. Utkání startuje v 18:00!
     
    FBS Olomouc
    Olomoucké florbalistky se momentálně nacházejí na velkém rozcestí. Svěřenkyně kouče Petra Dadeje totiž tuto sezónu zažívají už od jejího samotného začátku krizi. Znovu, už několikátý rok po sobě se kabina Hanaček stavěla prakticky od píky, sehranost celého kádru poskládaného z mozaiky nechtěných hráček celé škály moravských klubů tak byla logicky minimální. Forma tradičních opor navíc oproti loňsku spíše stagnovala. K tomuto nekomfortnímu stavu se navíc přidala i dlouhodobě zraněná Alena Sklenářová, na které prakticky hra FBS stála a problém s názvem boj o přežití v extralize byl prakticky na světě.

    Olomouc tak zatím jen marně zkouší překvapovat jeden celek za druhým, většinou její snaha končí v momentě, kdy psychiku hráček nahlodá větší příval obdržených, což prakticky většinou znamená konec nadějí na větší zápletku. Nutno ovšem přiznat, že poslední zápasy florbalistek z Hané už obsahovaly lehké tendence progresu. Hlavně poslední duel před reprezentační pauzou na palubovce ambiciózních Pantherek už značil vzestup vzhůru, i přesto to však na body ani tentokrát nestačilo. FBS tak i nadále okupuje poslední místo tabulky, na kterém se drží s dvěma body, jež vybojoval z utkání na Vinohradech. Aktuální ztráta na elitní osmičku ovšem přeci jen není ještě nijak markantní, neboť činí jen šest bodů.

    O pohodě jednotlivých předpokládaných opor mančaftu dávají jasný důkaz statistická čísla. Prozatím v čele kanadského bodování se totiž drží teprve sedmnáctiletá Lucie Cholinská s pěti brankami a třemi gólovými nahrávkami. Ještě o jeden zásah do sítí do soupeřů má nicméně Jitka Oháňková. V bráně pak čelí nátlaku soupeřek Martina Franková, talentovaná golmanka má i díky velké chybovosti defenzívy průměr obdržených gólů na zápas přes devět.
     
    FbŠ Bohemians
    Bohemka provedla před touto sezónou velkou rekonstrukci kádru. Postupem času se totiž tradiční pražský klub dostal na rozhraní nejlepší čtyřky a spíše z ní postupem času vytrácel. Řešení s finským koučem či spoluprací s klubem ELITE nikam ovšem nevedla, klubový management tak rozhodl ve prospěch radikálního řešení a velkého restartu ženského týmu. Kolotoč přestupů ve stylu fotbalové Sparty však s sebou nicméně logicky přináší i své negativní stránky, klokanky totiž v právě probíhající sezóně prozatím nedokázaly porazit jediného silnějšího zástupce tuzemské nejvyšší soutěže. Naopak nedávná prohra s Židenicemi ukazuje, že sehrávání různorodé sestavy včetně první Italky v české extralize je stále ve fázi aktivního procesu. Tyto teze se logicky projevují i na tabulce, momentálně hráčky pod taktovkou kouče Pavla Krbce okupují až šesté místo, tedy umístění, jež bylo pro tak věhlasnou florbalovou značku nemyslitelné.

    Produktivitě Pražanek aktuálně stále naprosto vládne velezkušená Hana Poláková, jež s bilancí devatenácti branek a osmi asistencím patří třetí pozice ve statistikách celé soutěže. O deset kanadských bodů méně má pak Monika Slavíková (6+11), Adéla Bočanová mí oproti své kolegyni ještě o dvě asistence méně. Úspěšnější z dua brankářek je pak Jitka Omelková, která má na kontě o tři vychytané výhry více jak Daniela Kreisingerová.
     
    Poslední 3 zápasy obou týmů

    FBS Olomouc
    28.10.2017 Panthers x Olomouc 3:2 (liga)
    21.10.2017 Olomouc x Chodov 5:13 (liga)
    15.10.2017 Vinohrady x Olomouc 3:4 náj. (liga)

    FbŠ Bohemians
    28.10.2017 Bohemians x Liberec 7:3 (liga)
    15.10.2017 Bohemians x Tigers 5:18 (liga)
    13.10.2017 Texas x Bohemians 3:6 (pohár)
     
    Poslední 3 vzájemná utkání
    17.12.2016 Olomouc x Bohemians 2:6 (EŽ 2016/17)
    09.10.2016 Bohemians x Olomouc 8:3 (EŽ 2016/17)
    09.01.2016 Olomouc x Bohemians 1:6 (EŽ 2015/16)
     
    Rozhodčím dnešního zápasu je Patrik Mik a Tomáš Podlesný, tedy mimořádně složená dvojice zkušených arbitrů, kteří nastoupí bez svých tradičních parťáků.
     
    Úvodní sestavy:

    FBS Olomouc: Franková – Mandátová, Podroužková, Peterková, Pejzlová (C), Mikulová – Pavlíková, Suchánková, Tomanová – Pařízková, Rozenbergová, Oháňková – Šablaturová, Reimerová, Cholinská.

    FbŠ Bohemians: Kreisingerová (Omelková) – Nguyenová, Nardi, Císařová, Nová, Andrlová, Hnátová (C), Loudová – Cukrová, Reischlová, Kadidlová – Slavíková, Poláková, Neubergerová – Zlámalová, Jarešová, Heráková – Bočanová.

    Rozhodčí: Patrik Mik, Tomáš Podlesný.
     
    Oba mančafty už vstupují na hrací plochu, utkání za malý okamžik začíná.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:23
    Hanačky se zkouší hned od prvních minut dostávat do roezrhávky soupeřek, Bohemians je ovšem zatím velmi pozorné. Domácí mančaft tak prozatím jen běhá na soupeřově půlce bz míčku.
     
    01:36
    Vstup do utkání je od bou celků prozatím docela vlažný, leč Olomouc si přece jen připisuje první větší šanci. Krásnou přihrávku Peterkové ovšem Podroužková nezvládla zpracovat, Kreisingerová tak byla bez práce.
     
    02:22
    Franková musí moemntálně čelit velkému tlaku protivníka, neboť kleště Klokanek se začínají čím dál více přibližovat k olomoucké brance. Hanačky jsou zatím dost pasivní.
     
    03:11
    Vytrvalá defenzíva před brankou Olomouce zatím sice pracuje na maximální možnou míru, leč tato snaha začíná být čím dál více marnější. Hlavně Reischlová několikrát pořádně protáhla Frankovou, ta tak předvádí parádní zákrok!
     
    04:16
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tak přeci jen se olomoucká defenzíva neukočírovala. Pražanky začaly svou ofenzivní sílu zvyšovat na pravé místo, čímž se situace pro hanáckou obranu značně zkomplikovala. Střela MONIKY SLAVÍKOVÉ už tak byla pro Frankovou konečnou, míček jí proletěl pod nohou. Asistence: Kristýna Jarešová.
     
    04:54
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tak tohle je rychlé! Rychlý průnik do útočného pásma zakončila KRISTÝNA ANDRLOVÁ ukázkovou střelou příklepem, za jejíž parametry by se nestyděl ani kdejaký sniper. Franková na ránu do šibenice dosáhnout zřejmě ani nemohla. Asistence: Andrea Kadidlová.
     
    06:30
    Nguyenová ukázala krásnou ukázku technické vyspělosti, když si došla až před olomouckou brankařku. Její dorážka nicméně za brankovou čárou nakonec neskočila, dobrou ránu obránkyně klokanek totiž ani dorážející Reischlová za záda Frankové nedostala. Domácí měli obrovskou dávku štěstí.
     
    07:44
    Mandátová předvedla na domácí půdě poprvé něco ze svých kvalit, jenomže na pozornou Kresingerovou ani její překvapivá střelba nestačila. Brankařka Bohemians její ránu bez problému chytila do rukou.
     
    08:16
    Rána Zlámalové byla neskutečně nebezpečná, což Hanačky zřejmě dost tušily. Její projektil ovšem nakonec přece jen do branky nezamířil, několikeré teče odtečovaly míček do rohu. Domácí si tak mohou na chvíli oddychnout.
     
    08:52
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Ofenzivní esa Bohemians začíná válet! Duo megahvězd v dresu zelenobílých totiž naprosto bez rpoblémů překonalo olomouckou obranu a zakončující HANA POLÁKOVÁ si mohla bez větších starostí připsat zakončení líbivé akce svého celku. Franková byla naprosto bez šance. Asistence: Adéla Bočanová.
     
    09:22
    Mandátová trefuje tyč! Olomoucká hvězdná útočnice dokázala sice projít až do hloubky obrany, jenže zde narazila na odpor. Její chytré zakončení nicméně nakonec zastavila branková konstrukce. Bohemians mělo pořádnou dávku štěstěny.
     
    10:12
    Domácí se začínají pomaličku zvedat, klokanky jsou ovšem i nadále hlavním hegemonem hřiště. Olomoucká hra zatím k převaze rozhodně nevede.
     
    11:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí potvrzují vzestup! Zatím dvě nejlepší hráčky Olomouce se ukázaly v dobré formě při rychlém přečíslení středem hřiště. Pokus z výběhu PETRY MANDÁTOVÉ totiž na Kresingerovou nakonec byl přílišné sousto. Asistence: Kateřina Peterková.
     
    12:46
    Olomoucké florbalistky se začínají postupe času zlepšovat, jenomže zatím tato tendence nemá moc nadějí na úspěch. Klokanky jsou takticky v pohodě a prozatím si drží bez problémů nabytý náskok.
     
    13:36
    Podroužková se dostala na levém křídle k zajímavé střelecké pozici, jenomže možné pokusy o prolomení bloku u branky Pražanek jsou bezduché. Její pokus mířil pouze vedle tyče.
     
    14:59
    Tomanová měla neskutečnou gólovku! Šablaturová ji v přečíslení dvou proti jedné přímo na čepel, jenže její záměr nakonec nebyl korunován úspěchem. Kmenová hračka Bulldogs Brno pálila pouze mimo branku.
     
    15:03
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se neskutečné zvedají! Možná už odepisované Hanačky ukazují, že ještě rozhodně nic nevzdávají, neboť v nabízené výhodě vsíťují kontaktní branku. Hlavní tváří celé akce byla LUCIE CHOLINSKÁ, jejíž přesné zakončení z brejku bylo nad síly Kresingerové. Asistence: Jitka Oháňková.
     
    16:19
    A další šance Hanaček! Olomoucké hráčky se tlačily do zakončení, jenomže Bohemians nakonec v poslední chvíli dokázaly stáhnout své řady. Nebezpečnější jsou jednoznačně prozatím Olomoučanky.
     
    17:48
    Slavíková se tlačila do několikeré příležitostí, leč dezorientovaná obrana Olomouce nakonec dokázala ještě všechny pokusy zkrotit. FBS začíná postupně ztrácet síly.
     
    18:11
    Šablaturová zkusila dostat co nejrychleji míček mimo vlastní obrannou polovinu, nicméně tato snaha nakonec nevyšla. Spojené síly Bohemians je co nejrychleji zastavily.
     
    19:36
    Hanačky se ještě dostávají do rychlého protiútoku, nakonec však svůj postup zastavují. Pražanky se stačily zkonsolidovat a okamžitě vytvářejí blok před vlastní bránou.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina vypadala ze začátku jako jasná záležitost pro Pražanky, které si došly pro jednoznačné vedení 3:0 prakticky zadarmo. Olomouc se ovšem neskutečně zvedla a nakonec dokázala ještě vsítit kontaktní branku. Pražanky se od té chvíle dost stáhly, což ještě nabízí velmi zajímavou zápletku do dalšího průběhu zápasu. Pokračujeme druhou třetinou přibližně v 18:36.
     
    Střely na branku v 1. třetině: Olomouc – 14, Bohemians – 14
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:39
    Bohemians se hned od začátku rozhodlo pro zrychlený nástup do třetiny než jejich soupeřky. V toto chvíli nicméně svůj tlak v nic většího nepřetváří, Olomouci stačí jen pasivně bránit na půlící čáře.
     
    21:15
    Heráková pokusila dostat míček do přebrankového prostoru, jenomže tento záměr nakonec nevyšel. Śablaturová totiž ránu zápěstím dokázala ještě v předstihu odclonit, domácí se mohou zkonsolidovat.
     
    22:23
    Cholinská se natlačila za branku Bohemians, jenže zde její pouť v útoku rychle skončila. Pod tlakem dvou obránkyň totiž logicky v blesku přišla o balónek a následně spadla na mantinel. Pražanky jdou do útoku.
     
    23:09
    Olomouci se naskytla velmi zajímavá standardka po malé domů soupeřek, nicméně jak už je pravidlem v této sezóně, ani tento pokus ke gólové tečce nedošel. Reimerová pálila o pár milimetrů vedle tyče.
     
    24:22
    Šablaturová nebyla daleko od vyrovnání! Olomoucká bomberka totiž dokonale překvapila všechny soupeřky a málem dostala svou utajenou střelou míček do branky. Balónek ovšem nakonec proskákal podél brankové čáry mimo tři tyče.
     
    25:47
    Mandátová zkusila posunout do úniku Peterkovou, leč tento záměr až tak úplně nevyšel. Olomouci se nicméně podařilo udržet na útočné polovině, Bohemians jsou teď totiž takřka bezradní.
     
    26:29
    Pražanky jsou v posledních okamžicích pod velkým presem domácího celku. Velmi překvapivě totiž dokáží držet svou kombinaci okolo branky Kresingerové, ta je i nadále ve velké permanenci.
     
    27:36
    Jarešová pořádně protáhla Frankovou! Její rána sice mířila mimo olomouckou klec, leč míček nakonec domácí golmanka přece jen musela na poslední chvíli hasit. Reischlová už dorážet nedokázala.
     
    28:31
    Na hřišti je aktuálně k vidění festival spálených šancí! Nejprve promarnila jasnou tutovku Kadidlová, aby na druhé straně míček jen těsně nedorazila Peterková. Divácky je tato část zápasu neskutečně atraktivní.
     
    29:27
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Pražanky nakonec stvrzují roli favorita! Po dlouhém trápení se sice klokanky dlouho nemohly dostat do tempa, jenomže o důležité brance se nakonec rozhodlo v nenápadnou chvíli. Odražený míček totiž dokázala šťastně dorazit přes masu těl před brankou JESSICA ZLÁMALOVÁ. Asistence: Adéla Bočanová.
     
    30:33
    Peterková spálila velkou tutovku! Po rychlém protiútoku vedeném z hole Šablaturové se míček dostal právě k domácí forvardce, jenže možná i náhradní hůl ji zradila v zakončení. Její rána tak zamířila vedle tyče.
     
    31:59
    Reimerová vyslala Oháňkovou blafáku před Kresingerovou, avšak brankařka hostí byla přeci jen bystřejší. Míček tak dokázala ukrýt mezi nohama a uklidnit aktuálně dost rozháranou pražskou rozehrávku.
     
    32:36
    Pavlíková byla další nadějnou střelkyní, nicméně ani ona na strážkyni brankoviště Bohemians. Kreisingerová ovšem předvedla fantastický zákrok.
     
    33:47
    Mandátová měla na hokejce minimálně dvakrát kontaktní branku, jenže k míčku se dostala asi až moc překvapivě, že se nedokázala s danou situací vypořádat. Její rány tak zblokovala Nová.
     
    34:29
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Pražanky se už dostávají zřejmě k jistému uklidnění! Další velmi šťastnou trefu si tentokráte zapisuje MONIKA SLAVÍKOVÁ, k níž se přihrávka z obrany dostala díky zaváhání hned dvou bránících hráček v řadě. Na pokus do prázdné branky byla Franková znovu krátká. Asistence: Hai Ly Nguyenová.
     
    35:28
    Domácí se ještě sice snaží zvýšit svou aktivitu v útoku, nicméně psychická deka je ve výkonu asi až příliš ovlivňuje. Jejich hra je totiž doznala mnoha zpomalujících prvků, Pražanky tudíž hrají v naprosté pohodě.
     
    36:39
    Slavíková unikala úplně sama na brankařku Frankovou, avšak její akce nakonec brankou neskončila. Sama kanonýrka se dostala mimo střelecký úhel, čímž pálila jen do nohou vrátivší obránkyně.
     
    37:26
    Cholinská obrala Polákovou a co nejrychleji si prorážela cestu dopředu, ovšem záměr mladičké florbalistky nakonec ztroskotal. Bohemians se dokázala v braně srovnat.
     
    38:47
    Suchánková si prorazila cestu přes půlící čáru, avšak zde už její útočné finesy skončily. Neubergová s Císařovou jí stačily vytlačit mimo dobrou pozici, čímž se její střela dostala jen naprosto mimo branku.
     
    39:50
    Olomouci už dobrou minutu nedokáže opustit vlastní obrannou polovinu, Bohemians hrají jako proměněné.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina ukázala restart Bohemians, kteří se dokázali dostat zpátky do zápasu a jednoznačně odmítly jakékoliv snahy domácích o návrat do zápasu. Do třetí třetiny tak vstupují v lepší pozici Pražanky, pokračujeme v cca 19:12.
     
    Střely na branku ve 2. třetině: Olomouc – 13, Bohemians – 14
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:32
    Reimerová zkoušela projít podél mantinelu k brance, jenomže v cestě jí stála Nová. Olomouc tak znovu přichází o míček, hosté rozehrávají od zadních řad.
     
    41:24
    Olomouci se ani nadále v útoku moc nedaří, což je jen voda na mlýn klokanek. Hosté jsou v těchto chvílích nasáčkovaní před brankou a čekají na kroky soupeře.
     
    42:30
    Cholinská geniálně přiťukla míček Suchánkové, jenomže té se v nejhorší možný moment nepovedlo zpracování. Kresingerová si může pořádně oddechnout.
     
    43:15
    Oháňková se už už dostávala k překonání golmanky klokanek, jenže míček si jí nakonec vzepřel kontrole. Se štěstím pro pražský mančaft tak vyskákal těsně vedle tyčky.
     
    44:21
    Cholinská pádila přímo na přes osu hřiště, jenže těsně před střelbou se jí pod nohy vrhla Kreisingerová. Její výběh byl podle všeho ještě v rámci pravidel.
     
    Dnešní utkání sleduje 83 diváků.
     
    45:01
    Kresingerová schytala v předbrankovém prostoru hokejkou do ruky, čímž si přivodila krvavé zranění. Po krátkém ošetření se však už vrací zpět mezi tyče.
     
    46:05
    Tomanová byla neskutečně blízko skórování! Olomoucká forvardka však jakoby tváří tvář Kresingerové při individuálním úniku zazmatkovala, čímž se její rána svezla po boční síti. Bohemka ustála těžký moment.
     
    47:43
    Jarešová sice dostala velké množství prostoru, avšak její pokus nebyl pro Frankovou moc těžkým úkolem. Pomalý padáček z pravého křídle bez problému ukryla ve výstroji.
     
    48:32
    Reischlová už už přihrávkou z otočky posílala míček na Jarešovou, leč tento pas nakonec těsně nevyšel. Bohemians přeci jen ještě zůstanou u míčku, dostávají k dispozici rozehrávku z rohu.
     
    48:54
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Pražanky se dostávají k šesté brance! Po chybě Pavlíkové s Reimerovou se mohla ANDREA KADIDLOVÁ velmi jednoduše dostat do střelby z velkého úhlu po rozehrání volného úderu. Franková na ránu navíc nebyla připravena. Asistence: Eliška Císařová.
     
    48:54
    Domácí kouč Petr Dadej si vybírá oddechový čas!
     
    49:53
    Nguyenová vyzkoušela možnosti svých dalekonosných schopností, když vypálila velmi zajímavou ránu. Štěstí však nakonec stálo proti ní, míček proletěl příliš vysoko nad bránou.
     
    50:40
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanačky přece jen ještě bojují. JITKA OHÁŇKOVÁ byla ve správném čase na správném místě, čímž se mohla dostat k vyražené střele na brankovišti. Její přesná backhandová dorážka už byla dostatečnou zbraní. Asistence: Tereza Reimerová.
     
    51:16
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemians ovšem okamžitě reagují! Krásnou kombinaci na jeden dotyk dokázala ranou pod víko proměnit zkušená HANA POLÁKOVÁ. Asistence: Adéla Bočanová.
     
    51:20
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak tohle je brankostroj! Okamžitě po buly se dostala do samostatného úniku olomoucká elitní formace, když na konci její brejkové situace stála TEREZA REIMEROVÁ. Kresingerová ani ostatní hráčky v poli na straně hostů prakticky nereagovaly. Asistence: Jitka Oháňková.
     
    52:35
    Na palubovce zůstala ležet za brankou Bohemians Peterková po střetu s jednou z obránkyní hostů. Po ošetření se už může nakonec po svých vrátit na střídačku.
     
    53:45
    Hra obou celků se už lehce zklidnila, Olomouci ovšem opticky narostla křídla. Pražanky se tak už moc do ofenzívy nedostávají.
     
    54:21
    Mandátová měla pořádnou smůlu. Její skrytá pumelice zátahem z pravého křídla tak nakonec od tyčky vskočila mimo branku. Olomouc i nadále zůstává v ofenzivní fázi své hry.
     
    55:52
    Reischlová se krátce poté, co se zvedala po faulu na svou osobu, sama provinila nedovoleného zákroku. Při snaze o dorážení totiž trefila Frankovou do prstů, domácí tak rozehrávají z vlastního brankoviště.
     
    56:39
    Tomanová obdržela ránu do obličeje při útočném snažení v rozhodující části olomouckého brejku, o faul však zřejmě nešlo. K míčku se tudíž mohou dostat znovu Pražanky.
     
    57:36
    Slavíková pádila do přečíslení, jenže pod tlakem dvou bekyň zakončit nestačila. Franková tudíž propadlý íček chytá bez potíží do rukou.
     
    58:39
    Jarešová se zčistajasna objevila u levé tyčky olomoucké branky, nicméně dorážka přes Frankovou neprošla. Pražanky budou po teči domácí golmanky rozehrávat z rohu.
     
    59:11
    Suchánková zkoušela poslat zadovku na Mandátovou, avšak druhá jmenovaná byla příliš rychlá. Olomouc se tak musí honem rychle vracet zpět k vlastní brance.
     
    Konec zápasu.
     
    Střely na branku ve 3. třetině: Olomouc – 21, Bohemians – 13
     
    Střely na branku celkem: Olomouc – 48, Bohemians – 40
     
    Velmi ofenzivní utkání nakonec zakončila třetí třetina ve velmi podobném duchu, která přinesla další příval gólů. Olomouc sice ještě zabojovala, ovšem na Bohemians už ani toto zlepšení nakonec nezapůsobilo, neboť Pražanky hrály zodpovědně. Domácí tak první tři body stále čekají, Pražanky naopak zapisují velmi ubojovanou výhru. Ode mě je to z Olomouce vše, přeji hezký zbytek večera. (19:53:25)

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 12. Mandátová (Peterková), 16. Cholinská (Oháňková), 51. Oháňková (Reimerová), 52. Reimerová (Oháňková) – 5. Slavíková (Jarešová), 5. Andrlová (Kadidlová), 9. Poláková (Bočanová), 30. Zlámalová (Bočanová), 35. Slavíková (Nguyenová), 49. Kadidlová (Císařová), 52. Poláková (Bočanová)


    FBS Olomouc: Franková – Mandátová, Podroužková, Peterková, Pejzlová (C), Mikulová – Pavlíková, Suchánková, Tomanová – Pařízková, Rozenbergová, Oháňková – Šablaturová, Reimerová, Cholinská.
    FbŠ Bohemians: Kreisingerová (Omelková) – Nguyenová, Nardi, Císařová, Nová, Andrlová, Hnátová (C), Loudová – Cukrová, Reischlová, Kadidlová – Slavíková, Poláková, Neubergerová – Zlámalová, Jarešová, Heráková – Bočanová.

    Rozhodčí: Patrik Mik, Tomáš Podlesný

    Diváci: 83
    thejrc.org