VUT Cavaliers Brno – Akademici Plzeň 6:4 (kon.)
konec
VUT Cavaliers Brno
6:4 (2:1, 2:1, 2:2)
Akademici Plzeň
Sobota 11.11.2017, 14:30 • Sportcentrum Lužánky • European University Hockey League
Partner:
     
    59:48
    Přesilová hra Plzně končí, dvě minuty za podražení pro Pokorného.
     
    59:20
    Plzeň si ještě zahraje v početní výhodě, dvě minuty za krosček fasuje Stupka.
     
    50:28
    Krušné chvíle pro kavalíry, ti budou nyní minutu a šestadvacet vteřin bránit dvojnásobnou početní výhodu soupeře. Dvě minuty za vysokou hůl pro Vojáčka.
     
    49:55
    Přesilová hra pro Plzeň, dvě minuty za podražení fasuje Svatuška, ideální příležitosti pro Akademiky vsítit kontaktní branku.
     
    38:53
    Nyní se tresty udělují na obou stranách. Za Brno putuje na trestnou lavici Kozel, dvě minuty hrubost, stejného provinění se dopustil na druhé straně Škarka. Hra bude pokračovat ve čtyrech na obou stranách.
     
    35:47
    Možnost pro Akademiky, kteří si zahrají v početní výhodě, dvě minuty za vysokou hůl pro Svatušku.
     
    26:22
    Plzeňský tlak stoupá a kavalíři se navíc budou muset bránit, neboť v předbrankovém prostoru to s obrannou činností přehnal Dobiáš, dvě minuty nedovolené bránění.
     
    20:49
    Do konce početní výhody kavalírů zbývají dvě vteřiny, ale záhy započne další, neboť v obranném pásmu se prohřešku dopustil Ondřej Polívka, dvě minuty vysoká hůl.
     
    18:51
    V závěru první třetiny početní výhoda pro kavalíry. Dvě minuty za krosček fasuje Muchka.
     
    13:19
    Tentokrát si početní výhodu zahrají hosté z Plzně, dvě minuty za nedovolené bránění půjde odsedět domácí Polzer.
     
    06:30
    První vyloučení v dnešním utkání, na trestnou lavici putuje hráč hostů Beer, dvě minuty za krosček. Kavalíři mají jedinečnou příležitost otevřít skóre.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 9. Pospíšil (Stupka), 11. Svatuška (Štěpánek), 30. Kozel (Štěpánek), 39. Polzer (Maršálek), 45. Sokolík, 57. Polzer – 14. Kurfürst, 30. Baxa, 49. Baxa (Faschingbauer), 52. O.


    VUT Cavaliers Brno: Bartošek – Nossek, Dobiáš, Vojáček, Huml, Malíř, Maršálek, Salát, Dobšák – Stupka, Štěpánek, Kosorín, Sokolík, Roubal, Kozel, Polzer, Gombarčík, Svatuška, Pospíšil.
    Akademici Plzeň: Smejkal (Frček) – Beer, Pokorný, Šimůnek, Muchka, Kubík, Malota, Polívka O. – Škarka, Krajhanzl, Sequens, Setikovský, Hřebík, Kučera, Polata, Baxa, Polívka V., Strmiska, Faschingbauer, Kurfürst, Kubik.
    thejrc.org