VUT Cavaliers Brno – Akademici Plzeň 6:4 (kon.)
konec
VUT Cavaliers Brno
6:4 (2:1, 2:1, 2:2)
Akademici Plzeň
Sobota 11.11.2017, 14:30 • Sportcentrum Lužánky • European University Hockey League
Partner:
     
    56:49
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Brňané znovu ukazují, jak mimořádně jsou efektivní, když už se do útočného pásma dostanou. Obrana Plzně byla znovu nepozorná a zpoza branky se kotouč dostal na hůl DANIELA POLZARA, jenž překonal bezmocného Smejkala. Bez asistence.
     
    51:13
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    V Brně se schyluje k dramatu! Dvojnásobnou početní výhodu využil přesnou střelou nad lapačku Bartoška ONDŘEJ POLÍVKA. Bez asistence.
     
    48:24
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Plzeň se z následného protiútoku prosazuje a koriguje skóre! Rychlý protiútok zakončil přesnou střelou JAN BAXA. Asistence: Jakub Fiaschingbauer.
     
    44:48
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Brňané odskakují na rozdíl tří branek! Kavalíři dokázali v obranné třetině Akademiků způsobit pořádný zmatek, ve kterém se nejlépe orientoval JAN SOKOLÍK. Bez asistence.
     
    38:23
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Kavalíři se v plném počtu nastěhovali do útočného pásma a dostávají se zpět do dvoubrankového vedení! V předbrankovém prostoru výborně zapracoval DANIEL POLZER, jenž dokázal tečovat střelu Maršálka. Asistence: Matěj Maršálek.
     
    29:43
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Brňané ovšem nacházejí rychlou odpověď! Štěpánek zpoza branky dokázal přihrát ADAMU KOZLOVI, jeho střelu nejprve Smejkal vyrazil, ale z následné dorážky už zmiňovaný střelec uspěl. Asistence: Marcel Štěpánek.
     
    29:22
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    V Brně je vyrovnáno! JAN BAXA trestné střílení proměnil s přehledem, když se prosadil přesnou střelou nad lapačku brankáře Bartoška.
     
    13:37
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Tak takhle se hraje přesilová hra! Západočeši od samého úvodu své početní výhody uzamkli kavalíry v jejich obranném pásmu. Souhru do prázdné branky zakončil přesně MATĚJ KURFÜRST.
     
    10:19
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Domácí dokázali využít nekoncentrovanosti Plzně v obranném pásmu! Obrana Akademiků nechala před Smejkalem zcela volného JIŘÍHO SVATUŠKU, jenž dokázal kotouč zasunout za záda plzeňského brankáře, a to i přesto že byl faulován. Asistence: Marcel Štěpánek.
     
    08:55
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Přesilová hra sice skončila, ale Brňané dokázali svého soupeře ještě zmáčknout ve vlastním obranném pásmu. Stupka poslal přihrávku PAVLOVI POSPÍŠILOVI, jenž se nebál najet až těsně před Smejkala, odkud dokázal propasírovat kotouč za záda plzeňského brankáře. Asistence: Matěj Stupka.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 9. Pospíšil (Stupka), 11. Svatuška (Štěpánek), 30. Kozel (Štěpánek), 39. Polzer (Maršálek), 45. Sokolík, 57. Polzer – 14. Kurfürst, 30. Baxa, 49. Baxa (Faschingbauer), 52. O.


    VUT Cavaliers Brno: Bartošek – Nossek, Dobiáš, Vojáček, Huml, Malíř, Maršálek, Salát, Dobšák – Stupka, Štěpánek, Kosorín, Sokolík, Roubal, Kozel, Polzer, Gombarčík, Svatuška, Pospíšil.
    Akademici Plzeň: Smejkal (Frček) – Beer, Pokorný, Šimůnek, Muchka, Kubík, Malota, Polívka O. – Škarka, Krajhanzl, Sequens, Setikovský, Hřebík, Kučera, Polata, Baxa, Polívka V., Strmiska, Faschingbauer, Kurfürst, Kubik.
    bahis siteleri