Kovo Praha – Ústí n/L 0:2 (kon.) | Rakovník – Kert Park Praha 1:3 (kon.) | Hr. Králové – Plzeň 1:3 (kon.)
Sudoměřice – Pardubice 2:1 (kon.) | Most – Kladno 0:5 (kon.)
konec
ŠKB Martin
5:3 (1:2, 2:0, 2:1)
D.C.S.I. Diaková
sk Sobota 11.11.2017, 11:00 • Športová hala na Podháji • Extraliga (SK)
     
    Vyjadrenia po zápase:

    Peter Petrák (tréner ŠKB Martin): Každé z derby stretnutí, či už je to zápas proti Vrútkam, alebo Diakovej, je najmä o psychike, zvládnutí taktiky, vyhýbaní sa chybám. Som preto veľmi rád, že sme tieto pokyny zvládli a získali tri body. Úvodná tretina nám nevyšla, v druhej sme otočili skóre, hráčov som však naďalej upozorňoval, že Diaková nie je súper, pri ktorom máme istotu víťazstva. Nie je to zároveň súboj, ako v minulosti, že proti sebe nastupovali tímy zo začiatku a konca tabuľky. Na stretnutie sme pritom nastupovali oslabení, v tíme je veľká maródka. Aj takto zlepení sme však dokázali zvíťaziť, čoho si veľmi cením."

    Milan Murček (tréner HBK Diaková): Vždy si ideme svojou športovou cestou, čo znamená, že si vychovávame vlastných hráčov, ktorí za nás nastupujú a preto nás táto prehra až tak nemrzí. Proti Martinu sme však veľmi chceli prelomiť negatívnu sériu, najmä ak sme mu v minulosti podľahli zväčša len veľmi tesne. V úvodnej tretine si hráči zvykali na hraciu plochu na ktorej hrali po prvýkrát, aj napriek tomu ju vyhrali 1:2. V druhej tretine sme ale doplatili na dve ťažké strely pričom som upozorňoval, že v hale je slabé svetlo a je prakticky nemožné vidieť strely z diaľky. V tretej tretine sme dokázali vyrovnať, už sme sa videli v predĺžení keď padol ďalší nešťastný gól. Bola tam zo strany súpera síce drobná "sekera", bol tam však z našej strany aj druhý hráč, ktorý mohol zabrániť gólu. Bol to taký upracovaný, bojovný zápas, so šťastnejším koncom pre domácich. Najbližšie nás čaká Svidník. Bol by som rád, keby sme sa dostali k bodom nakoľko mužstvo trošku psychicky upadá a neradi by sme sa videli na posledných priečkach. Takisto sa chceme vyhnúť záchranárskym prácam ako tomu bolo v minulosti." (22:25:51)
     
    Martin si v derby stretnutí poradil s Diakovou 5:3. Góly: 14. Tomečko (Fodrek), 16. Zluky (Bielený, Ruttkay), 21. Tomka (Bielený, Wagner), 43. Bielený, 45. Bielený (Fodrek, Ruttkay) – 5. Michal (Pankuch), 15. Cerjan, 40. Tupý.
     
    Koniec zápasu.
     
    44:52
    Martin dáva gól! Gól do prázdnej bránky. RASTISLAV BIELENÝ po asistenciách Michala Fodreka a Martina Ruttkaya uzatvára skóre duelu.
     
    44:32
    Prázdna bránka Diakovej. Cerjan to skúša z prvej.
     
    44:32
    Zašliapnutá loptička v rohu ihriska. Vhadzovať sa teraz bude pred Heczkovou bránkou.
     
    44:06
    Beniač mieša loptičku v útočnom pásme. Hostia zatiaľ nemohli odvolať brankára.
     
    43:54
    Oddychový čas hostí.
     
    43:54
    Posunutá bránka Diakovej. Hra je prerušená.
     
    43:30
    Heczko zastavil loptičku pred Cerjanom. Vhadzovať sa bude pred jeho bránkou.
     
    42:29
    Tomáš Tupý (DIA) inkasuje osobný 10-minútový trest za nešportové správanie.
     
    42:29
    Martin dáva gól! RASTISLAV BIELENÝ sa prebil celým ihriskom a zakončuje. Domáci sa tak v závere tretiny ujímajú vedenia.
     
    41:47
    Kohút v rohu ihriska. Prichádza k nemu Řiman.
     
    41:21
    Zluky skúšal prelobovať protihráča. Tento pokus mu nevyšiel.
     
    40:34
    Prudká strela Romančíka po prihrávke od Drozdíka. Vhadzovať sa bude pred bránkou Martina.
     
    39:59
    Tentoraz neuspel Štaffen. Diaková by rada strhla víťazstvo na svoju stranu.
     
    39:20
    Cerjan v úniku. Heczko musel tentoraz hasiť.
     
    39:04
    Diaková dáva gól! TOMÁŠ TUPÝ vzal zodpovednosť na seba a prudkou strelou prekonáva Heczka.
     
    38:26
    Vhadzovanie pred bránkou Diakovej. Domáci držia loptičku v jej pásme.

    Daniel Modrovský

    Branky a nahrávky: 14. Tomečko (Fodrek), 16. Zluky (Bielený, Ruttkay), 21. Tomka (Bielený, Wagner), 43. Bielený, 45. Bielený (Fodrek, Ruttkay) – 5. Michal (Pankuch), 15. Cerjan, 40. Tupý


    ŠKB Martin: Heczko – Řiman, Zluky, Fodrek, Turoň, Fedor, Sušienka – Wagner, Bielený, Ruttkay, Tomka, Beniač, Ladiver, Tomečko, Drábik, Jonák, Kollár
    D.C.S.I. Diaková: Murček (Kuric) – Tupý, Talapka, Žáčik, Romančík, Michal, Drozdík – Kohút, Vojt, Cerjan, Štaffen, Kirschner, Ondraský, Pankuch, Lukášik

    Rozhodčí: Trpiš, Hatala

    Diváci: 45
    bahis siteleri