Liberec – Jičín 8:7 (kon.) | Vítkovice – Panthers 4:0 (kon.) | Olomouc – Bohemians 4:7 (kon.)
Židenice – Ostrava 3:8 (kon.)
konec
FBS Olomouc
4:7 (2:3, 0:2, 2:2)
FbŠ Bohemians
Sobota 11.11.2017, 18:00 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • ČEZ Extraliga žen • 10. kolo
     
    51:20
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak tohle je brankostroj! Okamžitě po buly se dostala do samostatného úniku olomoucká elitní formace, když na konci její brejkové situace stála TEREZA REIMEROVÁ. Kresingerová ani ostatní hráčky v poli na straně hostů prakticky nereagovaly. Asistence: Jitka Oháňková.
     
    51:16
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemians ovšem okamžitě reagují! Krásnou kombinaci na jeden dotyk dokázala ranou pod víko proměnit zkušená HANA POLÁKOVÁ. Asistence: Adéla Bočanová.
     
    50:40
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanačky přece jen ještě bojují. JITKA OHÁŇKOVÁ byla ve správném čase na správném místě, čímž se mohla dostat k vyražené střele na brankovišti. Její přesná backhandová dorážka už byla dostatečnou zbraní. Asistence: Tereza Reimerová.
     
    48:54
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Pražanky se dostávají k šesté brance! Po chybě Pavlíkové s Reimerovou se mohla ANDREA KADIDLOVÁ velmi jednoduše dostat do střelby z velkého úhlu po rozehrání volného úderu. Franková na ránu navíc nebyla připravena. Asistence: Eliška Císařová.
     
    34:29
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Pražanky se už dostávají zřejmě k jistému uklidnění! Další velmi šťastnou trefu si tentokráte zapisuje MONIKA SLAVÍKOVÁ, k níž se přihrávka z obrany dostala díky zaváhání hned dvou bránících hráček v řadě. Na pokus do prázdné branky byla Franková znovu krátká. Asistence: Hai Ly Nguyenová.
     
    29:27
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Pražanky nakonec stvrzují roli favorita! Po dlouhém trápení se sice klokanky dlouho nemohly dostat do tempa, jenomže o důležité brance se nakonec rozhodlo v nenápadnou chvíli. Odražený míček totiž dokázala šťastně dorazit přes masu těl před brankou JESSICA ZLÁMALOVÁ. Asistence: Adéla Bočanová.
     
    15:03
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se neskutečné zvedají! Možná už odepisované Hanačky ukazují, že ještě rozhodně nic nevzdávají, neboť v nabízené výhodě vsíťují kontaktní branku. Hlavní tváří celé akce byla LUCIE CHOLINSKÁ, jejíž přesné zakončení z brejku bylo nad síly Kresingerové. Asistence: Jitka Oháňková.
     
    11:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí potvrzují vzestup! Zatím dvě nejlepší hráčky Olomouce se ukázaly v dobré formě při rychlém přečíslení středem hřiště. Pokus z výběhu PETRY MANDÁTOVÉ totiž na Kresingerovou nakonec byl přílišné sousto. Asistence: Kateřina Peterková.
     
    08:52
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Ofenzivní esa Bohemians začíná válet! Duo megahvězd v dresu zelenobílých totiž naprosto bez rpoblémů překonalo olomouckou obranu a zakončující HANA POLÁKOVÁ si mohla bez větších starostí připsat zakončení líbivé akce svého celku. Franková byla naprosto bez šance. Asistence: Adéla Bočanová.
     
    04:54
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tak tohle je rychlé! Rychlý průnik do útočného pásma zakončila KRISTÝNA ANDRLOVÁ ukázkovou střelou příklepem, za jejíž parametry by se nestyděl ani kdejaký sniper. Franková na ránu do šibenice dosáhnout zřejmě ani nemohla. Asistence: Andrea Kadidlová.
     
    04:16
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tak přeci jen se olomoucká defenzíva neukočírovala. Pražanky začaly svou ofenzivní sílu zvyšovat na pravé místo, čímž se situace pro hanáckou obranu značně zkomplikovala. Střela MONIKY SLAVÍKOVÉ už tak byla pro Frankovou konečnou, míček jí proletěl pod nohou. Asistence: Kristýna Jarešová.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 12. Mandátová (Peterková), 16. Cholinská (Oháňková), 51. Oháňková (Reimerová), 52. Reimerová (Oháňková) – 5. Slavíková (Jarešová), 5. Andrlová (Kadidlová), 9. Poláková (Bočanová), 30. Zlámalová (Bočanová), 35. Slavíková (Nguyenová), 49. Kadidlová (Císařová), 52. Poláková (Bočanová)


    FBS Olomouc: Franková – Mandátová, Podroužková, Peterková, Pejzlová (C), Mikulová – Pavlíková, Suchánková, Tomanová – Pařízková, Rozenbergová, Oháňková – Šablaturová, Reimerová, Cholinská.
    FbŠ Bohemians: Kreisingerová (Omelková) – Nguyenová, Nardi, Císařová, Nová, Andrlová, Hnátová (C), Loudová – Cukrová, Reischlová, Kadidlová – Slavíková, Poláková, Neubergerová – Zlámalová, Jarešová, Heráková – Bočanová.

    Rozhodčí: Patrik Mik, Tomáš Podlesný

    Diváci: 83
    bahis siteleri